Renault
Legfrissebb anyag: 2024. április. 5.
Renault fórum
Blog legújabb hírei
Hírek, 2013. január. 11.
AS
Az előzetest követően a Renault nyilvánosságra hozta kiskategóriás szabadidő-autójának első képeit. A Captur a Clio műszaki alapjaira épül.
Hírek, 2012. december. 17.
AS
Szabadalmi rajzokon már látható a Renault Clio új karosszériaváltozata: az ötajtós és a kombi után itt a magasabb szabadidős kivitel.
Hírek, 2012. október. 4.
AS
Az új generációs Clio alapjain is készített RS sportmodellt a Renault, a kiskocsi a trendeknek megfelelően szívómotorját kisebb turbósra cserélte.
Hírek, 2012. szeptember. 12.
AS
Habár a Renault hivatalosan még nem erősítette meg, hogy az új Clio modellből is készítenek RenaultSport (RS) változatot, a felvételek alapján erre nagy az esély.
Hírek, 2012. július. 11.
AS
Nem tudni, szándékosan, vagy hanyagságból történt-e, ám az új Renault Clio fejlesztését bemutató videó néhány jelenetében minden álcázás nélkül feltűnik az új kisautó kombiváltozata is.
Hírek, 2012. július. 2.
AS
A hétvégi goodwoodi sebességfesztiválon is tett néhány kört az új Renault Clio sportváltozatának álcázott prototípusa.
Hírek, 2012. május. 30.
AS
Ötven éve mutatták be a Renault Alpine eredeti változatát, ezt a francia márka egy látványos koncepcióautóval ünnepli, amiből még szériagyártmány is válhat.
Hírek, 2012. február. 5.
AS
A Daimler és a Renault közti együttműködés egyik eredménye lesz az idén bemutatkozó Mercedes-Benz Citan, a Kangoo alapjaira épített kisfurgon.
Teszt, 2011. október. 7.
AS
Már nem számít akkora újdonságnak, ha egy autó gombnyomásra kupéból kabrióvá alakul a piros lámpánál állva, pedig a második generációs kupé-kabriókkal sokkal jobb együtt élni. El is áruljuk, miért.
Hírek, 2011. július. 22.
AS
Gordini néven nem csak a régi idők sportos Renault modelljei készültek, ma is kapható ilyen típus: a Clio kínálatában már a kisebb benzinmotorral is.
Teszt, 2011. július. 11.
AS
A Renault nagy kupéja olyan dögös, hogy nem lehet feltűnésmentesen közlekedni vele. Ugyanakkor olyan, mint a töltött cukorka: ami az ízét adja, az nem látható, csak érezhető.
Hírek, 2011. június. 24.
AS
Megújult a Renault szabadidő-autója, a Koleos elsősorban külsőleg változott meg, a dél-koreai gyártású terepjáró motorjai is valamivel takarékosabbak lettek.
Hírek, 2013. január. 9.
AS
Közzétett egy részletfotót új szabadidő-autójáról a Renault. A Clio alapjaira épülő újdonság nevét és további részleteit néhány napon belül árulja el.
Hírek, 2012. november. 2.
AS
Megkapta a Clio új generációján látott márkaarculatot a Renault kompakt lépcsőshátú autója, a Fluence, amely a lemezek alatt is változott.
Hírek, 2012. szeptember. 13.
AS
Magyar versenyző is indul a most hétvégén a Hungaroringen sorra kerülő World Series by Renault családi autóverseny-hétvégén. A GP3-ban teljesítő Kiss Pál Tamás a királykategóriában vendégszerepel, ahonnan már csak egy lépés a Forma-1.
Hírek, 2012. szeptember. 10.
AS
XVI. Benedek nyári rezidenciáján egy elektromos hajtású Renault Kangoo Maxival közlekedhet majd.
Hírek, 2012. július. 4.
AS
Bemutatkozott a Clio negyedik generációja, amely kétség kívül a Renault legfontosabb modellje. A divatos formájú kiskocsi könnyebb és takarékosabb lett, de a high-tech berendezések sem hiányoznak belőle.
Hírek, 2012. június. 28.
AS
Ismét megújul a Renault legnagyobb egyterűje: az Espace negyedik generációja is magára ölti a francia márka új arculatát.
Hírek, 2012. április. 2.
AS
Business Tour néven indít idén is roadshow-t kishaszon-járműveinek a Renault, a márkakereskedésekben a gyári minősítésű, magyar gyártású felépítmények is megtekinthetők.
Teszt, 2011. október. 7.
AS
Kompakt kombi erős turbómotorral – az ésszerűség és az egészséges hedonizmus kellemes elegyének hangzik. Ezt kínálja a Renault a sportosnak aposztrofált Megane GT sorozattal.
Hírek, 2011. július. 28.
AS
Jellegzetesebb külsőt kap az idén megújuló Renault Twingo: a frontrészt már a márka új stílusirányzatának megfelelően alakították át.
Teszt, 2011. július. 11.
AS
Masszázsfunkció, illatterápia, levegő-ionizátor – és most nem egy wellness hotel szolgáltatásait, hanem a Renault új nagyautójának felszereléseit soroljuk. Presztízs helyett kényelmével és árával hódítana a Latitude.
Hírek, 2011. július. 7.
AS
Rekordidőt futott a Nürburgringen a Renault Megane RS új szériája – gyorsabbat, mint a BMW 1-es M Coupé.
Hírek, 2010. december. 13.
AS
Nem hagy fel az autósporttal a Renault: bemutatták a Megane RS versenyváltozatát, amely a rali N4 kategóriájában indulhat.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár