Rolls-Royce
Legfrissebb anyag: 2020. szeptember. 4.
Rolls-Royce fórum
Hírek, 2020. szeptember. 4.
AS
A Rolls-Royce kisebbik luxusautója a márka történetének legsikeresebb modellje, a Ghost most bemutatott új generációja pedig mindenben felülmúlja az elődjét.
Egyéb, 2015. szeptember. 11.
AS
Még egy kabrióval bővítette a kínálatát a Rolls-Royce, a Wraith kupé alapjára épülő Dawn a brit luxusmárka kisebb és elérhetőbb vászontetős modellje lesz.
Hírek, 2015. április. 9.
AS
Egyre biztosabbá válik, hogy terepjáróval bővíti a kínálatát a Rolls-Royce, a hivatalos bejelentést követően az első prototípus tesztjei is megkezdődtek.
Hírek, 2014. március. 6.
AS
Modellfrissítést végzett kisebbik modelljén a Rolls-Royce: a Ghost formája alig változott, de kényelmi funkciói bővültek.
Hírek, 2013. január. 25.
AS
A sziluettjét már megmutatták a Rolls-Royce új kupéjának, a tavasszal megjelenő Wraith a márka történetének legerősebb modellje lesz.
Bemutató, 2016. június. 24.
AS
Igazán futurisztikus tanulmányautóval kápráztatja el közönségét a Rolls-Royce: a Vision Next 100 keretében leleplezett 103EX a luxusautók jövőjét tárja elénk.
Hírek, 2015. május. 13.
AS
Bejelentette új modelljének nevét a Rolls-Royce: a Wraith nyitott tetős változata önálló sorozatként fut majd, és a Dawn nevet kapja.
Hírek, 2015. március. 6.
AS
A Rolls-Royce legújabb tanulmányautója, a Phantom alapjára épített Serenity utasterében selyemből készült kárpitot is találunk.
Hírek, 2013. március. 7.
AS
Kevesebb mint öt másodperc alatt gyorsul százra a több mint hatszáz lóerős Rolls-Royce kupé, amelynek sebességváltója műholdas információk alapján dolgozik.
Hírek, 2012. január. 10.
AS
Meghaladta a százmilliót a kínai utakon közlekedő autók száma. A Bentley és a Rolls-Royce autóiból száz év után most először Kínában kelt el a legtöbb.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár