Rolls-Royce
Legfrissebb anyag: 2016. június. 24.
Rolls-Royce fórum
Bemutató, 2016. június. 24.
AS
Igazán futurisztikus tanulmányautóval kápráztatja el közönségét a Rolls-Royce: a Vision Next 100 keretében leleplezett 103EX a luxusautók jövőjét tárja elénk.
Hírek, 2015. május. 13.
AS
Bejelentette új modelljének nevét a Rolls-Royce: a Wraith nyitott tetős változata önálló sorozatként fut majd, és a Dawn nevet kapja.
Hírek, 2015. március. 6.
AS
A Rolls-Royce legújabb tanulmányautója, a Phantom alapjára épített Serenity utasterében selyemből készült kárpitot is találunk.
Hírek, 2013. március. 7.
AS
Kevesebb mint öt másodperc alatt gyorsul százra a több mint hatszáz lóerős Rolls-Royce kupé, amelynek sebességváltója műholdas információk alapján dolgozik.
Hírek, 2012. január. 10.
AS
Meghaladta a százmilliót a kínai utakon közlekedő autók száma. A Bentley és a Rolls-Royce autóiból száz év után most először Kínában kelt el a legtöbb.
Egyéb, 2015. szeptember. 11.
AS
Még egy kabrióval bővítette a kínálatát a Rolls-Royce, a Wraith kupé alapjára épülő Dawn a brit luxusmárka kisebb és elérhetőbb vászontetős modellje lesz.
Hírek, 2015. április. 9.
AS
Egyre biztosabbá válik, hogy terepjáróval bővíti a kínálatát a Rolls-Royce, a hivatalos bejelentést követően az első prototípus tesztjei is megkezdődtek.
Hírek, 2014. március. 6.
AS
Modellfrissítést végzett kisebbik modelljén a Rolls-Royce: a Ghost formája alig változott, de kényelmi funkciói bővültek.
Hírek, 2013. január. 25.
AS
A sziluettjét már megmutatták a Rolls-Royce új kupéjának, a tavasszal megjelenő Wraith a márka történetének legerősebb modellje lesz.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár