Seat
Legfrissebb anyag: 2021. április. 15.
Seat fórum
Hírek, 2021. április. 15.
AS
További kategóriák
A Seat egyszerre mutatta be a kisautójának és a legkisebb szabadidő-autójának megújult változatát, ráncfelvarrott külsővel és teljesen új műszerfallal.
Hírek, 2020. június. 15.
AS
A bemutatása után négy évvel felfrissítette az első igazi szabadidő-autóját a Seat, az Ateca formája és berendezése is igazodott a márka újabb modelljeihez.
Bemutató, 2016. június. 15.
AS
Megérkezett a Seat első szabadidő-terepjárója, az Ateca, amely kompakt méreteivel, tágas utasterével és kedvező áron kínált felszereltségével hódíthat.
Hírek, 2015. október. 6.
AS
Izgalmas prototípust mutatott be a Seat a Frankfurti Autószalonon, a kupékarosszériás Leon terepesített változatát a Cupra motorjával és összkerékhajtással szerelték fel.
Hírek, 2015. május. 12.
AS
Még egyszer megújult a Seat kisautója, az Ibiza színes kiegészítőkkel, modern turbómotorokkal és naprakész infotainment rendszerrel kerül a kereskedésekbe.
Hírek, 2015. március. 3.
AS
Genfi szabadidő-terepjáró tanulmányautójával nemcsak a márka stílusirányzatát fejleszti tovább, hanem a kínálat bővülését is előrejelzi a Seat.
Hírek, 2014. december. 19.
AS
A Seat-gyárban tett látogatást az idén trónra lépett VI. Fülöp spanyol király, ebből az alkalomból felújították az uralkodó első autóját, egy közel harminc éves Seat Ibizát.
Hírek, 2014. május. 22.
AS
A Wörthersee mellett tartott márkatalálkozóra nyitott sportkocsit készített az Ibiza alapjaira a Seat, a kétszemélyes roadstert 180 lóerős turbómotor hajtja.
Hírek, 2014. január. 8.
AS
Bevezetésétől kezdve kétféle teljesítménnyel, kétféle váltóval, illetve három- és ötajtós karosszériával is választható a Seat Leon sportváltozata.
Hírek, 2013. július. 23.
AS
Most először készített kombi karosszériát a Leon számára a Seat. Az ST méretes csomagterével és sportos vezethetőségével hódíthat.
Hírek, 2012. november. 6.
AS
Az Ibiza kínálatában utolsóként átesett a modellfrissítésen a kisautó legerősebb változata, a 180 lóerős Cupra is.
Hírek, 2012. július. 13.
AS
Egy spanyol internetes fórumon jelent meg az első álcázatlan fotó, amely jóval a szeptemberi Párizsi Autószalonon tartandó világpremier előtt betekintést enged a harmadik generációs Seat Leon formavilágába.
Hírek, 2021. április. 8.
AS
További kategóriák
A Seat egyszerre mutatja be a kisautójának és a legkisebb szabadidő-autójának modellfrissített változatát.
Hírek, 2020. február. 10.
AS
Az újdonság nemcsak az elődjénél, hanem a testvérének számító nyolcas Golfnál is nagyobb lett, és konnektorról tölthető hibridként is kapható lesz.
Bemutató, 2016. február. 12.
AS
Szabadidő-terepjáróval bővíti kínálatát a Seat, a spanyol márka első ilyen modellje Ateca néven mutatkozott be.
Hírek, 2015. szeptember. 10.
AS
Nem sokkal a megjelenése után máris megnövelte a Leon Cupra teljesítményét a Seat, a háromféle karosszériával kapható sportkompakt így még gyorsabb lehet.
Hírek, 2015. április. 15.
AS
Friss formában folytatja pályafutását a Seat legnagyobb típusa, az Alhambra erősebb és takarékosabb lett, a kínálata pedig új felszerelésekkel gazdagodott.
Hírek, 2015. január. 9.
AS
A ferdehátú után kombi karosszériával is elérhetővé válik a Seat Leon legerősebb változata, a 265 vagy 280 lóerős kivitelben rendelhető Cupra.
Hírek, 2014. június. 23.
AS
A szabadidő-terepjárók stílusában is elkészítette a Leon kombi változatát a Seat, az X-perience megemelt futóművet és összkerékhajtást is kapott.
Hírek, 2014. március. 24.
AS
Az új Seat Leon Cupra bizonyult a leggyorsabb elsőkerék-hajtású autónak a Nürburgring Nordschleifén, miután megdöntötte a Renault korábbi rekordját.
Hírek, 2013. október. 2.
AS
A négy évesnél idősebbek után most a nyolc évesnél idősebb autók számára indított 35 százalékos kedvezményt jelentő szervizakciót a Seat, Škoda és Volkswagen importőre.
Hírek, 2013. május. 9.
AS
Megmutatta a Seat, milyen lesz az új generációs Leon pályaversenyautó-változata, amely a túrakocsi-világbajnokságban szereplő autókat is felválthatja.
Hírek, 2012. július. 14.
AS
Miután tegnap egy kémfotó segítségével megismerhettük az új Leon néhány részletét, a SEAT közzétette az első fotókat a Párizsban bemutatkozó vadonatúj kompaktról.
Hírek, 2012. június. 25.
AS
Ismét nagy csomagtartós, megfizethető árú családi autó lesz a SEAT Toledo. A legújabb generáció a Škoda Rapid testvérmodellje, ennek megfelelően a motorkínálatuk és felszereltségük is hasonló lesz.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár