Seat
Legfrissebb anyag: 2021. április. 15.
Seat fórum
Blog legújabb hírei
Hírek, 2012. március. 2.
AS
Egyterű helyett ismét családi limuzin lesz a Seat Toledo, legalábbis a Genfben bemutatkozó prototípus ezt sejteti.
Teszt, 2011. október. 7.
AS
A felajzott bika elől való meneküléshez is tökéletes lenne a Seat Ibiza legmérgesebb változata. Bár a Bocanegra kivitel a Cupráénál látványosabb külsőt kapott, technikájában pontosan megegyezik azzal. Mire elég 180 lóerő egy kisautóban?
Teszt, 2011. július. 12.
AS
Másfél évtizeden át gyártott elődjét teljesen újonnan tervezett Alhambra váltja le a Seat kínálatában. Legyenek bármilyen kezesek a kompakt buszok, mégiscsak ez lenne az eszményi családi autó?
Teszt, 2011. július. 7.
AS
Erős Leont venne? Akkor válassza a legerősebbet, mivel alig drágább a többinél, ellenben sokkal izgalmasabb, ráadásul nem csak a versenypályán fogja szeretni.
Teszt, 2011. október. 7.
AS
Mostanra valamennyi releváns modellhez, így a Seat Leonhoz rendelhető a Volkswagen-konszern 1,2 literes négyhengeres turbómotorja. A 105 lóerős benzines a Leonhoz is jó választás.
Hírek, 2011. október. 5.
CsG
A Škoda után a Seat is bemutatta a Volkswagen Up testvérmodelljét: a Mii csak kisebb részletekben tér el a német minitől, amellyel egy gyárban készül majd.
Teszt, 2011. július. 7.
AS
A csomagterével kategória-rekorder Fabia Combi árnyékában is jut hely az Ibiza ST számára a kínálatban: a szupertágas Škoda pufók, míg a Seat csinos is, és praktikus is.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár