Tömegközlekedés
Legfrissebb anyag: 2015. március. 10.
Hírek, 2015. március. 10.
AS
A magyar Evopro cég által fejlesztett és gyártott, elektromos hajtású Modulo busz prototípusát március végéig teszteli a BKV, az utasok ingyen próbálhatják ki.
Hírek, 2014. július. 24.
AS
Dízel-elektromos hibrid hajtással szerelt alacsonypadlós autóbuszokat szállít a BKK-nak a Rába, a Volvo-motoros járművek a budapesti belvárosban közlekednek majd.
Hírek, 2013. április. 8.
AS
Április elejétől szombatonként három hónapig egy veterán Ikarus 180-as autóbusszal is lehet utazni a Széll Kálmán tér és a BKV szentendrei múzeuma között.
Hírek, 2013. március. 21.
AS
Megkezdődött Székesfehérváron a szegedi Ikarus-Skoda troli prototípusának gyártása a székesfehérvári ipari parkban. A jármű rozsdamentes acélszerkezetét már összeállították, és rövidesen megkezdődhet a járműtest burkolása. Ezzel a művelettel nyeri el a troli a végleges külső formáját – írja a delmagyar.hu.
Hírek, 2013. február. 21.
AS
Eredeti állapotára újíthatja fel a BKV a főváros egyik legrégebbi, 33 éves Ikarus 260-as autóbuszát, amely nosztalgiajárműként szolgálhatna.
Hírek, 2012. december. 6.
AS
December 5-én nyílt meg az a kiállítás a Deák Ferenc téren, amelyen a jövő tömegközlekedését mutatják be a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem formatervezői. Megtalálható itt az újratervezett HÉV, de a 7-es vonalára tervezett hosszú autóbusz, és a belvárosi területekre megálmodott futurisztikus átlátszó kisbusz is – írja az Index.
Hírek, 2012. augusztus. 29.
AS
Ha egyetért velünk, hogy maradjon a BKV-buszok hagyományos színe, csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz, kattintson ide!
Hírek, 2012. április. 24.
AS
2013. július 1-jével bevezetné a kormány a megtett úttal arányos elektronikus útdíj-fizetési rendszert, a budapesti közösségi közlekedés finanszírozását pedig a személyforgalmi behajtási díj segítheti.
Hírek, 2015. március. 3.
AS
Száz évvel ezelőtt indult útjára a budapesti autóbusz-közlekedés, ennek alkalmából programsorozat indul, amelyet régi és új fővárosi buszok felvonulása indított el.
Hírek, 2013. december. 19.
AS
Szerdán nyílt kiállítás a Budapesten nyolcvan éve közlekedő trolikról a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeumban.
Hírek, 2013. március. 26.
AS
Két hónapon át tesztelik azt a sűrített földgázüzemű autóbuszt Budapesten és környékén, amelynek próbajárata kedden indult útnak a népligeti buszpályaudvarról.
Hírek, 2013. március. 13.
AS
Teljesen akkumulátoros meghajtású, 12 méter hosszú, 82 utas szállítására alkalmas autóbuszt tesztelnek Debrecenben. A helyi közlekedési vállalat két napig városi tesztüzemben próbálja ki a kínai BYD eBus-12 típusú járművét, amely egy feltöltéssel 250 kilométer megtételére képes.
Hírek, 2013. február. 15.
AS
Mostantól közterület-felügyelő is utazik a Budapesti Közlekedési Központ egyik forgalomirányító autójában, aki a tömegközlekedést akadályozó autók bírságolását és elszállítását végzi.
Hírek, 2012. december. 1.
AS
Decembertől öttonnás teherbírású szállítójármű áll forgalomba Budapesten, amely elszállítja a tömegközlekedést akadályozó, szabálytalanul parkoló autókat.
Vélemény, 2012. augusztus. 6.
AS
Ciprus legfelkapottabb üdülőhelyén, Ayia Napában bilikék autóbuszok szállítják az utasokat. Pont olyan színűek, mint amilyenek feltűntek a mi fővárosunkban, Budapesten is. Szép új darabok mind, működő légkondicionálóval. Ezt vezesse be Budapesten és ne a színüket! A régiek színével nincs semmi baj, csak azzal, hogy ledobja róluk a rozsda a festéket. »»»
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár