Skoda
Legfrissebb anyag: 2024. március. 17.
Skoda fórum
Hírek, 2024. március. 17.
AS
Bemutatta a legújabb modelljének koncepcióját a Škoda, és az Epiq sorozatgyártású változata a márka legolcsóbb elektromos autója lesz.
Hírek, 2022. február. 15.
AS
A Škoda nem sokkal a negyedik generációs Fabia bevezetése után bemutatta a kisautó sportos stílusú változatát, amelyet immár hagyományosan Monte Carlo névre kereszteltek.
Hírek, 2021. december. 22.
AS
A Kodiaq után a Škoda középső szabadidő-autója is megújult, a Karoq a nagyobb testvéréhez hasonló külsőt és modernebb belsőt kapott.
Hírek, 2021. április. 22.
AS
A bemutatójához közeledve a Škoda újabb képeket mutatott a Fabia következő generációjáról, amely nagyobb lesz az elődjénél, és a legmodernebb technikát is megkapja.
Hírek, 2021. február. 25.
AS
A Škoda hamarosan bemutatja a Fabia negyedik generációját, ami nagyobb lesz az elődjénél, a legújabb motorokat és a legmodernebb felszereléseket is megkapja.
Hírek, 2020. július. 6.
AS
A Škoda meglepetésre plug-in hibrid rendszerrel mutatta be az Octavia RS új generációját, de a népszerű sportmodellből megjött a benzines és dízelváltozat is.
Hírek, 2020. május. 8.
AS
A neve már korábban kiderült, most pedig részleteket is elárult a Škoda az első teljesen elektromos hajtásúnak tervezett autójáról. Az Enyaq iV egy tágas szabadidő-autó, ami ötféle változatban érkezik, a csúcsmodell az RS lesz.
Hírek, 2020. január. 6.
AS
A Škoda bemutatta az Octavia új generációját, ami továbbra is ötajtós és kombi változatban készül. A márkától megszokott éles vonalakat, feszes idomokat és metszett részleteket kapja az új modell, aminek a stílusa a Superbet idézi.
Hírek, 2017. február. 20.
AS
Úton önmagamhoz címmel indított a Škoda itthon egyedülállónak számító kezdeményezést, amelynek során arra keresi a választ, milyen autóra vágynak igazából a nők. Nem rózsaszínre, az biztos.
Bemutató, 2016. szeptember. 3.
AS
Az előzetesek után teljes egészében is leleplezték a Škoda új szabadidő-terepjáróját. A Kodiaq tágas utastérrel, praktikus megoldásokkal, modern technikával és gazdag felszereltséggel érkezik.
Hírek, 2016. augusztus. 4.
AS
A Volkswagen Up! ráncfelvarrása után a testvérmodell Škoda Citigo is megkapja ugyanazokat a változtatásokat. És még egy esernyőt is.
Hírek, 2016. február. 17.
AS
Szabadidő-terepjáró tanulmányát állítja ki a genfi autószalonon a Škoda, a konnektoros hibrid Vision S egy sorozatgyártású modell előfutárának számít.
Hírek, 2023. november. 3.
AS
A Škoda bemutatta a Superb új generációját, ami minden eddiginél tágasabb és jobb autónak ígérkezik.
Hírek, 2022. január. 31.
AS
A Škoda a legújabb divatnak megfelelően kupéformával is elkészítette az elektromos autóját, az Enyaq Coupé iV-ből pedig RS változat is lesz.
Hírek, 2021. május. 4.
AS
A Škoda bemutatta a Fabia negyedik generációját, ami nagyobb és tágasabb az elődjénél, a biztonsági és kényelmi felszerelése is gazdagabb lett, és tele van ötletes részletekkel.
Hírek, 2021. április. 13.
AS
A Škoda felfrissítette a legnagyobb szabadidő-autóját, a külső és belső változásokon kívül a benzinmotorra váltott Kodiaq RS jelenti az újdonságot.
Hírek, 2020. szeptember. 2.
AS
A Škoda egy tágas és praktikus crossoverrel lép be az elektromos autók világába, és az Enyaq különféle változatai között 306 lóerős RS-t és 500 kilométeres hatótávolságút is találunk.
Hírek, 2020. június. 10.
AS
Scout változatban is bemutatta az Octavia új generációját a Škoda, a látványosabb külsőn kívül összkerékhajtás is járhat hozzá.
Hírek, 2020. április. 2.
AS
Az Octavia sportmodellje rögtön konnektorról tölthető hibrid változatban mutatkozott be, később tisztán benzines és dízel kivitele is lesz.
Hírek, 2017. április. 23.
AS
Vision E néven mutatta be legújabb tanulmányautóját a Škoda, amivel két téren is új terepre merészkedik a cseh gyártó: ez az első kupéformájú szabadidő-autó és az első elektromos autó a márkától.
Bemutató, 2016. október. 27.
AS
Megújult a Škoda Octavia harmadik generációja, a cseh modell új fényszórókat és több hasznos extrafelszerelést kapott a következő modellévre.
Hírek, 2016. augusztus. 17.
AS
Folytatja új szabadidő-terepjárójának leleplezését a Škoda: most a Kodiaq néhány részletét mutatták meg, és a hivatalos bemutatóig sincs már sok hátra.
Hírek, 2016. május. 27.
AS
Kupékarosszériával is bemutatkozott a Škoda Rapid, a cseh gyártó szakképző iskolájának diákjai által tervezett és készített Atero prototípus azonban egyedi darab marad.
Hírek, 2016. február. 5.
AS
Több új szabadidő-terepjáró bemutatását tervezi a Škoda, ezek közül az első modell előfutára a genfi autószalonon reflektorfénybe kerülő Vision S.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár