Skoda
Legfrissebb anyag: 2024. március. 17.
Skoda fórum
Blog legújabb hírei
Hírek, 2015. november. 17.
AS
Herczig Norbert és Igor Bacigál szerezték meg az idei rali-szezon abszolút magyar bajnoki címét, a Škoda Rally Team Hungária versenyzői jótékonykodással ünnepeltek.
Hírek, 2015. július. 13.
AS
Szabadidő-autós külsővel is bemutatkozott a Škoda kompakt modellje, a Rapid Spaceback divatos karosszéria-kiegészítőket kapott.
Hírek, 2015. május. 27.
AS
Az ötajtós után kombi kivitelben is elkészült az új Škoda Superb, a családi autó a kategória legnagyobb csomagtartójával hódíthat.
Hírek, 2015. április. 30.
AS
Platós kisteherautó készült a harmadik generációs Škoda Fabia alapjára, a fiatalos külsejű FUNstar pick-up azonban egészen biztosan egyedi darab marad.
Hírek, 2015. április. 10.
AS
Megkapta a versenyengedélyét, így rajthoz állhat a Škoda legújabb versenyautója, a turbómotoros és összkerékhajtásos Fabia R5.
Bemutató, 2015. február. 18.
AS
Minden téren jobb autó lett a Škoda Superb legújabb generációja, amely nem csak stílusosabb, gazdagabb felszereltségű és takarékosabb, de még tágasabb is elődjénél.
Hírek, 2014. december. 22.
AS
Történelme során most először gyártott egy év alatt több mint egymillió autót a Škoda, a legnagyobb növekedést az utóbbi negyedszázadban érték el.
Hírek, 2014. december. 12.
AS
Hamarosan bemutatkozik a Škoda Superb legújabb generációja, a jövő év elején érkező autót álcában már megmutatta és el is árult róla néhány részletet a gyártó.
Hírek, 2014. augusztus. 26.
AS
Az elődjénél tágasabb lesz az új Škoda Fabia, amelynek utasterében tucatnyi praktikus megoldást és modern fedélzeti infotainment rendszert találunk.
Hírek, 2014. augusztus. 13.
AS
Hamarosan bemutatkozik az új Škoda Fabia, a cseh gyártó a műszaki adatok után a harmadik generációs típus fényszórójáról rántotta le a leplet.
Hírek, 2014. május. 23.
AS
A Škodánál dolgozó diákok készítették el a Citigo nyitott tetős változatát, amelyet a Wörthersee melletti GTI találkozón mutatnak meg a közönségnek.
Hírek, 2014. február. 28.
AS
Az új generációs Octavia Combi alapjaira is elkészítette a szabadidős Scout kivitelt a Škoda: a terepjáró kombi összkerékhajtást is kapott.
Bemutató, 2015. október. 29.
AS
1905-ben, éppen száztíz évvel ezelőtt mutatkozott be a Škoda elődjének tekinthető Laurin&Klement első autója, a Voiturette A névre keresztelt típus.
Hírek, 2015. július. 3.
AS
Ötszázezer példány készült eddig a Škoda kedvező árú családi kompaktjából, a Rapidból, amelyet a világ több pontján is gyártanak.
Hírek, 2015. május. 12.
AS
Nem sokkal az új Fabia alapjára épült raliautó után kombi karosszériával is elkészíti a turbós, összkerékhajtásos versenygépet a Škoda, igaz, csak egyetlen példányban.
Hírek, 2015. április. 17.
AS
A legendás Škoda 130 RS stílusában és az Audi R8 műszaki alapjain készült el az a cseh sportkocsi, amelyet kis sorozatban gyártani is fognak.
Hírek, 2015. február. 23.
AS
További kategóriák
A még erősebb Octavia RS és a Fabia stílusos különkiadása mellett gazdagabb felszereltségű típusokat mutat be a Škoda a genfi autószalonon.
Hírek, 2015. február. 3.
AS
A harmadik generációs Superb hamarosan bemutatkozik, ennek előzeteseként most a modell műszerfalát mutatta meg a Škoda.
Hírek, 2014. december. 17.
AS
Az új Fabia alapján is elkészítette rali-versenyautóját a Škoda, az R5 kategória szabályai szerint épült újdonság prototípusát jövőre véglegesítik.
Hírek, 2014. október. 7.
AS
A harmadik generációs Fabia párizsi premierjén a Škoda kisautójának kombi karosszériás kivitele is bemutatkozott, amely tágasabb lett elődjénél.
Hírek, 2014. augusztus. 19.
AS
A részletek után megjelentek az első fényképek a Škoda Fabia harmadik generációjáról. Az új kisautó könnyebb és takarékosabb lesz elődjénél.
Hírek, 2014. július. 17.
AS
Formaterven már látható a Fabia harmadik generációja, a Škoda pedig néhány részletet is elárult az idén ősszel bemutatkozó újdonságról.
Hírek, 2014. május. 21.
AS
Az októberben bemutatkozó Skoda kisautó harmadik nemzedéke formailag sokat örököl nagyobb testvéreitől, RS sportváltozat azonban többé nem készül belőle.
Hírek, 2014. február. 27.
AS
Megmutatta az első képeket a genfi autószalonon bemutatkozó tanulmányautójáról a Škoda: a Vision C egy kupéformájú ötajtós limuzin és benzin-gázüzemű turbómotor hajtja.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár