Skoda
Legfrissebb anyag: 2024. március. 17.
Skoda fórum
Blog legújabb hírei
Hírek, 2014. február. 6.
AS
Vision C néven mutat be tanulmányautót a Škoda a genfi autószalonon, a kupészerű modell a márkához illő módon praktikus ötajtós kialakítású lesz.
Hírek, 2013. október. 2.
AS
A négy évesnél idősebbek után most a nyolc évesnél idősebb autók számára indított 35 százalékos kedvezményt jelentő szervizakciót a Seat, Škoda és Volkswagen importőre.
Hírek, 2013. augusztus. 14.
AS
Megújult a Škoda szabadidő-autója, a Yeti mostantól jobban illeszkedik a cseh márka kínálatába, a modellfrissítés számos apróságon változtatott.
Hírek, 2013. július. 12.
AS
Már csak néhány napot kell várni ahhoz, hogy megtudjuk, hogyan néz ki a Škoda Rapid új karosszériaváltozata: a cseh márka a Facebook-oldalán tette közzé az autó hátulját mutató részletképet.
Hírek, 2013. május. 7.
AS
A Rapid sportváltozatának prototípusával készül a Škoda a Wörthersee Tour fesztiválra, ahol a Volkswagen-csoport autóinak rajongói találkoznak minden évben.
Hírek, 2013. február. 26.
AS
Újabb kép jelent meg az interneten a Škoda Octavia sportváltozatáról: még nem tudni róla sokat, de az biztos, hogy az idén bemutatkozik.
Hírek, 2013. február. 15.
AS
Magyarországon is megvásárolható már a Škoda Octavia új generációja: a tágas családi autó megfelelő felszereltséggel és kizárólag turbómotorokkal érkezik.
Hírek, 2012. december. 12.
AS
Az előzetes információk és részletfotók után hivatalosan is bemutatkozott a Škoda Octavia harmadik generációja, amely nagyobb, tágasabb és jobban felszerelt az elődöknél.
Hírek, 2012. november. 8.
AS
A jövő év elején mutatkozik be a Škoda Octavia harmadik generációja, amely valamivel még elődjénél is nagyobb és tágasabb lesz.
Hírek, 2012. július. 20.
AS
Kedvező áron kerül piacra a Citigo, a Škoda városi minije, amelyet hamarosan több új modell követ.
Hírek, 2012. június. 20.
AS
Praktikus kompakt családi autót mutat be idén a Škoda, az ötajtós Rapidról most megjelentek az első hivatalos fotók.
Fotó, 2011. december. 29.
AS
Látványos fényképsorozatot készített Prágában a Škoda a jövőbeli modelleket előrevetítő Vision D tanulmányautóról.
Hírek, 2014. január. 22.
AS
A Škoda kisebb típusaihoz hasonlóan a Superb Combi is szabadidő-autós karosszériacsomagot kapott.
Hírek, 2013. szeptember. 23.
AS
A dél-koreai Hyundai Motor szokatlan módját választotta cseh piaci részesedésének növelésére: a márkakereskedők többsége új Škoda modelleket kapott.
Hírek, 2013. július. 15.
AS
Bemutatkozott a Škoda Rapid új karosszériaváltozata. Az ötajtós Spaceback tizennyolc centivel rövidebb a korábbi kivitelnél, a fiatalosabb külsőhöz pedig új opciók választhatók.
Hírek, 2013. június. 5.
AS
Megmutatta a Škoda, milyen lesz a legerősebb Octavia. Az új RS az eddigiekhez hasonlóan benzines és dízelmotorral, ötajtós és kombi karosszériával is választható lesz.
Hírek, 2013. április. 3.
AS
Az új Octavia mintájára újult meg a Škoda legnagyobb típusa: a Superb új első és hátsó lámpákat, valamint még több kényelmi és biztonsági extrát kapott.
Hírek, 2013. február. 20.
AS
Megmutatta az új generációs Octavia Combi első képeit a Škoda, a kategória legtágasabbjának ígérkező modell csomagtere 610 literes lesz.
Hírek, 2012. december. 14.
AS
Mindössze néhány nappal az új Octavia hivatalos bemutatója után felbukkantak az interneten az első képek az RS sportváltozatról.
Hírek, 2012. november. 21.
AS
A világ másik felén forgatták az új Škoda Octavia reklámfilmjét, ahol már leplezetlen képek is készültek a hamarosan bemutatkozó autóról.
Hírek, 2012. október. 17.
AS
Megjelent a Škoda árlistájában az új családi autó: az ötajtós Rapid az 1,2 literes, 75 lóerős benzinmotorral és Easy felszereltséggel 3 199 000 forintba kerül.
Hírek, 2012. július. 3.
AS
Ha lassan is, de tovább növekszik a forgalomba helyezett új autók száma Magyarországon. Az első félévben a legnépszerűbb márka a Ford, a legnépszerűbb típus pedig az Opel Astra volt.
Hírek, 2012. április. 26.
AS
Már egy ideje sejteni lehetett, de most hivatalosan is bejelentették, hogy a Škoda új kompakt autójának Rapid lesz a neve.
Hírek, 2011. december. 16.
AS
Rapid néven mutatta be új családi kisautóját a Škoda, a lépcsőshátú újdonság kétféle motorral kapható, csak Indiában.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár