Smart
Legfrissebb anyag: 2015. augusztus. 28.
Smart fórum
Bemutató, 2015. augusztus. 28.
AS
Megjelentek az első képek az új generációs smart fortwo nyitott tetős változatáról, amely nagyméretű vászontetőt és kivehető tetőoszlopokat kapott.
Hírek, 2015. június. 4.
AS
A világ minden tájáról érkeznek a stílusos városi kiskocsi rajongói a smart times találkozóra, amelynek ebben az évben Budapest ad otthont.
Hírek, 2014. július. 17.
AS
További kategóriák
Hivatalosan is bemutatta a Fortwo új generációját a Smart, a Twingo alapjára épülő városi kiskocsi ötajtós kivitelben is jön Forfour néven.
Hírek, 2013. szeptember. 5.
AS
Újra lesz négyüléses modell a Smart kínálatában, legalábbis ezt előlegezi meg a Frankfurtban bemutatkozó Fourjoy Concept.
Hírek, 2011. szeptember. 2.
AS
Mielőtt bemutatkozna a Smart Fortwo harmadik generációja, újabb tanulmányautóval csigázzák az érdeklődést: a Forvision kerekei is műanyagból vannak.
Hírek, 2011. január. 5.
AS
Meglepő tervrajzokat védetett le a Mercedes a testvérmárka Smart számára.
Hírek, 2010. szeptember. 22.
AS
A párizsi autószalonon mutatja be a Smart a nagy meglepetést okozó kétkerekűjét az eddigi – bár apró, de – négykerekűi mellett.
Hírek, 2015. augusztus. 26.
AS
Idén augusztus 26. és 29. között Budapesten tartják a smart times autós világtalálkozót, amelynek részeként a hétvégén több mint ezer smart vonul fel a fővárosban és környékén.
Hírek, 2014. július. 21.
AS
A legnagyobb és a legkisebb autójukat törték össze a Mercedes-Benznél. A vadonatúj Smart megvédte utasait a nála kétszer akkora S-osztállyal ütközve.
Hírek, 2014. július. 16.
AS
Hamarosan teljesen új generációs modellel váltja le népszerű városi minijét a Smart, a típusból pedig négyszemélyes változat is készül majd.
Hírek, 2012. február. 6.
AS
Jövőre befejezi típusainak európai gyártását a Mitsubishi abban a hollandiai üzemben, ahol korábban Volvók és Smartok is készültek.
Hírek, 2011. augusztus. 16.
AS
Az elektromos hajtású Smart Fortwo harmadik szériája mutatkozik be idén ősszel, nagyobb teljesítményű motorral, rövidebb töltési idővel és kiterjesztett hatótávval.
Hírek, 2010. október. 7.
AS
A Smart már 2007 óta nem kínál ötajtós modellt, mióta a Forfour gyártását beszüntette. Ezt az űrt fogják betölteni másfél éven belül, amint piacra dobják a skicceken bemutatott kivitelt.
Fotó, 2010. szeptember. 1.
AS
Elég elvetemült rajongó lehet, aki ilyen átalakítást hajt végre egy Smarton. Ha ez így, ebben a formában üzemképes, akkor talán még meg is éri, már ha feltűnésre vágyik valaki.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár