Subaru
Legfrissebb anyag: 2022. december. 10.
Subaru fórum
Hírek, 2022. december. 10.
AS
A Subaru rajongói körében legendának számít az Impreza neve, de a kompakt modell az utóbbi időben visszafogott stílusra váltott, és ezen a most bemutatott hatodik generáció sem változtat.
Hírek, 2015. október. 9.
AS
Egy új szabadidő-terepjáró tanulmányával készül az októberi Tokiói Autószalonra a Subaru, a Viziv Future Concept hamarosan valóra válhat.
Hírek, 2015. április. 3.
AS
Még sportosabb változatban is bemutatta a Toyota GT86 testvérmodelljét a Subaru, a BRZ STI Performance Concept azonban csak tanulmányautó marad.
Hírek, 2014. március. 13.
AS
Az idei genfi autószalonon a Subaru is tölthető hibrid szabadidő-autó prototípusával állt elő, a Viziv 2 Concept modellben három elektromotor dolgozik.
Hírek, 2014. január. 15.
AS
Minden eddiginél látványosabb formában született újjá a Subaru rali-versenyautójának közúti változata, az Impreza nevet elhagyó WRX STI.
Hírek, 2013. november. 15.
AS
Legacy Concept néven mutat be tanulmányautót a Tokiói Autószalonon a Subaru, ami azt jelzi, hogy középkategóriás modelljének következő generációja sportosabb irányt vesz.
Hírek, 2013. október. 30.
AS
Levorg néven sportos kombi prototípusával áll elő a Subaru a november végi Tokiói Autószalonon. Az autót egy újonnan fejlesztett 1,6 literes, turbós benzinmotorral mutatják be.
Videó, 2011. december. 6.
AS
Bemutatása után nem sokkal máris elkészült a versenykivitel a Subaru új sportautójából. A BRZ GT300 különleges videofelvételen csodálható meg.
Hírek, 2011. október. 5.
AS
Az új Impreza alapjaira készült el a Subaru szabadidő-autója, amelyet inkább városi használatra ajánlanak. Az XV benzines és dízelmotorral is rendelhető.
Teszt, 2011. július. 7.
AS
Kimaradt nagy középkategóriás összehasonlító tesztünkből két modell, amely pedig nagyjából éppen akkor járt nálunk, amikor a többi nyolc rivális. Az ok egyszerű: a 2,4-2,5 literes motorokkal szerelt, négykerék-meghajtású, CVT-váltós japán modellek inkább különc utcai harcosok, semmint piaci sikernek ígérkező átlagautók. Külön kis kasztot képviselnek – de ettől még érdekes, vajon melyik jobb?
Hírek, 2010. november. 25.
AS
A nemrég bemutatott Impreza koncepció az első követe az új Subaru dizájnnak, melynek fő sajátosságai már megtalálhatóak ezen az autón.
Hírek, 2010. október. 21.
AS
A Subaru és a Toyota közös fejlesztésű kupéjának egy újkeletű tesztpéldányát kapták lencsevégre most először Európában.
Hírek, 2016. április. 26.
AS
Bemutatta a Subaru az Impreza új generációját, a friss formájú kompakt modell stabilabb, könnyebb és gazdagabb felszereltségű az elődjénél.
Hírek, 2015. június. 24.
AS
Az Impreza legújabb generációját hibridhajtással is elkészítette a Subaru, a takarékos kompakt modellt azonban nálunk nem forgalmazzák.
Hírek, 2014. augusztus. 26.
AS
Nagyobb teljesítményű változatban is bemutatta sportos lépcsőshátúját a Subaru, bár a WRX S4 egyelőre csak a japán piacon lesz kapható.
Hírek, 2014. február. 10.
AS
Még ha nem is lett olyan látványos, mint a prototípus, helykínálatában, kényelmében és vezethetőségében is fejlődött a Subaru Legacy új generációja.
Hírek, 2013. november. 20.
AS
Levorg néven mutatott be kombit a Subaru a Tokiói Autószalonon, a 4,69 méter hosszú autó háromszáz lóerős turbómotort kap.
Hírek, 2013. november. 13.
AS
Az Impreza helyett önálló modellé váló WRX új generációjának szériagyártású változatáról nyilvánosságra került az első kép.
Hírek, 2013. április. 3.
AS
Az Impreza modellcsaládról leválasztva egyszerűen csak WRX névre kereszteli a rali-világbajnokságon népszerűséget szerzett típusának legújabb generációját a Subaru.
Hírek, 2011. november. 2.
AS
Részleteket csak november közepén árulnak el róla, de néhány fotón már megmutatták, milyen lesz az új Subaru BRZ STI.
Teszt, 2011. július. 7.
AS
Terepjárós kinézetű Outback modellt a Legacy aktuális generációjából is készített a Subaru. A látványelemeken kívül nem is volt szüksége másra, képességei már így is figyelemreméltók.
Hírek, 2011. április. 6.
AS
A New Yorkban esedékes bemutató előtt egy kicsivel a Subaru közzétette az első képet az új Imprezáról.
Videó, 2010. november. 14.
AS
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár