WTCC
Legfrissebb anyag: 2016. május. 5.
Hír, 2016. április. 26.
Auto2
Mind a két futamon a balszerencse üldözte a Honda magyar versenyzőjét: Michelisz autóján előbb a turbó füstölt el, majd a hátsó kerék tört ki az utolsó körben. Ficza Ferenc, az új Zengő-pilóta azonban hazai közönség előtt szerezte meg első pontjait.
Hír, 2015. október. 14.
Auto2
Bejelentette a Volvo, hogy a jövő szezonban indul a túraautó-világbajnokságon az S60 alapjára épített 400 lóerős Polestar versenyautóval.
Hír, 2014. június. 13.
Auto2
Megszületett a túrakocsi-világbajnokság első kínai győzelme, Michelisz pedig, noha az élen is haladt, a végére lecsúszott a dobogós helyről a sorozat moszkvai fordulóján.
Hír, 2014. május. 5.
Auto2
Műszaki hiba miatt a mezőny közepéről rajtolt, mégis mind a két futamon pontot szerzett Michelisz Norbi a Hungaroringen.
Hír, 2014. április. 22.
Auto2
A túrakocsi-világbajnokság második fordulójában mindkét franciaországi futamon, és még a kvalifikáción is pontot szerzett Michelisz, aki jelenleg a tizedik helyen áll.
Hír, 2014. április. 4.
Auto2
Kevéssel az után, hogy a Zengő Motorsport átvette idei versenyautóját, elkészült az idei dizájn, és Michelisz Norbi már az első tesztköröket is megtette vele.
Hír, 2014. március. 17.
Auto2
Megmutatta a Lada, milyen autóval vesznek részt az idei túrakocsi-világbajnokságban: a 380 lóerősre növelt teljesítményű Granta volánjánál a korábbi bajnok Rob Huff is ül majd.
Hír, 2013. december. 3.
Auto2
Megjelentette az első képet jövő évi túrakocsi-versenyautójáról a Honda: a szabályváltozások értelmében a Civic karosszériáját és motorját is átalakítják.
Hír, 2013. szeptember. 9.
Auto2
Michelisz Norbert a harmadik helyen végzett a túraautó-világbajnokság egyesült államokbeli versenyének második futamán, Sonomában.
Hír, 2013. június. 10.
Auto2
Egymás után a negyedik versenyhétvégén állhatott dobogóra Michelisz Norbi a túrakocsi-világbajnokságban: Moszkvában egy harmadik és egy ötödik helyet szerzett, az ezért kapott pontokkal pedig az összesítés hatodik helyére zárkózott fel.
Fotó, 2013. április. 29.
Auto2
A túrakocsi-világbajnokság szlovákiai fordulójának első futamán Michelisz Norbert a harmadik rajthelyről indult, és meg is tartotta ezt a pozícióját a célig, a Honda ezzel hármas győzelmet aratott. Nézze meg Norbi versenyét képeken!
Hír, 2013. március. 26.
Auto2
Monzában indult a túrakocsi-világbajnokság idei szezonja, ahol Michelisz Norbi az első futamon a nyolcadik helyen végzett, ám nem volt gondoktól mentes a versenyhétvége.
Hír, 2016. április. 4.
Auto2
Michelisz Norbert két dobogós hellyel kezdte meg szereplését a Honda gyári csapatánál az idei túrakocsi-világbajnokságban, míg a Zengő Motorsport pilótája, Nagy Norbert egy harmadik és egy negyedik helyet szerzett az Európa-bajnokságon.
Hír, 2014. június. 23.
Auto2
A Citroën pilótái taroltak, Michelisz Norbi pedig mindkét futamon pontot szerzett a túrakocsi-vb belgiumi futamán, ahol egy másik Norbi is rajthoz állt.
Hír, 2014. május. 13.
Auto2
Idei első dobogós helyét szerezte meg Michelisz Norbert a túrakocsi-világbajnokság szlovákiai futamán, ahol ismét a Citroën versenyzői domináltak.
Hír, 2014. április. 28.
Auto2
Története során először versenyez Magyarországon a Citroën Racing, amelynek három pilótája két futam után vezeti a túrakocsi-világbajnokság mezőnyét.
Hír, 2014. április. 14.
Auto2
A túrakocsi-világbajnokság idei első futamán két pontot szerzett Michelisz Norbi, majd a kormányszervó hibája miatt kiállt, így kimaradt a második futam rajtbalesetéből.
Hír, 2014. április. 2.
Auto2
Elkészült a JAS Motorsport azzal a Honda Civic versenyautóval, amellyel Michelisz Norbi indul a túrakocsi-világbajnokság idei szezonjában.
Hír, 2014. február. 7.
Auto2
Megmutatta az első képeket a túrakocsi-világbajnokság idei évre módosított szabályai szerint épített versenyautójáról a Honda.
Hír, 2013. szeptember. 22.
Auto2
Michelisz Norbert az első helyen végzett a túrakocsi-világbajnokság szuzukai versenyének első futamán, a második futamon pedig már a rajtnál kiesett egy baleset miatt.
Fotó, 2013. augusztus. 5.
Auto2
Küzdelmes futamokon van túl Michelisz Norbi: a túrakocsi-világbajnokság argentin fordulóján sok helycsere után előbb a hetedik, majd az ötödik helyen végzett, az így gyűjtött tizenkilenc pontjával továbbra is a ranglista nyolcadik helyén áll.
Fotó, 2013. május. 6.
Auto2
Remekelt a Hungaroringen a Zengő Motorsport versenyzője: Michelisz Norbert a hétvégi első futamon a második helyen végzett, a következőn pedig több előzés után a pontszerző nyolcadik helyen futott be a Honda Civic-kel.
Hír, 2013. április. 24.
Auto2
Május elsején az autó-motorsport és műrepülés legnépszerűbb pilótái szórakoztatják a közönséget a budapesti belvárosban: Michelisz Norbert, Talmácsi Gábor és Besenyei Péter is bemutatót tart.
Fotó, 2013. március. 4.
Auto2
Az olaszországi Cremonában tesztelt a túrakocsi-világbajnokság Honda-csapata, ahol Tarquini és Monteiro mellett Michelisz is kipróbálta idei versenyautóját.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár