WTCC
Legfrissebb anyag: 2020. április. 6.
Hírek, 2016. április. 26.
AS
Mind a két futamon a balszerencse üldözte a Honda magyar versenyzőjét: Michelisz autóján előbb a turbó füstölt el, majd a hátsó kerék tört ki az utolsó körben. Ficza Ferenc, az új Zengő-pilóta azonban hazai közönség előtt szerezte meg első pontjait.
Hírek, 2015. október. 14.
AS
Bejelentette a Volvo, hogy a jövő szezonban indul a túraautó-világbajnokságon az S60 alapjára épített 400 lóerős Polestar versenyautóval.
Beszámoló, 2015. május. 4.
AS
Michelisz Norbert rajt-cél győzelmet aratott a Hungaroringen a túrakocsi-világbajnokság hazai futamán, de a Zengő Motorsport másik pilótája is ünnepelhetett.
Hírek, 2015. április. 20.
AS
Nem volt hiány izgalmakban a túrakocsi-világbajnokság idei második versenyhétvégéjén Michelisz Norbi számára, aki végül pontot szerzett a marokkói futamon.
Hírek, 2015. február. 13.
AS
Az idei szezonban is a Zengő Motorsport pilótája lesz a túraautó-világbajnokságban tavaly negyedik helyen végző Michelisz Norbert.
Hírek, 2014. június. 23.
AS
A Citroën pilótái taroltak, Michelisz Norbi pedig mindkét futamon pontot szerzett a túrakocsi-vb belgiumi futamán, ahol egy másik Norbi is rajthoz állt.
Hírek, 2014. május. 13.
AS
Idei első dobogós helyét szerezte meg Michelisz Norbert a túrakocsi-világbajnokság szlovákiai futamán, ahol ismét a Citroën versenyzői domináltak.
Hírek, 2014. április. 28.
AS
Története során először versenyez Magyarországon a Citroën Racing, amelynek három pilótája két futam után vezeti a túrakocsi-világbajnokság mezőnyét.
Hírek, 2014. április. 14.
AS
A túrakocsi-világbajnokság idei első futamán két pontot szerzett Michelisz Norbi, majd a kormányszervó hibája miatt kiállt, így kimaradt a második futam rajtbalesetéből.
Hírek, 2014. április. 2.
AS
Elkészült a JAS Motorsport azzal a Honda Civic versenyautóval, amellyel Michelisz Norbi indul a túrakocsi-világbajnokság idei szezonjában.
Hírek, 2014. február. 7.
AS
Megmutatta az első képeket a túrakocsi-világbajnokság idei évre módosított szabályai szerint épített versenyautójáról a Honda.
Hírek, 2013. szeptember. 22.
AS
Michelisz Norbert az első helyen végzett a túrakocsi-világbajnokság szuzukai versenyének első futamán, a második futamon pedig már a rajtnál kiesett egy baleset miatt.
Hírek, 2016. április. 4.
AS
Michelisz Norbert két dobogós hellyel kezdte meg szereplését a Honda gyári csapatánál az idei túrakocsi-világbajnokságban, míg a Zengő Motorsport pilótája, Nagy Norbert egy harmadik és egy negyedik helyet szerzett az Európa-bajnokságon.
Hírek, 2015. június. 29.
AS
A dél-franciaországi Paul Ricard versenypályán tartott túrakocsi-világbajnoki futamokon a Citroën pilótái nyertek, Michelisz egy második helyet csípett el.
Hírek, 2015. május. 2.
AS
A hétvégén újra – immár ötödször – hazánkban vendégeskednek a világ legjobb túraautó-pilótái – szombaton az edzéseket, vasárnap a két versenyfutamot tartják a mogyoródi Formula–1-es aszfaltcsíkon.
Hírek, 2015. március. 10.
AS
Balszerencsésen, kitört kerékkel indult a túrakocsi-világbajnokság első fordulója Michelisz Norbi számára, aki azonban az utolsó helyről rajtolva kétszer is pontot szerzett Argentínában.
Hírek, 2014. november. 16.
AS
Nagyszerű versenyzéssel szerezte meg az idei szezon összetett negyedik helyezését Michelisz Norbert a túrakocsi-világbajnokság makaói futamán.
Hírek, 2014. június. 13.
AS
Megszületett a túrakocsi-világbajnokság első kínai győzelme, Michelisz pedig, noha az élen is haladt, a végére lecsúszott a dobogós helyről a sorozat moszkvai fordulóján.
Hírek, 2014. május. 5.
AS
Műszaki hiba miatt a mezőny közepéről rajtolt, mégis mind a két futamon pontot szerzett Michelisz Norbi a Hungaroringen.
Hírek, 2014. április. 22.
AS
A túrakocsi-világbajnokság második fordulójában mindkét franciaországi futamon, és még a kvalifikáción is pontot szerzett Michelisz, aki jelenleg a tizedik helyen áll.
Hírek, 2014. április. 4.
AS
Kevéssel az után, hogy a Zengő Motorsport átvette idei versenyautóját, elkészült az idei dizájn, és Michelisz Norbi már az első tesztköröket is megtette vele.
Hírek, 2014. március. 17.
AS
Megmutatta a Lada, milyen autóval vesznek részt az idei túrakocsi-világbajnokságban: a 380 lóerősre növelt teljesítményű Granta volánjánál a korábbi bajnok Rob Huff is ül majd.
Hírek, 2013. december. 3.
AS
Megjelentette az első képet jövő évi túrakocsi-versenyautójáról a Honda: a szabályváltozások értelmében a Civic karosszériáját és motorját is átalakítják.
Hírek, 2013. szeptember. 9.
AS
Michelisz Norbert a harmadik helyen végzett a túraautó-világbajnokság egyesült államokbeli versenyének második futamán, Sonomában.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár