WTCC
Legfrissebb anyag: 2020. április. 6.
Blog legújabb hírei
Fotó, 2013. augusztus. 5.
AS
Küzdelmes futamokon van túl Michelisz Norbi: a túrakocsi-világbajnokság argentin fordulóján sok helycsere után előbb a hetedik, majd az ötödik helyen végzett, az így gyűjtött tizenkilenc pontjával továbbra is a ranglista nyolcadik helyén áll.
Fotó, 2013. május. 6.
AS
Remekelt a Hungaroringen a Zengő Motorsport versenyzője: Michelisz Norbert a hétvégi első futamon a második helyen végzett, a következőn pedig több előzés után a pontszerző nyolcadik helyen futott be a Honda Civic-kel.
Hírek, 2013. április. 24.
AS
Május elsején az autó-motorsport és műrepülés legnépszerűbb pilótái szórakoztatják a közönséget a budapesti belvárosban: Michelisz Norbert, Talmácsi Gábor és Besenyei Péter is bemutatót tart.
Fotó, 2013. március. 4.
AS
Az olaszországi Cremonában tesztelt a túrakocsi-világbajnokság Honda-csapata, ahol Tarquini és Monteiro mellett Michelisz is kipróbálta idei versenyautóját.
Hírek, 2013. január. 11.
AS
A Honda Civic versenyváltozatával indul Michelisz Norbert a túrakocsi-világbajnokság következő két szezonjában.
Hírek, 2012. május. 7.
AS
Michelisz Norbert nyerte a túraautó-világbajnokság mogyoródi állomásának vasárnap délután rendezett második versenyét. A 27 éves magyar pilóta WTCC-s pályafutásának második futamgyőzelmét aratta a Hungaroringen, közel 60 ezer néző előtt.
Hírek, 2012. május. 3.
AS
A tavalyi 70 ezerhez képest több nézőre számítanak a túraautó-világbajnokság (WTCC) Hungaroringen sorra kerülő hétvégi versenyein.
Hírek, 2012. március. 6.
AS
Két autót nevezett a túrakocsi-világbajnokságra a Zengő Motorsport: Michelisz Norbert mellett Wéber Gábor is a WTCC mezőnyében indul majd egy-egy BMW 320 TC-vel.
Hírek, 2013. június. 10.
AS
Egymás után a negyedik versenyhétvégén állhatott dobogóra Michelisz Norbi a túrakocsi-világbajnokságban: Moszkvában egy harmadik és egy ötödik helyet szerzett, az ezért kapott pontokkal pedig az összesítés hatodik helyére zárkózott fel.
Fotó, 2013. április. 29.
AS
A túrakocsi-világbajnokság szlovákiai fordulójának első futamán Michelisz Norbert a harmadik rajthelyről indult, és meg is tartotta ezt a pozícióját a célig, a Honda ezzel hármas győzelmet aratott. Nézze meg Norbi versenyét képeken!
Hírek, 2013. március. 26.
AS
Monzában indult a túrakocsi-világbajnokság idei szezonja, ahol Michelisz Norbi az első futamon a nyolcadik helyen végzett, ám nem volt gondoktól mentes a versenyhétvége.
Hírek, 2013. február. 18.
AS
Hondával indul az idei túrakocsi-világbajnokságon Michelisz Norbert, és ennek kapcsán a hétköznapokon is egy Civic volánja mögé ülhet.
Hírek, 2012. szeptember. 24.
AS
Michelisz Norbert egy második és egy harmadik helyezést szerzett a túraautó-világbajnokság amerikai nagydíján, és az összetett pontversenyben így a hatodik helyen áll.
Hírek, 2012. május. 5.
AS
Átmentené jó formáját a túraautó-világbajnokság hétvégi magyarországi versenyére Michelisz Norbert, a Zengő Motorsport pilótája.
Hírek, 2012. március. 11.
AS
Indul a 2012-es WTCC szezon. Az első futam helyszíne Monza, a versenyről pedig élő közvetítést sugároznak március 11-én, vasárnap 13:00-14:00 közt az első futamról az Eurosport 2-esen, 16:45-17:45 közt a második futamról az Eurosporton.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár