Suzuki
Legfrissebb anyag: 2024. május. 29.
Suzuki fórum
Hírek, 2024. május. 29.
AS
Magyarországon is megjelent a kereskedésekben a Swift új generációja, ami friss formával, modern belsővel és új motorral hódít, és még mindig fürge és takarékos kisautónak számít.
Hírek, 2023. december. 8.
AS
A Suzuki bemutatta a Swift új generációját, ami friss formával, új belsővel és egy újonnan fejlesztett motorral érkezik Európába.
Hírek, 2023. október. 4.
AS
A Suzuki megmutatta az első képeket a Swift következő generációjáról, ami prototípusként már ebben az évben bemutatkozik.
Hírek, 2023. január. 11.
AS
A Suzuki is elektromos autón dolgozik, és ennek előzeteseként mutatta be az eVX-et, egy kompakt méretű szabadidő-autó koncepcióját.
Hírek, 2020. szeptember. 15.
AS
Újabb kategóriában jelenik meg a Suzuki: a Swace egy alsó-középkategóriás hibrid kombi lesz, valójában a Toyota Corolla Touring Sports ikertestvére.
Hírek, 2020. július. 1.
AS
Megjelent a Toyotával kötött együttműködés eredménye, elsőként a konnektorról tölthető hibrid RAV4-et vette a saját nevére a Suzuki.
Bemutató, 2016. december. 28.
AS
Japánban már bemutatkozott a Suzuki Swift legújabb generációja, amely ugyan már nem Esztergomban készül majd, de minden téren fejlődött elődjéhez képest.
Bemutató, 2016. július. 22.
AS
Új külsőt kapott a Suzuki kompakt méretű szabadidő-autója: az esztergomi gyárban készülő SX4 S-Cross kínálata új turbós benzinmotorokkal, adaptív tempomattal és érintőképernyős infotainment rendszerrel is gazdagodott.
Hírek, 2015. november. 27.
AS
változata: az esztergomi gyártású modell turbós benzinmotort kapott.
Bemutató, 2015. október. 8.
AS
A Baleno után újabb ismert modell tér vissza a Suzuki kínálatába, az Ignis új generációja kisebb és ügyesebb lesz a nálunk gyártott elődjénél.
Hírek, 2015. szeptember. 1.
AS
Újabb részleteket árult el új modelljéről a Suzuki, a hamarosan bemutatkozó Baleno ugyanis turbós és hibrid kivitelben is elérhető lesz.
Hírek, 2015. június. 7.
AS
Az egyik legkisebb típusában mutatta be vadonatúj kéthengeres dízelmotorját a Suzuki, a saját fejlesztésű erőforrás pedig rendkívül takarékosnak bizonyult.
Hírek, 2024. április. 2.
AS
A Suzuki bemutatta az esztergomi gyárban készülő Vitara megújult változatát, amely finoman átalakított frontrészt, nagyobb érintőképernyőt és fejlettebb vezetéstámogató rendszereket kapott.
Hírek, 2023. november. 15.
AS
A Suzuki bemutatta a Vitara új limitált szériáját, ami látványos kék színt és kevesebb krómot kapott.
Hírek, 2023. január. 20.
AS
Európában is lehetne kereslet arra a divatos formájú crossoverre, amit az indiai piacra mutatott be a Suzuki.
Hírek, 2021. november. 25.
AS
A Suzuki bemutatta az új S-Crosst, a kompakt crossover alaposan továbbfejlesztett változatát, ami az új külső mellé további extrákat kapott, és jövőre teljes hibrid hajtással is elérhető lesz.
Hírek, 2020. július. 7.
AS
A bemutatása után három évvel a Suzuki finoman megújította a Swiftet. A bevált forma nem változott, de a mild hibriddel szerelt benzinmotorja még takarékosabb lett.
Hírek, 2020. április. 17.
AS
Még csak nemrég vezette be a Suzuki az Ignis jelenlegi generációját, máris eljött a ráncfelvarrás ideje. A városi crossover külsején és a mild hibrid hajtásán is igazítottak.
Hírek, 2016. augusztus. 17.
AS
Most már biztos, hogy Európában is bevezeti a Suzuki az Ignis új generációját, amely az elődjénél kisebb és divatosabb crossover lesz.
Hírek, 2016. április. 29.
AS
Elkészült az ötmilliomodik új szériás Suzuki Swift, amelynek gyártásából az esztergomi üzem is alaposan kiveszi a részét.
Hírek, 2015. október. 9.
AS
Az új generációs Ignis mellett még két tanulmánnyal készül a Suzuki az októberi Tokiói Autószalonra: egy platós kisautóval és egy hangulatos kisbusszal.
Bemutató, 2015. szeptember. 16.
AS
Bemutatkozott a Suzuki új modellje, a turbós és hibrid hajtással is készülő, négy méter hosszú Baleno, amelyről részleteket is elárult a gyártó.
Hírek, 2015. augusztus. 7.
AS
Megjelent az előzetese annak az új modellnek, amelyet a Frankfurti Autószalonon mutat be a Suzuki: a Swiftnél nagyobb kisautó neve Baleno lesz.
Hírek, 2015. március. 5.
AS
Megkezdődött az új Suzuki Vitara sorozatgyártása Esztergomban, a kompakt méretű szabadidő-terepjáró csak nálunk készül, innen szállítják a márka összes piacára, még Japánba is.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár