Suzuki
Legfrissebb anyag: 2016. december. 28.
Suzuki fórum
Bemutató, 2016. december. 28.
AS
Japánban már bemutatkozott a Suzuki Swift legújabb generációja, amely ugyan már nem Esztergomban készül majd, de minden téren fejlődött elődjéhez képest.
Bemutató, 2016. július. 22.
AS
Új külsőt kapott a Suzuki kompakt méretű szabadidő-autója: az esztergomi gyárban készülő SX4 S-Cross kínálata új turbós benzinmotorokkal, adaptív tempomattal és érintőképernyős infotainment rendszerrel is gazdagodott.
Hírek, 2015. november. 27.
AS
változata: az esztergomi gyártású modell turbós benzinmotort kapott.
Bemutató, 2015. október. 8.
AS
A Baleno után újabb ismert modell tér vissza a Suzuki kínálatába, az Ignis új generációja kisebb és ügyesebb lesz a nálunk gyártott elődjénél.
Hírek, 2015. szeptember. 1.
AS
Újabb részleteket árult el új modelljéről a Suzuki, a hamarosan bemutatkozó Baleno ugyanis turbós és hibrid kivitelben is elérhető lesz.
Hírek, 2015. június. 7.
AS
Az egyik legkisebb típusában mutatta be vadonatúj kéthengeres dízelmotorját a Suzuki, a saját fejlesztésű erőforrás pedig rendkívül takarékosnak bizonyult.
Hírek, 2015. február. 9.
AS
Genfben két tanulmányautót is bemutat a Suzuki, az iK-2 és iM-4 egy kompakt ferdehátú autó és egy kiskategóriás szabadidő-autó előfutára lehet.
Hírek, 2014. november. 21.
AS
Jövőre debütál a Suzuki vadonatúj kompakt modellje, ám a tesztelésre szállított prototípusokról már most lehullt az álca.
Hírek, 2014. szeptember. 8.
AS
Újabb piacon mutatta be alsó-középkategóriás lépcsőshátú autóját a Suzuki, a kínai kereskedésekbe Alivio néven kerülő autó erősebb motort is kapott.
Hírek, 2014. augusztus. 27.
AS
Megmutatta az első képet a Suzuki arról az autóról, amely az esztergomi gyárban készül majd: a kompakt szabadidő-terepjárók közé érkezik az új Vitara.
Hírek, 2014. április. 22.
AS
Authentics tanulmányautójának továbbfejlesztésével készült el a Suzuki új modellje, a pekingi autószalonon bemutatott Alivio, amely hamarosan sorozatgyártásba kerül.
Hírek, 2014. február. 7.
AS
Új néven mutatja be az Alto utódját a Suzuki, az elődjénél tágasabb és takarékosabb is lesz a Celerio.
Hírek, 2016. augusztus. 17.
AS
Most már biztos, hogy Európában is bevezeti a Suzuki az Ignis új generációját, amely az elődjénél kisebb és divatosabb crossover lesz.
Hírek, 2016. április. 29.
AS
Elkészült az ötmilliomodik új szériás Suzuki Swift, amelynek gyártásából az esztergomi üzem is alaposan kiveszi a részét.
Hírek, 2015. október. 9.
AS
Az új generációs Ignis mellett még két tanulmánnyal készül a Suzuki az októberi Tokiói Autószalonra: egy platós kisautóval és egy hangulatos kisbusszal.
Bemutató, 2015. szeptember. 16.
AS
Bemutatkozott a Suzuki új modellje, a turbós és hibrid hajtással is készülő, négy méter hosszú Baleno, amelyről részleteket is elárult a gyártó.
Hírek, 2015. augusztus. 7.
AS
Megjelent az előzetese annak az új modellnek, amelyet a Frankfurti Autószalonon mutat be a Suzuki: a Swiftnél nagyobb kisautó neve Baleno lesz.
Hírek, 2015. március. 3.
AS
Akár a nálunk gyártott Swift utódja is lehet abból a tanulmányautóból, amelyet a genfi autószalonon leplezett le a Suzuki egy retró stílusú kisterepjáró koncepciójával együtt.
Hírek, 2014. december. 29.
AS
Japánban már az Alto nyolcadik generációját mutatta be a Suzuki, az elődjénél könnyebb kiskocsi a legtakarékosabb nem-hibrid autó a szigetországban.
Bemutató, 2014. október. 3.
AS
Az új Vitara a Suzuki esztergomi üzemében készül majd, a kompakt méretű szabadidő-autó összkerékhajtást és modern vezetéssegítő extrákat is kapott.
Hírek, 2014. szeptember. 2.
AS
Két tanulmányautó után most már sorozatgyártásra kész változatban is bemutatta alsó-középkategóriás lépcsőshátú modelljét a Suzuki.
Hírek, 2014. július. 10.
AS
Jelentős mérföldkőhöz érkezett az esztergomi Suzuki összeszerelő üzem, hiszen tegnap legördült a szerelőszalagról a 2,5 milliomodik autó.
Hírek, 2014. március. 11.
AS
Alto helyett Celerio néven vezeti be városi minijét az európai piacra a Suzuki, a kiskocsi duplájára nőtt csomagtartót és takarékos háromhengerest kapott.
Hírek, 2013. december. 2.
AS
A:Wind néven mutatta be az Alto utódjának prototípusát a Suzuki, a kiskocsi szériagyártású változata akár nálunk is készülhet.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár