Suzuki
Legfrissebb anyag: 2016. december. 28.
Suzuki fórum
Bemutató, 2016. december. 28.
Auto2
Japánban már bemutatkozott a Suzuki Swift legújabb generációja, amely ugyan már nem Esztergomban készül majd, de minden téren fejlődött elődjéhez képest.
Bemutató, 2016. július. 22.
Auto2
Új külsőt kapott a Suzuki kompakt méretű szabadidő-autója: az esztergomi gyárban készülő SX4 S-Cross kínálata új turbós benzinmotorokkal, adaptív tempomattal és érintőképernyős infotainment rendszerrel is gazdagodott.
Hír, 2015. november. 27.
Auto2
változata: az esztergomi gyártású modell turbós benzinmotort kapott.
Bemutató, 2015. október. 8.
Auto2
A Baleno után újabb ismert modell tér vissza a Suzuki kínálatába, az Ignis új generációja kisebb és ügyesebb lesz a nálunk gyártott elődjénél.
Hír, 2015. szeptember. 1.
Auto2
Újabb részleteket árult el új modelljéről a Suzuki, a hamarosan bemutatkozó Baleno ugyanis turbós és hibrid kivitelben is elérhető lesz.
Hír, 2015. június. 7.
Auto2
Az egyik legkisebb típusában mutatta be vadonatúj kéthengeres dízelmotorját a Suzuki, a saját fejlesztésű erőforrás pedig rendkívül takarékosnak bizonyult.
Hír, 2015. február. 9.
Auto2
Genfben két tanulmányautót is bemutat a Suzuki, az iK-2 és iM-4 egy kompakt ferdehátú autó és egy kiskategóriás szabadidő-autó előfutára lehet.
Hír, 2014. november. 21.
Auto2
Jövőre debütál a Suzuki vadonatúj kompakt modellje, ám a tesztelésre szállított prototípusokról már most lehullt az álca.
Hír, 2014. szeptember. 8.
Auto2
Újabb piacon mutatta be alsó-középkategóriás lépcsőshátú autóját a Suzuki, a kínai kereskedésekbe Alivio néven kerülő autó erősebb motort is kapott.
Hír, 2014. augusztus. 27.
Auto2
Megmutatta az első képet a Suzuki arról az autóról, amely az esztergomi gyárban készül majd: a kompakt szabadidő-terepjárók közé érkezik az új Vitara.
Hír, 2014. április. 22.
Auto2
Authentics tanulmányautójának továbbfejlesztésével készült el a Suzuki új modellje, a pekingi autószalonon bemutatott Alivio, amely hamarosan sorozatgyártásba kerül.
Hír, 2014. február. 7.
Auto2
Új néven mutatja be az Alto utódját a Suzuki, az elődjénél tágasabb és takarékosabb is lesz a Celerio.
Hír, 2016. augusztus. 17.
Auto2
Most már biztos, hogy Európában is bevezeti a Suzuki az Ignis új generációját, amely az elődjénél kisebb és divatosabb crossover lesz.
Hír, 2016. április. 29.
Auto2
Elkészült az ötmilliomodik új szériás Suzuki Swift, amelynek gyártásából az esztergomi üzem is alaposan kiveszi a részét.
Hír, 2015. október. 9.
Auto2
Az új generációs Ignis mellett még két tanulmánnyal készül a Suzuki az októberi Tokiói Autószalonra: egy platós kisautóval és egy hangulatos kisbusszal.
Bemutató, 2015. szeptember. 16.
Auto2
Bemutatkozott a Suzuki új modellje, a turbós és hibrid hajtással is készülő, négy méter hosszú Baleno, amelyről részleteket is elárult a gyártó.
Hír, 2015. augusztus. 7.
Auto2
Megjelent az előzetese annak az új modellnek, amelyet a Frankfurti Autószalonon mutat be a Suzuki: a Swiftnél nagyobb kisautó neve Baleno lesz.
Hír, 2015. március. 3.
Auto2
Akár a nálunk gyártott Swift utódja is lehet abból a tanulmányautóból, amelyet a genfi autószalonon leplezett le a Suzuki egy retró stílusú kisterepjáró koncepciójával együtt.
Hír, 2014. december. 29.
Auto2
Japánban már az Alto nyolcadik generációját mutatta be a Suzuki, az elődjénél könnyebb kiskocsi a legtakarékosabb nem-hibrid autó a szigetországban.
Bemutató, 2014. október. 3.
Auto2
Az új Vitara a Suzuki esztergomi üzemében készül majd, a kompakt méretű szabadidő-autó összkerékhajtást és modern vezetéssegítő extrákat is kapott.
Hír, 2014. szeptember. 2.
Auto2
Két tanulmányautó után most már sorozatgyártásra kész változatban is bemutatta alsó-középkategóriás lépcsőshátú modelljét a Suzuki.
Hír, 2014. július. 10.
Auto2
Jelentős mérföldkőhöz érkezett az esztergomi Suzuki összeszerelő üzem, hiszen tegnap legördült a szerelőszalagról a 2,5 milliomodik autó.
Hír, 2014. március. 11.
Auto2
Alto helyett Celerio néven vezeti be városi minijét az európai piacra a Suzuki, a kiskocsi duplájára nőtt csomagtartót és takarékos háromhengerest kapott.
Hír, 2013. december. 2.
Auto2
A:Wind néven mutatta be az Alto utódjának prototípusát a Suzuki, a kiskocsi szériagyártású változata akár nálunk is készülhet.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár