Suzuki
Legfrissebb anyag: 2021. december. 4.
Suzuki fórum
Blog legújabb hírei
Hírek, 2014. augusztus. 27.
AS
Megmutatta az első képet a Suzuki arról az autóról, amely az esztergomi gyárban készül majd: a kompakt szabadidő-terepjárók közé érkezik az új Vitara.
Hírek, 2014. április. 22.
AS
Authentics tanulmányautójának továbbfejlesztésével készült el a Suzuki új modellje, a pekingi autószalonon bemutatott Alivio, amely hamarosan sorozatgyártásba kerül.
Hírek, 2014. február. 7.
AS
Új néven mutatja be az Alto utódját a Suzuki, az elődjénél tágasabb és takarékosabb is lesz a Celerio.
Hírek, 2013. szeptember. 13.
AS
Megérkezett az esztergomi gyártású SX4 S-Cross a magyarországi Suzuki-kereskedésekbe is, az alapmodell ára klímaberendezéssel ötmillió forint alatt marad.
Hírek, 2013. szeptember. 6.
AS
Hivatalosan is megkezdődött a vadonatúj SX4 S-Cross gyártása a Suzuki esztergomi üzemében, a kompakt crossover modell hamarosan a termelés nagyját adja majd.
Hírek, 2013. augusztus. 5.
AS
Már nálunk is megrendelhető a Suzuki Swift modellfrissített változata: az esztergomi kisautó kínálata új színekkel, összkerékhajtású kivitellel és ötajtós sportmodellel bővült.
Hírek, 2013. július. 16.
AS
Néhány országban eddig is lehetett kapni ötajtósként a Suzuki Swift legerősebb változatát, a kisautó modellfrissítésével együtt most még több piacon bevezeti a 136 lóerős Swift Sport praktikusabb kivitelét a gyártó.
Hírek, 2013. május. 27.
AS
Csaknem öt év után új márkakereskedést nyitott a Suzuki Magyarországon, a tatabányai szalon nyitásával a cég a magánvásárlások bővítését szeretné elérni.
Hírek, 2013. március. 5.
AS
Bemutatkozott a Suzuki SX4 új generációja, amely jelentősen nagyobb lett elődjénél, ezzel a Nissan Qashqai konkurensévé lépett elő.
Hírek, 2012. november. 9.
AS
Megszűnik a Suzuki autóinak hivatalos forgalmazása az Egyesült Államokban, az okok közé a gyenge eladásokat, szűk modellkínálatot és kedvezőtlen árfolyamot sorolják.
Hírek, 2012. augusztus. 13.
AS
S-Cross néven tanulmányautóval készül a Párizsi Autószalonra a Suzuki, a prototípus az SX4 utódjának szánt esztergomi modell előfutára lesz.
Hírek, 2012. július. 30.
AS
Kisebb modellfrissítésen esett át a Suzuki esztergomi gyárában készülő Splash.
Hírek, 2014. július. 10.
AS
Jelentős mérföldkőhöz érkezett az esztergomi Suzuki összeszerelő üzem, hiszen tegnap legördült a szerelőszalagról a 2,5 milliomodik autó.
Hírek, 2014. március. 11.
AS
Alto helyett Celerio néven vezeti be városi minijét az európai piacra a Suzuki, a kiskocsi duplájára nőtt csomagtartót és takarékos háromhengerest kapott.
Hírek, 2013. december. 2.
AS
A:Wind néven mutatta be az Alto utódjának prototípusát a Suzuki, a kiskocsi szériagyártású változata akár nálunk is készülhet.
Hírek, 2013. szeptember. 11.
AS
Az SX4 S-Cross után máris új modell bevezetését készíti elő a Suzuki: Frankfurtban mutatkozott be az iV-4 Concept, amelyből esztergomi szériagyártmány válik.
Hírek, 2013. szeptember. 4.
AS
Idén is az ország legjobb női sofőrjét kereste a Suzuki: a verseny első helyén több mint háromezer jelentkező közül a szombathelyi Gazdag Judit végzett, jutalma egy új Splash lett.
Hírek, 2013. július. 31.
AS
Tanulmányautót jelentett be a Frankfurti Autószalonra a Suzuki: az iV-4 Concept egy olyan kiskategóriás szabadidő-autó előfutára, amelynek szériaváltozata Magyarországon is készülhet.
Hírek, 2013. június. 18.
AS
A Suzuki néhány honlapjára már felkerültek a modellfrissített Swift képei. A fotók szerint nem kell nagy változásokra számítanunk: LED-es nappali fényt kap az esztergomi kiskocsi.
Hírek, 2013. április. 1.
AS
A sanghaji autókiállításra egy új lépcsőshátú modell prototípusával készül a Suzuki, az Authentics névre keresztelt koncepció néhány vonalát már megmutatták.
Hírek, 2013. február. 6.
AS
Genfben mutatkozik be az a kompakt crossover modell, amelyet a Suzuki az esztergomi üzemében gyárt majd.
Hírek, 2012. szeptember. 26.
AS
Komolyan veszi a Suzuki a kompakt crossover kategória meghódítását: a formás S-Cross Concept az SX4 utódját előlegezi meg.
Hírek, 2012. augusztus. 7.
AS
Augusztus végéig lehet jelentkezni arra a versenyre, amely az ország legjobb női vezetőjét keresi, a győztes jutalma a megújult Suzuki Splash lesz.
Videó, 2012. június. 26.
AS
Almaroppantás, salakszórás, kerékcsikorgás: a Kakucsringen vette fel az új Swift Sport látványos tesztvideóját a Suzuki forgalmazója.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár