Suzuki
Legfrissebb anyag: 2016. december. 28.
Suzuki fórum
Blog legújabb hírei
Hír, 2013. szeptember. 13.
Auto2
Megérkezett az esztergomi gyártású SX4 S-Cross a magyarországi Suzuki-kereskedésekbe is, az alapmodell ára klímaberendezéssel ötmillió forint alatt marad.
Hír, 2013. szeptember. 6.
Auto2
Hivatalosan is megkezdődött a vadonatúj SX4 S-Cross gyártása a Suzuki esztergomi üzemében, a kompakt crossover modell hamarosan a termelés nagyját adja majd.
Hír, 2013. augusztus. 5.
Auto2
Már nálunk is megrendelhető a Suzuki Swift modellfrissített változata: az esztergomi kisautó kínálata új színekkel, összkerékhajtású kivitellel és ötajtós sportmodellel bővült.
Hír, 2013. július. 16.
Auto2
Néhány országban eddig is lehetett kapni ötajtósként a Suzuki Swift legerősebb változatát, a kisautó modellfrissítésével együtt most még több piacon bevezeti a 136 lóerős Swift Sport praktikusabb kivitelét a gyártó.
Hír, 2013. május. 27.
Auto2
Csaknem öt év után új márkakereskedést nyitott a Suzuki Magyarországon, a tatabányai szalon nyitásával a cég a magánvásárlások bővítését szeretné elérni.
Hír, 2013. március. 5.
Auto2
Bemutatkozott a Suzuki SX4 új generációja, amely jelentősen nagyobb lett elődjénél, ezzel a Nissan Qashqai konkurensévé lépett elő.
Hír, 2012. november. 9.
Auto2
Megszűnik a Suzuki autóinak hivatalos forgalmazása az Egyesült Államokban, az okok közé a gyenge eladásokat, szűk modellkínálatot és kedvezőtlen árfolyamot sorolják.
Hír, 2012. augusztus. 13.
Auto2
S-Cross néven tanulmányautóval készül a Párizsi Autószalonra a Suzuki, a prototípus az SX4 utódjának szánt esztergomi modell előfutára lesz.
Hír, 2012. július. 30.
Auto2
Kisebb modellfrissítésen esett át a Suzuki esztergomi gyárában készülő Splash.
Hír, 2012. január. 18.
Auto2
A legújabb generációs Swift alapjaira is elkészült a lépcsőshátú változat, igaz, elődjéhez hasonlóan ez sem jut el Európába.
Hír, 2011. november. 23.
Auto2
Tölthető hibrid prototípusának új generációját mutatta be a Suzuki: a növelt hatótávú benzines-elektromos hajtásláncot a vadonatúj Swiftbe is beépítették.
Hír, 2011. szeptember. 20.
Auto2
További részletek derültek ki a Suzuki Swift Sport új generációjáról: az 1,6 literes motor teljesítménye nagyobb, de fogyasztása kisebb elődjénél.
Hír, 2013. szeptember. 11.
Auto2
Az SX4 S-Cross után máris új modell bevezetését készíti elő a Suzuki: Frankfurtban mutatkozott be az iV-4 Concept, amelyből esztergomi szériagyártmány válik.
Hír, 2013. szeptember. 4.
Auto2
Idén is az ország legjobb női sofőrjét kereste a Suzuki: a verseny első helyén több mint háromezer jelentkező közül a szombathelyi Gazdag Judit végzett, jutalma egy új Splash lett.
Hír, 2013. július. 31.
Auto2
Tanulmányautót jelentett be a Frankfurti Autószalonra a Suzuki: az iV-4 Concept egy olyan kiskategóriás szabadidő-autó előfutára, amelynek szériaváltozata Magyarországon is készülhet.
Hír, 2013. június. 18.
Auto2
A Suzuki néhány honlapjára már felkerültek a modellfrissített Swift képei. A fotók szerint nem kell nagy változásokra számítanunk: LED-es nappali fényt kap az esztergomi kiskocsi.
Hír, 2013. április. 1.
Auto2
A sanghaji autókiállításra egy új lépcsőshátú modell prototípusával készül a Suzuki, az Authentics névre keresztelt koncepció néhány vonalát már megmutatták.
Hír, 2013. február. 6.
Auto2
Genfben mutatkozik be az a kompakt crossover modell, amelyet a Suzuki az esztergomi üzemében gyárt majd.
Hír, 2012. szeptember. 26.
Auto2
Komolyan veszi a Suzuki a kompakt crossover kategória meghódítását: a formás S-Cross Concept az SX4 utódját előlegezi meg.
Hír, 2012. augusztus. 7.
Auto2
Augusztus végéig lehet jelentkezni arra a versenyre, amely az ország legjobb női vezetőjét keresi, a győztes jutalma a megújult Suzuki Splash lesz.
Videó, 2012. június. 26.
Auto2
Almaroppantás, salakszórás, kerékcsikorgás: a Kakucsringen vette fel az új Swift Sport látványos tesztvideóját a Suzuki forgalmazója.
Hír, 2011. december. 5.
Auto2
Retró formájú, mégis modern technikájú városi mini tanulmányával állt elő a Suzuki. A tokiói autószalonra készített Regina az Alto utódja lehet.
Hír, 2011. október. 10.
Auto2
Új autókat kaptak a jövő évi londoni ötkarikás játékokra készülő sportolók és edzőik Magyar Olimpiai Bizottság gyémánt fokozatú szponzorától, a Magyar Suzukitól.
Hír, 2011. augusztus. 10.
Auto2
A korábbi tanulmányautó után szériagyártásra kész formában is megmutatta a Suzuki, milyen lesz a leggyorsabb Swift.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár