Toyota
Legfrissebb anyag: 2016. április. 28.
Toyota fórum
Hír, 2016. április. 28.
Auto2
A személyszállító kivitelek után haszonjárműként is bemutatkozott a PSA és a Toyota közös fejlesztésű furgonja, a Citroen Jumpy, Peugeot Expert és Toyota Proace.
Bemutató, 2016. február. 3.
Auto2
Európában a nem-prémium szabadidő-terepjárók között egyedüliként az új RAV4 már hibridhajtással is kapható, a Lexusokból ismerős hajtáslánc 197 lóerős teljesítményre képes.
Bemutató, 2015. október. 30.
Auto2
S-FR Concept néven egy kis sportkocsi tanulmányát mutatta be a tokiói autószalonon a Toyota, a GT86 kistestvéréből pedig hamarosan szériagyártmány válhat.
Hír, 2015. szeptember. 11.
Auto2
Jellegzetes formájával továbbra is különleges autó marad a Toyota Prius, a teljesen új alapokra épülő negyedik generáció még takarékosabb lesz az elődjénél.
Hír, 2015. május. 14.
Auto2
Technológiai megállapodást kötött két japán autógyártó, a Mazda és a Toyota együttműködése során igyekszik jobban kihasználni a két vállalat erőforrásait.
Hír, 2015. március. 30.
Auto2
Több másik autógyártóhoz hasonlóan a Toyota is bemutatta moduláris padlólemezét, amelynek köszönhetően a jövőbeli modelljei egységesebbek lehetnek.
Hír, 2015. március. 10.
Auto2
A formáját már megmutatta, most pedig a modellfrissítésen átesett Auris technikáját is részletezte a Toyota: a kompakt modell kínálata kis turbómotorral bővül.
Hír, 2015. február. 17.
Auto2
Genfben mutatja be a megújult Avensist a Toyota, a középkategóriás típusról pedig már közzétették az első hivatalos fényképeket.
Hír, 2014. december. 30.
Auto2
A Toyota már tavasszal bemutatta volna ikonikus hibridjének új generációját, ám a vállalat vezetősége nem volt elégedett az autó formavilágával, így a tervezők újra a rajzasztalhoz ültek.
Hír, 2014. november. 12.
Auto2
Csalóka versenyautót épített a Toyota amerikai képviselete: a békés családi limuzinnak tűnő Camry karosszériája alatt szuper-sportkocsikat megszégyenítő gyorsulásra képes versenygép rejtőzik.
Hír, 2014. szeptember. 1.
Auto2
Nálunk már nem kapható, a tengerentúlon és tőlünk keletebbre azonban nagy népszerűségnek örvend a Toyota Camry, amely megújultan folytatja karrierjét.
Hír, 2014. június. 4.
Auto2
Megújult formával, jobb minőségű belső térrel, kényelmesebb futóművel és takarékosabb motorokkal mutatkozott be a Toyota Yaris modellfrissített kiadása.
Hír, 2016. április. 26.
Auto2
A Prius negyedik generációja most újabb változatban mutatkozott be: itt a konnektorról is tölthető kivitel, amelynek eltérő külsőt készített a Toyota.
Hír, 2015. december. 1.
Auto2
Folytatódik a PSA Peugeot Citroën és a Toyota együttműködése, amelynek keretén belül a három márka közösen fejlesztett kisbuszt mutatott be.
Bemutató, 2015. október. 16.
Auto2
Az első képek után néhány adatot is elárult a Toyota a Prius negyedik generációjáról, amely tágasabb és takarékosabb lesz elődjénél, ráadásul összkerékhajtásos változatban is készül majd.
Hír, 2015. május. 26.
Auto2
Egy évtized után teljesen megújította platós terepjáróját a Toyota: friss külsővel és új motorokkal mutatkozott be a Hilux nyolcadik generációja.
Hír, 2015. április. 3.
Auto2
Megjelent a Toyota szabadidő-terepjárójának modellfrissített kiadása, a RAV4 kínálata pedig most először hibridváltozattal bővült.
Hír, 2015. március. 27.
Auto2
Még nem kínált hibridhajtású változatot a RAV4-ből a Toyota, hamarosan azonban leleplezi a szabadidő-terepjáró benzines-elektromos kivitelét.
Hír, 2015. február. 23.
Auto2
Nem sokkal a megjelenése után máris megújul a Toyota kompakt modellje: az Auris második generációja új külsőt, igényesebb belsőt és takarékosabb motorokat kap.
Hír, 2015. január. 30.
Auto2
Bejelentette a Toyota, hogy két éven belül gyári csapattal tér vissza a rali-világbajnokságba, a Yaris alapjára épített WRC versenyautót már tesztelik.
Hír, 2014. november. 18.
Auto2
Szériagyártásra kész üzemanyagcellás autót mutatott be a Toyota, a Mirai néven bemutatkozó újdonságot 155 lóerős elektromotor hajtja, és Európában is megvásárolható lesz.
Hír, 2014. október. 20.
Auto2
C-HR Concept néven mutatott be kompakt szabadidő-autót a Toyota, a sportos formájú tanulmány alapján szériagyártmányt fejleszt a japán márka.
Hír, 2014. június. 26.
Auto2
Három perc alatt feltölthető hidrogénnel, elektromos motor hajtja és nincs károsanyag-kibocsátása a Toyota üzemanyagcellás autójának, amely ebben a formában kerül a kereskedésekbe 2015-ben.
Hír, 2014. március. 7.
Auto2
Francia testvérmodelljeivel egyszerre jelent meg, és ezúttal is különbözik tőlük a Toyota Aygo második generációja, amely új felszerelésekkel gazdagodott.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár