Toyota
Legfrissebb anyag: 2020. május. 11.
Toyota fórum
Hírek, 2020. május. 11.
AS
A Yaris Cross után ezúttal felfelé bővíti a kínálatát a Toyota, a hétüléses Highlander nálunk is kapható lesz, természetesen hibrid hajtással.
Hírek, 2020. április. 23.
AS
A Toyota legújabb sikermodellje lehet egy új szabadidő-autó, a divatos formájú Yaris Cross, ami természetesen hibrid hajtást kapott.
Hírek, 2020. február. 10.
AS
A Toyota megmutatta a Mirai második generációjának gyártásba kerülő változatát, amit már nemcsak a technikája, hanem a formája miatt is lehet szeretni.
Hírek, 2016. április. 28.
AS
A személyszállító kivitelek után haszonjárműként is bemutatkozott a PSA és a Toyota közös fejlesztésű furgonja, a Citroen Jumpy, Peugeot Expert és Toyota Proace.
Bemutató, 2016. február. 3.
AS
Európában a nem-prémium szabadidő-terepjárók között egyedüliként az új RAV4 már hibridhajtással is kapható, a Lexusokból ismerős hajtáslánc 197 lóerős teljesítményre képes.
Bemutató, 2015. október. 30.
AS
S-FR Concept néven egy kis sportkocsi tanulmányát mutatta be a tokiói autószalonon a Toyota, a GT86 kistestvéréből pedig hamarosan szériagyártmány válhat.
Hírek, 2015. szeptember. 11.
AS
Jellegzetes formájával továbbra is különleges autó marad a Toyota Prius, a teljesen új alapokra épülő negyedik generáció még takarékosabb lesz az elődjénél.
Hírek, 2015. május. 14.
AS
Technológiai megállapodást kötött két japán autógyártó, a Mazda és a Toyota együttműködése során igyekszik jobban kihasználni a két vállalat erőforrásait.
Hírek, 2015. március. 30.
AS
Több másik autógyártóhoz hasonlóan a Toyota is bemutatta moduláris padlólemezét, amelynek köszönhetően a jövőbeli modelljei egységesebbek lehetnek.
Hírek, 2015. március. 10.
AS
A formáját már megmutatta, most pedig a modellfrissítésen átesett Auris technikáját is részletezte a Toyota: a kompakt modell kínálata kis turbómotorral bővül.
Hírek, 2015. február. 17.
AS
Genfben mutatja be a megújult Avensist a Toyota, a középkategóriás típusról pedig már közzétették az első hivatalos fényképeket.
Hírek, 2014. december. 30.
AS
A Toyota már tavasszal bemutatta volna ikonikus hibridjének új generációját, ám a vállalat vezetősége nem volt elégedett az autó formavilágával, így a tervezők újra a rajzasztalhoz ültek.
Hírek, 2020. április. 28.
AS
A Toyota kisautójának új generációja morcosabb formát kapott, ami minden eddiginél hatékonyabb hibrid technikát rejt.
Hírek, 2020. április. 13.
AS
A hibrid mellé érkezik a Toyota szabadidő-terepjárójának konnektorról tölthető zöld rendszámos változata nagyobb tisztán elektromos hatótávval.
Hírek, 2020. február. 10.
AS
A rali-világbajnokságon szereplő versenyautó alapját adja az újdonság, aminek a neve a GR Supra mintájára GR Yaris lett.
Hírek, 2016. április. 26.
AS
A Prius negyedik generációja most újabb változatban mutatkozott be: itt a konnektorról is tölthető kivitel, amelynek eltérő külsőt készített a Toyota.
Hírek, 2015. december. 1.
AS
Folytatódik a PSA Peugeot Citroën és a Toyota együttműködése, amelynek keretén belül a három márka közösen fejlesztett kisbuszt mutatott be.
Bemutató, 2015. október. 16.
AS
Az első képek után néhány adatot is elárult a Toyota a Prius negyedik generációjáról, amely tágasabb és takarékosabb lesz elődjénél, ráadásul összkerékhajtásos változatban is készül majd.
Hírek, 2015. május. 26.
AS
Egy évtized után teljesen megújította platós terepjáróját a Toyota: friss külsővel és új motorokkal mutatkozott be a Hilux nyolcadik generációja.
Hírek, 2015. április. 3.
AS
Megjelent a Toyota szabadidő-terepjárójának modellfrissített kiadása, a RAV4 kínálata pedig most először hibridváltozattal bővült.
Hírek, 2015. március. 27.
AS
Még nem kínált hibridhajtású változatot a RAV4-ből a Toyota, hamarosan azonban leleplezi a szabadidő-terepjáró benzines-elektromos kivitelét.
Hírek, 2015. február. 23.
AS
Nem sokkal a megjelenése után máris megújul a Toyota kompakt modellje: az Auris második generációja új külsőt, igényesebb belsőt és takarékosabb motorokat kap.
Hírek, 2015. január. 30.
AS
Bejelentette a Toyota, hogy két éven belül gyári csapattal tér vissza a rali-világbajnokságba, a Yaris alapjára épített WRC versenyautót már tesztelik.
Hírek, 2014. november. 18.
AS
Szériagyártásra kész üzemanyagcellás autót mutatott be a Toyota, a Mirai néven bemutatkozó újdonságot 155 lóerős elektromotor hajtja, és Európában is megvásárolható lesz.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár