Toyota
Legfrissebb anyag: 2024. február. 12.
Toyota fórum
Hírek, 2024. február. 12.
AS
A Toyota középkategóriás szedánja új külsőt és modernizált belsőt kapott, a hibrid hajtást és a vezetési asszisztenseket is továbbfejlesztették.
Hírek, 2022. november. 18.
AS
Mára a Toyota szinte teljes kínálata hibrid modellekből áll, mégis volt értelme elkészíteni a Prius legújabb generációját, ami már első pillantásra jól néz ki, és a teljesítménye is ígéretes.
Hírek, 2021. november. 6.
AS
A Toyota bemutatta az Aygo új generációját, amely nemcsak crossover stílusú külsőt kapott, de jelentősen nőttek a méretei, és a felszereltsége is szintet lépett.
Hírek, 2021. április. 5.
AS
A Toyota ezúttal is a Subaruval közösen fejlesztette ki a GT86 utódját, és a GR 86 névre keresztelt újdonság minden téren jobb lett az elődjénél.
Hírek, 2020. november. 23.
AS
A Toyota bemutatta a csakis hibrid hajtással kapható középkategóriás Camry modellfrissített változatát, ami 2021-ben tavasszal érkezik a kereskedésekbe.
Hírek, 2020. április. 28.
AS
A Toyota kisautójának új generációja morcosabb formát kapott, ami minden eddiginél hatékonyabb hibrid technikát rejt.
Hírek, 2020. április. 13.
AS
A hibrid mellé érkezik a Toyota szabadidő-terepjárójának konnektorról tölthető zöld rendszámos változata nagyobb tisztán elektromos hatótávval.
Hírek, 2020. február. 10.
AS
A rali-világbajnokságon szereplő versenyautó alapját adja az újdonság, aminek a neve a GR Supra mintájára GR Yaris lett.
Hírek, 2016. április. 26.
AS
A Prius negyedik generációja most újabb változatban mutatkozott be: itt a konnektorról is tölthető kivitel, amelynek eltérő külsőt készített a Toyota.
Hírek, 2015. december. 1.
AS
Folytatódik a PSA Peugeot Citroën és a Toyota együttműködése, amelynek keretén belül a három márka közösen fejlesztett kisbuszt mutatott be.
Bemutató, 2015. október. 16.
AS
Az első képek után néhány adatot is elárult a Toyota a Prius negyedik generációjáról, amely tágasabb és takarékosabb lesz elődjénél, ráadásul összkerékhajtásos változatban is készül majd.
Hírek, 2015. május. 26.
AS
Egy évtized után teljesen megújította platós terepjáróját a Toyota: friss külsővel és új motorokkal mutatkozott be a Hilux nyolcadik generációja.
Hírek, 2023. június. 26.
AS
Bemutatta a Toyota a sikeres C-HR második generációját, ami még feltűnőbb külsőt kapott, és a hibrid mellett plug-in hibrid változatban is kapható lesz.
Hírek, 2021. december. 4.
AS
A Toyota bemutatta a Corolla Cross európai piacra szánt változatát, ami modernebb berendezést és a japán márka legújabb hibrid rendszerét kapta.
Hírek, 2021. április. 20.
AS
Beszáll a Toyota is az elektromos autók közé, a japán márka eleve elektromosnak tervezett új modelljének prototípusa a bZ4X.
Hírek, 2021. március. 1.
AS
A Yaris már második alkalommal nyerte el az Év autója díjat, idén is a Toyota kisautóját választották a legjobbnak az európai autós újságírók.
Hírek, 2020. május. 11.
AS
A Yaris Cross után ezúttal felfelé bővíti a kínálatát a Toyota, a hétüléses Highlander nálunk is kapható lesz, természetesen hibrid hajtással.
Hírek, 2020. április. 23.
AS
A Toyota legújabb sikermodellje lehet egy új szabadidő-autó, a divatos formájú Yaris Cross, ami természetesen hibrid hajtást kapott.
Hírek, 2020. február. 10.
AS
A Toyota megmutatta a Mirai második generációjának gyártásba kerülő változatát, amit már nemcsak a technikája, hanem a formája miatt is lehet szeretni.
Hírek, 2016. április. 28.
AS
A személyszállító kivitelek után haszonjárműként is bemutatkozott a PSA és a Toyota közös fejlesztésű furgonja, a Citroen Jumpy, Peugeot Expert és Toyota Proace.
Bemutató, 2016. február. 3.
AS
Európában a nem-prémium szabadidő-terepjárók között egyedüliként az új RAV4 már hibridhajtással is kapható, a Lexusokból ismerős hajtáslánc 197 lóerős teljesítményre képes.
Bemutató, 2015. október. 30.
AS
S-FR Concept néven egy kis sportkocsi tanulmányát mutatta be a tokiói autószalonon a Toyota, a GT86 kistestvéréből pedig hamarosan szériagyártmány válhat.
Hírek, 2015. szeptember. 11.
AS
Jellegzetes formájával továbbra is különleges autó marad a Toyota Prius, a teljesen új alapokra épülő negyedik generáció még takarékosabb lesz az elődjénél.
Hírek, 2015. május. 14.
AS
Technológiai megállapodást kötött két japán autógyártó, a Mazda és a Toyota együttműködése során igyekszik jobban kihasználni a két vállalat erőforrásait.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár