Toyota
Legfrissebb anyag: 2024. február. 12.
Toyota fórum
Blog legújabb hírei
Hírek, 2015. április. 3.
AS
Megjelent a Toyota szabadidő-terepjárójának modellfrissített kiadása, a RAV4 kínálata pedig most először hibridváltozattal bővült.
Hírek, 2015. március. 27.
AS
Még nem kínált hibridhajtású változatot a RAV4-ből a Toyota, hamarosan azonban leleplezi a szabadidő-terepjáró benzines-elektromos kivitelét.
Hírek, 2015. február. 23.
AS
Nem sokkal a megjelenése után máris megújul a Toyota kompakt modellje: az Auris második generációja új külsőt, igényesebb belsőt és takarékosabb motorokat kap.
Hírek, 2015. január. 30.
AS
Bejelentette a Toyota, hogy két éven belül gyári csapattal tér vissza a rali-világbajnokságba, a Yaris alapjára épített WRC versenyautót már tesztelik.
Hírek, 2014. november. 18.
AS
Szériagyártásra kész üzemanyagcellás autót mutatott be a Toyota, a Mirai néven bemutatkozó újdonságot 155 lóerős elektromotor hajtja, és Európában is megvásárolható lesz.
Hírek, 2014. október. 20.
AS
C-HR Concept néven mutatott be kompakt szabadidő-autót a Toyota, a sportos formájú tanulmány alapján szériagyártmányt fejleszt a japán márka.
Hírek, 2014. június. 26.
AS
Három perc alatt feltölthető hidrogénnel, elektromos motor hajtja és nincs károsanyag-kibocsátása a Toyota üzemanyagcellás autójának, amely ebben a formában kerül a kereskedésekbe 2015-ben.
Hírek, 2014. március. 7.
AS
Francia testvérmodelljeivel egyszerre jelent meg, és ezúttal is különbözik tőlük a Toyota Aygo második generációja, amely új felszerelésekkel gazdagodott.
Hírek, 2014. január. 14.
AS
Visszatér a sportkocsikhoz a Toyota: a GT86 után egy nagyobb és erősebb sportautó prototípusát mutatta be Detroitban.
Hírek, 2013. augusztus. 26.
AS
Modellfrissítésen esett át a Toyota legnagyobb terepjárója: a Land Cruiser még jellegzetesebb külsőt kapott, és felszereltségét is aktualizálták.
Hírek, 2013. június. 7.
AS
Az Auris után a Corolla megújulásán a sor. A Toyota közzétette az első képeket a világszerte forgalmazott lépcsőshátú kompakt európai változatáról.
Hírek, 2013. március. 1.
AS
Roadster kivitelben is elkészítette sikeres sportautóját a Toyota: a nyitott GT86 prototípusát Genfben állítják ki.
Hírek, 2015. március. 30.
AS
Több másik autógyártóhoz hasonlóan a Toyota is bemutatta moduláris padlólemezét, amelynek köszönhetően a jövőbeli modelljei egységesebbek lehetnek.
Hírek, 2015. március. 10.
AS
A formáját már megmutatta, most pedig a modellfrissítésen átesett Auris technikáját is részletezte a Toyota: a kompakt modell kínálata kis turbómotorral bővül.
Hírek, 2015. február. 17.
AS
Genfben mutatja be a megújult Avensist a Toyota, a középkategóriás típusról pedig már közzétették az első hivatalos fényképeket.
Hírek, 2014. december. 30.
AS
A Toyota már tavasszal bemutatta volna ikonikus hibridjének új generációját, ám a vállalat vezetősége nem volt elégedett az autó formavilágával, így a tervezők újra a rajzasztalhoz ültek.
Hírek, 2014. november. 12.
AS
Csalóka versenyautót épített a Toyota amerikai képviselete: a békés családi limuzinnak tűnő Camry karosszériája alatt szuper-sportkocsikat megszégyenítő gyorsulásra képes versenygép rejtőzik.
Hírek, 2014. szeptember. 1.
AS
Nálunk már nem kapható, a tengerentúlon és tőlünk keletebbre azonban nagy népszerűségnek örvend a Toyota Camry, amely megújultan folytatja karrierjét.
Hírek, 2014. június. 4.
AS
Megújult formával, jobb minőségű belső térrel, kényelmesebb futóművel és takarékosabb motorokkal mutatkozott be a Toyota Yaris modellfrissített kiadása.
Hírek, 2014. január. 18.
AS
Teljesen átépítette sportkocsiját a Toyota: a GT86 alapjára épülő, a gyár szerint nőknek szánt prototípust a tokiói tuningautó-kiállításon mutatták be.
Hírek, 2013. december. 21.
AS
A BMW és a Toyota közötti együttműködés egyik első eredményeként a Toyota Verso megkapja azt az 1,6 literes dízelmotort, amit eredetileg a MINI számára fejlesztettek ki.
Hírek, 2013. augusztus. 26.
AS
Yaris Hybrid-R néven mutat be prototípust a Toyota a Frankfurti Autószalonon, a kisautóba az 1,6 literes turbómotor mellé két elektromotor és egy kondenzátor is kerül.
Hírek, 2013. május. 26.
AS
A Toyota a hibridtechnológia úttörőjeként már fejleszti a Prius negyedik generációját, amelynek modellválasztéka még a jelenleginél is szélesebb lehet.
Hírek, 2013. február. 3.
AS
Nyitott tetős sportkocsival készül a Genfi Autószalonra a Toyota: a GT86 szellős kivitele minden bizonnyal gyártásba kerül majd.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár