Toyota
Legfrissebb anyag: 2024. február. 12.
Toyota fórum
Blog legújabb hírei
Hírek, 2013. január. 21.
AS
Ha megvalósulnak a Toyota elképzelései, akkor izgalmasabb lehet a következő generációs Corolla formája: ezt előlegezi meg a Furia koncepció.
Hírek, 2012. november. 27.
AS
A hivatalos premier előtt néhány nappal felkerült az internetre a negyedik generációs Toyota RAV4 néhány katalógusfotója.
Hírek, 2012. szeptember. 26.
AS
Modellfrissítést végeztek a Toyota kompakt egyterűjén, a Verso is megkapta az új Auris sportosabb frontrészét.
Hírek, 2012. augusztus. 21.
AS
Nemrég még csak kémfotón láthattuk, most azonban a Toyota nyilvánosságra hozta az első képeket és információkat az új Aurisról.
Hírek, 2012. július. 23.
AS
A városi minik után könnyű haszonjármű-kategóriában is együttműködési megállapodást kötött a PSA Peugeot Citroën és a Toyota.
Hírek, 2012. március. 28.
AS
Glattfelder Béla konnektoros Priust tesztel, és 0,5 literes fogyasztással is elautózik a Toyota új, konnektoros hibridjével. A Fidesz EP-képviselője rajong a zöld autókért, de mégsem csökkentené az áfájukat, pedig úgy sokkal olcsóbbak lehetnének – írja a vezess.hu.
Hírek, 2012. január. 25.
AS
Nem sokkal azután, hogy a Peugeot bejelentette visszavonulását a Le Mans-i versenyről, a Toyota bemutatta hibrid versenyautóját, amellyel már az idei futamon rajthoz áll.
Hírek, 2012. január. 10.
AS
Elkészült a Toyota Yaris hibrid változata, amely még az idén a kereskedésekbe jut. A 100 lóerős benzin-elektromotoros kisautó a Honda Jazz Hybrid ellenfele lesz.
Hírek, 2011. november. 29.
AS
A sok tanulmányautó után végleges változatában is láthatjuk, milyen lesz a Toyota új sportkocsija, a GT 86.
Hírek, 2011. szeptember. 2.
AS
Kilenc éve megszakítás nélkül az USA legnépszerűbb autója a Toyota Camry, amely most teljesen megújul. Továbbra is lesz hibrid változata.
Teszt, 2011. július. 11.
AS
Egy csodálatos korban élünk, hiszen ma már egy átlagosnál alig jobban felszerelt kompakt áráért is lehet hibrid autót kapni. A kérdés csak az, hogy vajon megéri-e a trendi modelleket választani egy takarékos dízel ellenében? No és persze melyik a jobb, a félhibrid Honda, vagy a full hibrid Toyota? Elvittük őket egy körre.
Hírek, 2011. január. 12.
AS
Prius V néven mutatta be a Toyota a hibrid modell egyterű karosszériaváltozatát, amelyben a jól ismert benzines-elektromos hajtás dolgozik.
Hírek, 2012. december. 1.
AS
Hivatalosan is bemutatkozott a Toyota RAV4 negyedik generációja, amely az elődjénél nagyobb, tágasabb, jobban felszerelt és tisztább üzemű.
Hírek, 2012. november. 19.
AS
Küszöbön áll az új generációs Toyota RAV4 bemutatója, ennek kapcsán közzétettek egy előzetes videót, amelyben már felvillantják az autó részleteit.
Hírek, 2012. szeptember. 10.
AS
Most először kombi karosszériával is készül a Toyota Auris, amely az első hibrid kombi lesz az alsó-középkategóriában.
Hírek, 2012. július. 30.
AS
Hamarosan bemutatkozik a Toyota Auris új generációja, az autót álcázatlanul sikerült lefényképezni.
Hírek, 2012. április. 3.
AS
Négy hónap alatt hetvenezer kilométert tettek meg azok a részben módosított Toyota Hilux terepjárók a Déli-sark közelében, amelyekkel a típus megbízhatóságát kívánja bizonyítani a japán márka.
Hírek, 2012. március. 12.
AS
Már csak hat hónapot kell várni arra, hogy szeptemberben megérkezzen a hazai Toyota márkakereskedésekbe a Prius otthoni hálózatról is tölthető változata, a Toyota Prius Plug-in Hybrid.
Hírek, 2012. január. 13.
AS
Japánban talán még népszerűbb a tuning, mint bárhol a világon, ezért nem meglepő, hogy az alig három méter hosszú, de 130 lóerős Toyota iQ is ott készül.
Videó, 2011. december. 28.
AS
A hatvanas évekbeli Sports 800 és a nyolcvanas évekből származó, egyben névadó AE86 is feltűnik a Toyota GT 86 új videóján.
Hírek, 2011. október. 19.
AS
Hamarosan tovább bővül a Prius családja: bemutatkozik az egyterű és a kisebb testvérmodell is. Utóbbiról kerültek ki idő előtt fotók.
Hírek, 2011. július. 22.
AS
Új külsővel forgalmazza ősztől platós terepjáróját a Toyota. A Hilux pick-up nem csak erősebb, de takarékosabb és komfortosabb is lett.
Teszt, 2011. július. 7.
AS
Íme egy igazi autóipari talány: ugyan mitől jó autó a Toyota Corolla? Ezzel a kocsival ugyanis az a helyzet, hogy az embernek fogalma sincs, miért érzi jónak – hiszen egyetlen területen sem kimagasló.
Hírek, 2010. december. 22.
AS
Ezek az első hivatalos képek a kívül-belül megújult Yaris japán piacra szánt változatáról.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár