Ssangyong
Legfrissebb anyag: 2017. március. 31.
Ssangyong fórum
Hírek, 2017. március. 31.
AS
Az első hivatalos fényképeken is megmutatta a Rexton új generációját a Ssangyong, a koreai márka a szöuli autószalonon leplezi le új csúcsmodelljét.
Hírek, 2014. november. 26.
AS
Bejelentette, hogy Tivoli néven hozza forgalomba új kompakt szabadidő-terepjáróját a Ssangyong, az újdonság modern motorokkal és felszerelésekkel érkezik az európai piacra.
Hírek, 2013. október. 9.
AS
Új formában folytatja pályafutását a Ssangyong kompakt szabadidő-autója: a Korando kívül és belül is megváltozott.
Hírek, 2012. október. 10.
AS
Kéthengeres benzinmotorral növeli elektromos hajtású prototípusának hatótávját a Ssangyong, az e-XIV tanulmányautóból lehet a koreai márka új típusa.
Hírek, 2015. április. 13.
AS
A modernebb Korando és a fiatalos Tivoli után ismét a klasszikus terepjárókhoz tért vissza legújabb tanulmányautójával a Ssangyong.
Hírek, 2014. március. 12.
AS
Újabb szabadidő-autó tanulmányával állt elő a koreai Ssangyong: a hétszemélyes XLV Concept kis dízelmotoros hibrid hajtást kapott.
Hírek, 2013. február. 11.
AS
Újabb szabadidő-terepjárót készített a Ssangyong, a Genfi Autószalonon bemutatkozó tanulmányautóból könnyen szériagyártmány lehet.
Hírek, 2012. június. 21.
AS
Új importőrrel és új modellel tér vissza a magyarországi autópiacra a Ssangyong, a terepjáróiról ismert dél-koreai márka első típusa a Korando lesz.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár