Ssangyong
Legfrissebb anyag: 2024. március. 14.
Ssangyong fórum
Bemutató, 2024. március. 14.
AS
Bemutatta a Ssangyong a második teljesen elektromos hajtású autóját, és a Torres EVX nem csak a hajtásláncában különbözik a benzines testvérétől.
Hírek, 2015. április. 13.
AS
A modernebb Korando és a fiatalos Tivoli után ismét a klasszikus terepjárókhoz tért vissza legújabb tanulmányautójával a Ssangyong.
Hírek, 2014. március. 12.
AS
Újabb szabadidő-autó tanulmányával állt elő a koreai Ssangyong: a hétszemélyes XLV Concept kis dízelmotoros hibrid hajtást kapott.
Hírek, 2013. február. 11.
AS
Újabb szabadidő-terepjárót készített a Ssangyong, a Genfi Autószalonon bemutatkozó tanulmányautóból könnyen szériagyártmány lehet.
Hírek, 2012. június. 21.
AS
Új importőrrel és új modellel tér vissza a magyarországi autópiacra a Ssangyong, a terepjáróiról ismert dél-koreai márka első típusa a Korando lesz.
Hírek, 2017. március. 31.
AS
Az első hivatalos fényképeken is megmutatta a Rexton új generációját a Ssangyong, a koreai márka a szöuli autószalonon leplezi le új csúcsmodelljét.
Hírek, 2014. november. 26.
AS
Bejelentette, hogy Tivoli néven hozza forgalomba új kompakt szabadidő-terepjáróját a Ssangyong, az újdonság modern motorokkal és felszerelésekkel érkezik az európai piacra.
Hírek, 2013. október. 9.
AS
Új formában folytatja pályafutását a Ssangyong kompakt szabadidő-autója: a Korando kívül és belül is megváltozott.
Hírek, 2012. október. 10.
AS
Kéthengeres benzinmotorral növeli elektromos hajtású prototípusának hatótávját a Ssangyong, az e-XIV tanulmányautóból lehet a koreai márka új típusa.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár