Volkswagen
Legfrissebb anyag: 2021. augusztus. 13.
Volkswagen fórum
Hírek, 2021. augusztus. 13.
AS
A Volkswagen tovább bővítette a kompakt méretű szabadidő-autóinak kínálatát, a T-Cross és a T-Roc mellé bemutatta a fiatalosabb stílusú, kupéformájú Taigót, ami az év végére nálunk is kapható lesz.
Hírek, 2020. november. 10.
AS
Az új GTI után még erősebb változatot mutatott be a nyolcas Golfból a Volkswagen, az összkerékhajtású Golf R-nek drift módja is lesz.
Hírek, 2020. szeptember. 14.
AS
Az ötajtós ferdehátú után a kombit is bemutatta a nyolcadik generációs Golfból a Volkswagen, a Variant mellett az összkerékhajtású Alltrack is érkezik.
Hírek, 2020. június. 24.
AS
A modellfrissítéssel kibővült a Volkswagen Arteon kínálata, a kupéformájú limuzin mellé Shooting Brake kombi érkezik, ami konnektorról tölthető hibridként és sportváltozatban is kapható lesz.
Hírek, 2020. május. 6.
AS
A Porsche Cayenne és a Volvo XC90 után a Volkswagen Touareg csúcsmodellje is konnektorról tölthető hibrid hajtást kap, ami azért elég izmos lett, hogy az R betűvel jelöljék.
Hírek, 2020. március. 10.
AS
A Volkswagen bemutatta a vadonatúj Golf GTI-t, és vele együtt a dízel GTD és a konnektorról tölthető hibrid GTE is megjelent.
Hírek, 2019. október. 22.
AS
A Volkswagen bemutatta az első olyan autóját, amit eleve elektromosnak terveztek, és amivel a Bogár és a Golf után újabb korszakot ígérnek.
Bemutató, 2016. november. 10.
AS
Bemutatta a hetedik generációs Golf megújult változatát a Volkswagen. A formája alig változott, a motortérben és a műszerfalon azonban több újdonságot is találhatunk.
Hírek, 2016. szeptember. 30.
AS
Az elektromos autózásra fekteti a hangsúlyt a Volkswagen, és egy egész modellcsalád előzeteseként mutatta be az I.D. tanulmányautót a párizsi autószalonon.
Hírek, 2016. május. 30.
AS
Továbbfejlesztette elektromos autóját a Volkswagen, a nagyobb teljesítményű és hosszabb hatótávolságú e-Golf ezzel a Nissan Leaf elé kerülhet.
Hírek, 2016. január. 12.
AS
Konnektorról tölthető hibrid változatban már bemutatkozott az új Volkswagen Tiguan, most itt a terepre szánt GTE is, egyelőre prototípusként.
Hírek, 2016. január. 6.
AS
Újraértelmezte a klasszikus Transportert a Volkswagen, a most bemutatott Budd-e Concept egy teljesen elektromos hajtású kisbusz 600 kilométeres hatótávval.
Hírek, 2021. április. 23.
AS
A Volkswagen bemutatta a Polo ráncfelvarrott változatát, ami a megújult külső mellé modernebb extrákat kapott.
Hírek, 2020. október. 3.
AS
A Volkswagen első eleve elektromosnak tervezett autója, az ID.3 már a kereskedésekben van, most pedig leleplezték a nagyobb méretű testvérét, az ID.4-et.
Hírek, 2020. július. 2.
AS
A Volkswagen bemutatta a Tiguan második generációjának ráncfelvarrott változatát, aminek a kínálata konnektorról tölthető hibriddel és 320 lóerős sportváltozattal bővült.
Hírek, 2020. június. 5.
AS
A T-Cross és a T-Roc között talált még helyet a Volkswagen egy újabb szabadidő-autónak. A sportosabb formájú újdonság jövőre az európai piacon is kapható lesz.
Hírek, 2020. április. 16.
AS
A Volkswagen megmutatott néhány részletet a készülő szabadidő-autójáról, ami a T-Cross és a T-Roc mellé érkezik a kínálatba, de azoknál sportosabb formájú lesz.
Hírek, 2019. november. 21.
AS
A Volkswagen bemutatta a Golf nyolcadik generációját. A stílus és a méret nem sokat változott, a jellegzetes alakjáról könnyen felismerhető maradt, de azért vannak új formai elemei.
Bemutató, 2017. június. 19.
AS
Bemutatta a Volkswagen a Polo teljesen új, hatodik generációját, amely csak stílusával emlékeztet elődjére, ugyanakkor tágasabb lett, és tele van modern biztonsági és kényelmi extrákkal.
Hírek, 2016. október. 15.
AS
A már hagyománnyá vált Volkswagen-találkozón idén is egy kifogástalan állapotban lévő autó volt a tombola fődíja. Az V-ös Golfot Szilvási Dóra vihette haza, aki családjával együtt igazi Volkswagen-rajongónak vallja magát.
Hírek, 2016. július. 29.
AS
Már nem a Mercedes-Benz Sprinter testvérmodellje a Volkswagen Crafter új generációja, amely többféle karosszériával, teljesítményszinttel és hajtásképlettel rendelhető.
Hírek, 2016. február. 25.
AS
Friss formával, gazdagabb tartalommal és egy új, turbós benzinmotorral érkezik a piacra a Volkswagen Up ráncfelvarrott kiadása.
Hírek, 2016. január. 7.
AS
Új érintőképernyős infotainment rendszert mutatott be a Volkswagen a CES elektronikai kiállításon, a táblagépekéhez hasonló kijelző az e-Golf prototípusában jelent meg.
Hírek, 2015. december. 17.
AS
Magyarországon is elkezdődik a Volkswagen-csoport dízelbotrányában érintett autóinak visszahívása, a márkák importőre szerint egy éven belül lebonyolítják az akciót, amelynek minden költségét a konszern állja.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár