Volkswagen
Legfrissebb anyag: 2017. június. 22.
Volkswagen fórum
Bemutató, 2017. június. 19.
Auto2
Bemutatta a Volkswagen a Polo teljesen új, hatodik generációját, amely csak stílusával emlékeztet elődjére, ugyanakkor tágasabb lett, és tele van modern biztonsági és kényelmi extrákkal.
Hír, 2016. október. 15.
Auto2
A már hagyománnyá vált Volkswagen-találkozón idén is egy kifogástalan állapotban lévő autó volt a tombola fődíja. Az V-ös Golfot Szilvási Dóra vihette haza, aki családjával együtt igazi Volkswagen-rajongónak vallja magát.
Hír, 2016. július. 29.
Auto2
Már nem a Mercedes-Benz Sprinter testvérmodellje a Volkswagen Crafter új generációja, amely többféle karosszériával, teljesítményszinttel és hajtásképlettel rendelhető.
Hír, 2016. február. 25.
Auto2
Friss formával, gazdagabb tartalommal és egy új, turbós benzinmotorral érkezik a piacra a Volkswagen Up ráncfelvarrott kiadása.
Hír, 2016. január. 7.
Auto2
Új érintőképernyős infotainment rendszert mutatott be a Volkswagen a CES elektronikai kiállításon, a táblagépekéhez hasonló kijelző az e-Golf prototípusában jelent meg.
Hír, 2015. december. 17.
Auto2
Magyarországon is elkezdődik a Volkswagen-csoport dízelbotrányában érintett autóinak visszahívása, a márkák importőre szerint egy éven belül lebonyolítják az akciót, amelynek minden költségét a konszern állja.
Hír, 2015. július. 14.
Auto2
A legújabb Golfból is készített versenyautót a Volkswagen Motorsport, ehhez pedig alaposan kiszélesítették a prototípus karosszériáját.
Hír, 2015. május. 15.
Auto2
Rendkívül látványos formájú tanulmányautóval készült a Volkswagen, a Golfra emlékeztető koncepció hibrid hajtása raliautó-motort kapott.
Hír, 2015. május. 4.
Auto2
Már egy ideje tudni lehet, hogy háromhengeres motorral bővül a Golf kínálata, most további részleteket is elárult az erőforrásról a Volkswagen.
Hír, 2015. április. 16.
Auto2
Az előző generáció továbbfejlesztésével született meg a legújabb Volkswagen Transporter, amely takarékosabb motorokat és temérdek új extrafelszerelést kapott.
Hír, 2015. április. 2.
Auto2
Átvette nyereményautóját az idei Autó, Motor & Tuning Show szerencsés látogatója: igaz, még nincs jogosítványa, de ez a nem mindennapi Volkswagen Scirocco nagyszerű ösztönző.
Hír, 2015. február. 27.
Auto2
Bemutatkozott a teljesen új Volkswagen Touran, amely nemcsak nagyobb és tágasabb, könnyebb és takarékosabb, hanem vonzóbb stílusú is lett elődjénél.
Bemutató, 2016. november. 10.
Auto2
Bemutatta a hetedik generációs Golf megújult változatát a Volkswagen. A formája alig változott, a motortérben és a műszerfalon azonban több újdonságot is találhatunk.
Hír, 2016. szeptember. 30.
Auto2
Az elektromos autózásra fekteti a hangsúlyt a Volkswagen, és egy egész modellcsalád előzeteseként mutatta be az I.D. tanulmányautót a párizsi autószalonon.
Hír, 2016. május. 30.
Auto2
Továbbfejlesztette elektromos autóját a Volkswagen, a nagyobb teljesítményű és hosszabb hatótávolságú e-Golf ezzel a Nissan Leaf elé kerülhet.
Hír, 2016. január. 12.
Auto2
Konnektorról tölthető hibrid változatban már bemutatkozott az új Volkswagen Tiguan, most itt a terepre szánt GTE is, egyelőre prototípusként.
Hír, 2016. január. 6.
Auto2
Újraértelmezte a klasszikus Transportert a Volkswagen, a most bemutatott Budd-e Concept egy teljesen elektromos hajtású kisbusz 600 kilométeres hatótávval.
Bemutató, 2015. szeptember. 17.
Auto2
A Touareg stílusát idéző formával mutatkozott be a Volkswagen Tiguan második generációja, amelyből konnektorról tölthető hibrid változat is készül.
Hír, 2015. május. 27.
Auto2
Még mindig készül lépcsőshátú változat a Volkswagen Polóból, csak éppen nem nálunk. Most a négyajtós kivitelen is ráncfelvarrást hajtottak végre.
Hír, 2015. május. 14.
Auto2
Még erősebb változatban is bemutatkozott a Volkswagen Golf GTI, a nagyobb teljesítményű Clubsport kivitel pedig hamarosan kapható is lesz.
Hír, 2015. április. 20.
Auto2
A genfi után a sanghaji autószalonra is négyajtós kupé tanulmányával készült a Volkswagen, a C Coupé GTE koncepció is konnektoros hibrid hajtást kapott.
Hír, 2015. április. 14.
Auto2
A roadster után zárt karosszériával is elkészítette a Golf GTI legvadabb kiadását a Volkswagen, igaz, egyelőre csak virtuálisan létezik a Supersport Vision.
Hír, 2015. március. 4.
Auto2
Hamarosan időszerűvé válik a Passat alapjaira épülő CC leváltása, genfi tanulmányautójával pedig a Volkswagen feljebb pozícionálja a négyajtós kupé utódját.
Hír, 2015. február. 20.
Auto2
A szabadidős kombik divatja még mindig tart, ezért az előző generációhoz hasonlóan az új Passat is elkészült Alltrack kivitelben, megemelt futóművel és összkerékhajtással.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Volkswagen
2011. május. 27.
Ha valakit érdekel, hogy milyen volt a stúdióban az Autó2 legendás félbevágott bogara, megnézheti ebben az adásban, az image filmben....
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár