Volkswagen
Legfrissebb anyag: 2024. január. 26.
Volkswagen fórum
Bemutató, 2024. január. 26.
AS
A Volkswagen bemutatta a Golf nyolcadik generációjának megújult változatát, ami átfésült formával és továbbfejlesztett plug-in hibrid hajtással érkezik.
Bemutató, 2023. augusztus. 31.
AS
A Volkswagen bemutatta a Passat kilencedik generációját, amely immár csakis kombi karosszériával készül, minden eddiginél nagyobb csomagtartóval, kétféle plug-in hibrid hajtással, de még dízellel is elérhető lesz.
Hírek, 2023. március. 15.
AS
ID. 2all néven mutatta be következő elektromos autójának előzetesét a Volkswagen, és ha a prototípus minden ígéretét beváltja a 2025-ben gyártásba kerülő modell, akkor új népautó lehet az ID.2-ből.
Hírek, 2022. január. 30.
AS
A Volkswagen következő elektromos autója az ID.4 kupéformájú testvére, az ID.5, ami GTX-ként sportváltozatban is érkezik.
Hírek, 2021. április. 23.
AS
A Volkswagen bemutatta a Polo ráncfelvarrott változatát, ami a megújult külső mellé modernebb extrákat kapott.
Hírek, 2020. október. 3.
AS
A Volkswagen első eleve elektromosnak tervezett autója, az ID.3 már a kereskedésekben van, most pedig leleplezték a nagyobb méretű testvérét, az ID.4-et.
Hírek, 2020. július. 2.
AS
A Volkswagen bemutatta a Tiguan második generációjának ráncfelvarrott változatát, aminek a kínálata konnektorról tölthető hibriddel és 320 lóerős sportváltozattal bővült.
Hírek, 2020. június. 5.
AS
A T-Cross és a T-Roc között talált még helyet a Volkswagen egy újabb szabadidő-autónak. A sportosabb formájú újdonság jövőre az európai piacon is kapható lesz.
Hírek, 2020. április. 16.
AS
A Volkswagen megmutatott néhány részletet a készülő szabadidő-autójáról, ami a T-Cross és a T-Roc mellé érkezik a kínálatba, de azoknál sportosabb formájú lesz.
Hírek, 2019. november. 21.
AS
A Volkswagen bemutatta a Golf nyolcadik generációját. A stílus és a méret nem sokat változott, a jellegzetes alakjáról könnyen felismerhető maradt, de azért vannak új formai elemei.
Bemutató, 2017. június. 19.
AS
Bemutatta a Volkswagen a Polo teljesen új, hatodik generációját, amely csak stílusával emlékeztet elődjére, ugyanakkor tágasabb lett, és tele van modern biztonsági és kényelmi extrákkal.
Hírek, 2016. október. 15.
AS
A már hagyománnyá vált Volkswagen-találkozón idén is egy kifogástalan állapotban lévő autó volt a tombola fődíja. Az V-ös Golfot Szilvási Dóra vihette haza, aki családjával együtt igazi Volkswagen-rajongónak vallja magát.
Hírek, 2023. szeptember. 19.
AS
A Volkswagen bemutatta a Tiguan harmadik generációját, amely műszaki téren a nemrég leleplezett új Passathoz áll közel, és ahhoz hasonlóan kétféle plug-in hibrid változatban kapható.
Bemutató, 2023. április. 19.
AS
A Volkswagen kínálatának csúcsára érkezik a Passat elektromos megfelelője, az új ID.7, ami a hatótávjával és a térkínálatával is érdekes lehet.
Hírek, 2023. január. 4.
AS
A Volkswagen egy áramvonalas szedánnal bővíti az elektromos autóinak kínálatát, a jövendő ID.7-est pedig álcázva már meg is mutatták.
Hírek, 2021. augusztus. 13.
AS
A Volkswagen tovább bővítette a kompakt méretű szabadidő-autóinak kínálatát, a T-Cross és a T-Roc mellé bemutatta a fiatalosabb stílusú, kupéformájú Taigót, ami az év végére nálunk is kapható lesz.
Hírek, 2020. november. 10.
AS
Az új GTI után még erősebb változatot mutatott be a nyolcas Golfból a Volkswagen, az összkerékhajtású Golf R-nek drift módja is lesz.
Hírek, 2020. szeptember. 14.
AS
Az ötajtós ferdehátú után a kombit is bemutatta a nyolcadik generációs Golfból a Volkswagen, a Variant mellett az összkerékhajtású Alltrack is érkezik.
Hírek, 2020. június. 24.
AS
A modellfrissítéssel kibővült a Volkswagen Arteon kínálata, a kupéformájú limuzin mellé Shooting Brake kombi érkezik, ami konnektorról tölthető hibridként és sportváltozatban is kapható lesz.
Hírek, 2020. május. 6.
AS
A Porsche Cayenne és a Volvo XC90 után a Volkswagen Touareg csúcsmodellje is konnektorról tölthető hibrid hajtást kap, ami azért elég izmos lett, hogy az R betűvel jelöljék.
Hírek, 2020. március. 10.
AS
A Volkswagen bemutatta a vadonatúj Golf GTI-t, és vele együtt a dízel GTD és a konnektorról tölthető hibrid GTE is megjelent.
Hírek, 2019. október. 22.
AS
A Volkswagen bemutatta az első olyan autóját, amit eleve elektromosnak terveztek, és amivel a Bogár és a Golf után újabb korszakot ígérnek.
Bemutató, 2016. november. 10.
AS
Bemutatta a hetedik generációs Golf megújult változatát a Volkswagen. A formája alig változott, a motortérben és a műszerfalon azonban több újdonságot is találhatunk.
Hírek, 2016. szeptember. 30.
AS
Az elektromos autózásra fekteti a hangsúlyt a Volkswagen, és egy egész modellcsalád előzeteseként mutatta be az I.D. tanulmányautót a párizsi autószalonon.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár