Volkswagen
Legfrissebb anyag: 2019. november. 21.
Volkswagen fórum
Hír, 2019. november. 21.
Auto2
A Volkswagen bemutatta a Golf nyolcadik generációját. A stílus és a méret nem sokat változott, a jellegzetes alakjáról könnyen felismerhető maradt, de azért vannak új formai elemei.
Bemutató, 2017. június. 19.
Auto2
Bemutatta a Volkswagen a Polo teljesen új, hatodik generációját, amely csak stílusával emlékeztet elődjére, ugyanakkor tágasabb lett, és tele van modern biztonsági és kényelmi extrákkal.
Hír, 2016. október. 15.
Auto2
A már hagyománnyá vált Volkswagen-találkozón idén is egy kifogástalan állapotban lévő autó volt a tombola fődíja. Az V-ös Golfot Szilvási Dóra vihette haza, aki családjával együtt igazi Volkswagen-rajongónak vallja magát.
Hír, 2016. július. 29.
Auto2
Már nem a Mercedes-Benz Sprinter testvérmodellje a Volkswagen Crafter új generációja, amely többféle karosszériával, teljesítményszinttel és hajtásképlettel rendelhető.
Hír, 2016. február. 25.
Auto2
Friss formával, gazdagabb tartalommal és egy új, turbós benzinmotorral érkezik a piacra a Volkswagen Up ráncfelvarrott kiadása.
Hír, 2016. január. 7.
Auto2
Új érintőképernyős infotainment rendszert mutatott be a Volkswagen a CES elektronikai kiállításon, a táblagépekéhez hasonló kijelző az e-Golf prototípusában jelent meg.
Hír, 2015. december. 17.
Auto2
Magyarországon is elkezdődik a Volkswagen-csoport dízelbotrányában érintett autóinak visszahívása, a márkák importőre szerint egy éven belül lebonyolítják az akciót, amelynek minden költségét a konszern állja.
Hír, 2015. július. 14.
Auto2
A legújabb Golfból is készített versenyautót a Volkswagen Motorsport, ehhez pedig alaposan kiszélesítették a prototípus karosszériáját.
Hír, 2015. május. 15.
Auto2
Rendkívül látványos formájú tanulmányautóval készült a Volkswagen, a Golfra emlékeztető koncepció hibrid hajtása raliautó-motort kapott.
Hír, 2015. május. 4.
Auto2
Már egy ideje tudni lehet, hogy háromhengeres motorral bővül a Golf kínálata, most további részleteket is elárult az erőforrásról a Volkswagen.
Hír, 2015. április. 16.
Auto2
Az előző generáció továbbfejlesztésével született meg a legújabb Volkswagen Transporter, amely takarékosabb motorokat és temérdek új extrafelszerelést kapott.
Hír, 2015. április. 2.
Auto2
Átvette nyereményautóját az idei Autó, Motor & Tuning Show szerencsés látogatója: igaz, még nincs jogosítványa, de ez a nem mindennapi Volkswagen Scirocco nagyszerű ösztönző.
Hír, 2019. október. 22.
Auto2
A Volkswagen bemutatta az első olyan autóját, amit eleve elektromosnak terveztek, és amivel a Bogár és a Golf után újabb korszakot ígérnek.
Bemutató, 2016. november. 10.
Auto2
Bemutatta a hetedik generációs Golf megújult változatát a Volkswagen. A formája alig változott, a motortérben és a műszerfalon azonban több újdonságot is találhatunk.
Hír, 2016. szeptember. 30.
Auto2
Az elektromos autózásra fekteti a hangsúlyt a Volkswagen, és egy egész modellcsalád előzeteseként mutatta be az I.D. tanulmányautót a párizsi autószalonon.
Hír, 2016. május. 30.
Auto2
Továbbfejlesztette elektromos autóját a Volkswagen, a nagyobb teljesítményű és hosszabb hatótávolságú e-Golf ezzel a Nissan Leaf elé kerülhet.
Hír, 2016. január. 12.
Auto2
Konnektorról tölthető hibrid változatban már bemutatkozott az új Volkswagen Tiguan, most itt a terepre szánt GTE is, egyelőre prototípusként.
Hír, 2016. január. 6.
Auto2
Újraértelmezte a klasszikus Transportert a Volkswagen, a most bemutatott Budd-e Concept egy teljesen elektromos hajtású kisbusz 600 kilométeres hatótávval.
Bemutató, 2015. szeptember. 17.
Auto2
A Touareg stílusát idéző formával mutatkozott be a Volkswagen Tiguan második generációja, amelyből konnektorról tölthető hibrid változat is készül.
Hír, 2015. május. 27.
Auto2
Még mindig készül lépcsőshátú változat a Volkswagen Polóból, csak éppen nem nálunk. Most a négyajtós kivitelen is ráncfelvarrást hajtottak végre.
Hír, 2015. május. 14.
Auto2
Még erősebb változatban is bemutatkozott a Volkswagen Golf GTI, a nagyobb teljesítményű Clubsport kivitel pedig hamarosan kapható is lesz.
Hír, 2015. április. 20.
Auto2
A genfi után a sanghaji autószalonra is négyajtós kupé tanulmányával készült a Volkswagen, a C Coupé GTE koncepció is konnektoros hibrid hajtást kapott.
Hír, 2015. április. 14.
Auto2
A roadster után zárt karosszériával is elkészítette a Golf GTI legvadabb kiadását a Volkswagen, igaz, egyelőre csak virtuálisan létezik a Supersport Vision.
Hír, 2015. március. 4.
Auto2
Hamarosan időszerűvé válik a Passat alapjaira épülő CC leváltása, genfi tanulmányautójával pedig a Volkswagen feljebb pozícionálja a négyajtós kupé utódját.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Volkswagen
2011. május. 27.
Ha valakit érdekel, hogy milyen volt a stúdióban az Autó2 legendás félbevágott bogara, megnézheti ebben az adásban, az image filmben....
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár