Volkswagen
Legfrissebb anyag: 2024. január. 26.
Volkswagen fórum
Blog legújabb hírei
Hírek, 2016. július. 29.
AS
Már nem a Mercedes-Benz Sprinter testvérmodellje a Volkswagen Crafter új generációja, amely többféle karosszériával, teljesítményszinttel és hajtásképlettel rendelhető.
Hírek, 2016. február. 25.
AS
Friss formával, gazdagabb tartalommal és egy új, turbós benzinmotorral érkezik a piacra a Volkswagen Up ráncfelvarrott kiadása.
Hírek, 2016. január. 7.
AS
Új érintőképernyős infotainment rendszert mutatott be a Volkswagen a CES elektronikai kiállításon, a táblagépekéhez hasonló kijelző az e-Golf prototípusában jelent meg.
Hírek, 2015. december. 17.
AS
Magyarországon is elkezdődik a Volkswagen-csoport dízelbotrányában érintett autóinak visszahívása, a márkák importőre szerint egy éven belül lebonyolítják az akciót, amelynek minden költségét a konszern állja.
Hírek, 2015. július. 14.
AS
A legújabb Golfból is készített versenyautót a Volkswagen Motorsport, ehhez pedig alaposan kiszélesítették a prototípus karosszériáját.
Hírek, 2015. május. 15.
AS
Rendkívül látványos formájú tanulmányautóval készült a Volkswagen, a Golfra emlékeztető koncepció hibrid hajtása raliautó-motort kapott.
Hírek, 2015. május. 4.
AS
Már egy ideje tudni lehet, hogy háromhengeres motorral bővül a Golf kínálata, most további részleteket is elárult az erőforrásról a Volkswagen.
Hírek, 2015. április. 16.
AS
Az előző generáció továbbfejlesztésével született meg a legújabb Volkswagen Transporter, amely takarékosabb motorokat és temérdek új extrafelszerelést kapott.
Hírek, 2015. április. 2.
AS
Átvette nyereményautóját az idei Autó, Motor & Tuning Show szerencsés látogatója: igaz, még nincs jogosítványa, de ez a nem mindennapi Volkswagen Scirocco nagyszerű ösztönző.
Hírek, 2015. február. 27.
AS
Bemutatkozott a teljesen új Volkswagen Touran, amely nemcsak nagyobb és tágasabb, könnyebb és takarékosabb, hanem vonzóbb stílusú is lett elődjénél.
Hírek, 2015. február. 19.
AS
Kisebb modellfrissítést hajtottak végre a Volkswagen nagyméretű családi autóján: a Sharan stílusa nem változott, de motorjai takarékosabbak, felszereltsége pedig gazdagabb lett.
Hírek, 2015. január. 12.
AS
Detroitban leplezte le újabb szabadidőautó-tanulmányát a Volkswagen, a Cross Coupé GTE két elektromotorral és egy V6-os benzinmotorral kombinált hajtást kapott.
Hírek, 2016. május. 30.
AS
Továbbfejlesztette elektromos autóját a Volkswagen, a nagyobb teljesítményű és hosszabb hatótávolságú e-Golf ezzel a Nissan Leaf elé kerülhet.
Hírek, 2016. január. 12.
AS
Konnektorról tölthető hibrid változatban már bemutatkozott az új Volkswagen Tiguan, most itt a terepre szánt GTE is, egyelőre prototípusként.
Hírek, 2016. január. 6.
AS
Újraértelmezte a klasszikus Transportert a Volkswagen, a most bemutatott Budd-e Concept egy teljesen elektromos hajtású kisbusz 600 kilométeres hatótávval.
Bemutató, 2015. szeptember. 17.
AS
A Touareg stílusát idéző formával mutatkozott be a Volkswagen Tiguan második generációja, amelyből konnektorról tölthető hibrid változat is készül.
Hírek, 2015. május. 27.
AS
Még mindig készül lépcsőshátú változat a Volkswagen Polóból, csak éppen nem nálunk. Most a négyajtós kivitelen is ráncfelvarrást hajtottak végre.
Hírek, 2015. május. 14.
AS
Még erősebb változatban is bemutatkozott a Volkswagen Golf GTI, a nagyobb teljesítményű Clubsport kivitel pedig hamarosan kapható is lesz.
Hírek, 2015. április. 20.
AS
A genfi után a sanghaji autószalonra is négyajtós kupé tanulmányával készült a Volkswagen, a C Coupé GTE koncepció is konnektoros hibrid hajtást kapott.
Hírek, 2015. április. 14.
AS
A roadster után zárt karosszériával is elkészítette a Golf GTI legvadabb kiadását a Volkswagen, igaz, egyelőre csak virtuálisan létezik a Supersport Vision.
Hírek, 2015. március. 4.
AS
Hamarosan időszerűvé válik a Passat alapjaira épülő CC leváltása, genfi tanulmányautójával pedig a Volkswagen feljebb pozícionálja a négyajtós kupé utódját.
Hírek, 2015. február. 20.
AS
A szabadidős kombik divatja még mindig tart, ezért az előző generációhoz hasonlóan az új Passat is elkészült Alltrack kivitelben, megemelt futóművel és összkerékhajtással.
Hírek, 2015. február. 5.
AS
Megújult a Volkswagen áruszállító modellje, az új Caddy pedig nem csak takarékosabb motorokat, de több felszerelést is kínál.
Hírek, 2015. január. 7.
AS
A jövő Golfjában még több és még nagyobb színes kijelzőt találunk, hiszen már a műszeregységet és a hagyományos kapcsolókat is ezek a képernyők helyettesítik.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár