Hír, 2016. november. 29.
Auto2
Egy budapesti benzinkútnál végzett kutatást a Goodyear, amiből kiderült, hogy az autósok nagy része nem tudja, mikor számít kopottnak a téli gumi, néhányan pedig még november közepén is nyárin jártak.
Hír, 2015. március. 10.
Auto2
Futurisztikus abroncsot mutatott be a Goodyear, az újdonság elsősorban gördülés közben képes villamos energiát termelni, amellyel az autó elektromos hálózata tölthető.
Egyéb, 2015. február. 19.
Auto2
Számos negatív hatása van a nem megfelelően beállított guminyomásnak. Most összeszedjük a kockázatokat, miért érdemes időnként beállítani az abroncsnyomást.
Fotó, 2015. február. 1.
Auto2
Téligumi-tesztünk Goodyear abroncsait végre hóban is próbára tehettük. Megmutatunk két rövid animációt arról, ahogyan a téli abroncs a barázdái közül kilövi a havat.
Egyéb, 2015. január. 19.
Auto2
A mostani enyhe téli időjárásban is elengedhetetlen a téli gumiabroncsok használata, hiszen azok nem csak hóban biztonságosabbak a nyáriaknál.
Beszámoló, 2015. január. 3.
Auto2
Könnyebb helyzetben vannak az autóvezetés iránt az átlagosnál jobban érdeklődők, ha új gumiabroncsra váltanak. Számukra ez a művelet amellett, hogy egy szükséges és költséges kiadás, még rejteget egy kis izgalmat is.
Egyéb, 2014. december. 18.
Auto2
Most induló új rovatunkban a Goodyear legújabb téli gumiabroncsát, az UltraGrip 9-et próbáljuk ki egy sportos MINI Cooper és egy megfizethető Škoda Fabia kerekeire szerelve, miközben minden fontos tudnivalót elárulunk a téli gumiabroncsokról.
Egyéb, 2015. április. 14.
Auto2
Míg a téli gumira váltás szükségszerűségét viszonylag könnyedén megállapíthatjuk – ha ősszel hűl az idő, és a hőmérséklet tartósan 7 fok alá csökken, tudhatjuk, hogy eljött az idő – addig a nyári abroncsokra való visszaállás kérdésének eldöntése már nem ilyen egyszerű feladat.
Egyéb, 2015. március. 3.
Auto2
Téligumi-tesztünk egyik szereplője korábban is Goodyear téli abroncsokon futott, most pedig a gyártó legújabb generációs modellje került fel rá, így közvetlenül is összehasonlíthattuk a két gumit.
Egyéb, 2015. február. 9.
Auto2
Részleteiben is bemutatjuk téligumi-tesztünk szereplőjét. A Goodyear UltraGrip 9 nemcsak továbbfejlesztett mintázata és keveréke miatt jobb elődjénél, hanem a kopását is érdekes módon jelzi.
Hír, 2015. január. 21.
Auto2
Az idei időjárási körülmények között nem volt épp könnyű dolgunk, hogy havas, jeges úton is próbára tehessük téligumi-tesztünk főszereplőit, a Goodyear UltraGrip 9-es abroncsokat.
Egyéb, 2015. január. 12.
Auto2
Nem csak a gumiabroncs típusától, hanem a méretétől is függ, hogyan viselkedik vele az autónk, ezért a téli gumira való váltáskor érdemes alaposan megfontolni, hogy milyen méretet válasszunk.
Egyéb, 2014. december. 23.
Auto2
Premio szakszervizben kerültek fel autóinkra azok az új Goodyear téli gumiabroncsok, amelyekről rovatunkban rendszeresen beszámolunk: egy ilyen műhely kialakítása és szolgáltatásai a legnagyobb elvárásoknak is megfelelnek.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár