Gumiteszt
Legfrissebb anyag: 2016. november. 29.
Hírek, 2016. november. 29.
AS
Egy budapesti benzinkútnál végzett kutatást a Goodyear, amiből kiderült, hogy az autósok nagy része nem tudja, mikor számít kopottnak a téli gumi, néhányan pedig még november közepén is nyárin jártak.
Hírek, 2015. március. 10.
AS
Futurisztikus abroncsot mutatott be a Goodyear, az újdonság elsősorban gördülés közben képes villamos energiát termelni, amellyel az autó elektromos hálózata tölthető.
Egyéb, 2015. február. 19.
AS
Számos negatív hatása van a nem megfelelően beállított guminyomásnak. Most összeszedjük a kockázatokat, miért érdemes időnként beállítani az abroncsnyomást.
Fotó, 2015. február. 1.
AS
Téligumi-tesztünk Goodyear abroncsait végre hóban is próbára tehettük. Megmutatunk két rövid animációt arról, ahogyan a téli abroncs a barázdái közül kilövi a havat.
Egyéb, 2015. január. 19.
AS
A mostani enyhe téli időjárásban is elengedhetetlen a téli gumiabroncsok használata, hiszen azok nem csak hóban biztonságosabbak a nyáriaknál.
Beszámoló, 2015. január. 3.
AS
Könnyebb helyzetben vannak az autóvezetés iránt az átlagosnál jobban érdeklődők, ha új gumiabroncsra váltanak. Számukra ez a művelet amellett, hogy egy szükséges és költséges kiadás, még rejteget egy kis izgalmat is.
Egyéb, 2014. december. 18.
AS
Most induló új rovatunkban a Goodyear legújabb téli gumiabroncsát, az UltraGrip 9-et próbáljuk ki egy sportos MINI Cooper és egy megfizethető Škoda Fabia kerekeire szerelve, miközben minden fontos tudnivalót elárulunk a téli gumiabroncsokról.
Egyéb, 2015. április. 14.
AS
Míg a téli gumira váltás szükségszerűségét viszonylag könnyedén megállapíthatjuk – ha ősszel hűl az idő, és a hőmérséklet tartósan 7 fok alá csökken, tudhatjuk, hogy eljött az idő – addig a nyári abroncsokra való visszaállás kérdésének eldöntése már nem ilyen egyszerű feladat.
Egyéb, 2015. március. 3.
AS
Téligumi-tesztünk egyik szereplője korábban is Goodyear téli abroncsokon futott, most pedig a gyártó legújabb generációs modellje került fel rá, így közvetlenül is összehasonlíthattuk a két gumit.
Egyéb, 2015. február. 9.
AS
Részleteiben is bemutatjuk téligumi-tesztünk szereplőjét. A Goodyear UltraGrip 9 nemcsak továbbfejlesztett mintázata és keveréke miatt jobb elődjénél, hanem a kopását is érdekes módon jelzi.
Hírek, 2015. január. 21.
AS
Az idei időjárási körülmények között nem volt épp könnyű dolgunk, hogy havas, jeges úton is próbára tehessük téligumi-tesztünk főszereplőit, a Goodyear UltraGrip 9-es abroncsokat.
Egyéb, 2015. január. 12.
AS
Nem csak a gumiabroncs típusától, hanem a méretétől is függ, hogyan viselkedik vele az autónk, ezért a téli gumira való váltáskor érdemes alaposan megfontolni, hogy milyen méretet válasszunk.
Egyéb, 2014. december. 23.
AS
Premio szakszervizben kerültek fel autóinkra azok az új Goodyear téli gumiabroncsok, amelyekről rovatunkban rendszeresen beszámolunk: egy ilyen műhely kialakítása és szolgáltatásai a legnagyobb elvárásoknak is megfelelnek.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár