Audi
Legfrissebb anyag: 2021. április. 19.
Audi fórum
Hírek, 2021. április. 19.
AS
Az Audi egy újabb elektromos autó előzetesét mutatta be, az A6 e-tron concept egy teljesen új technikára épülő limuzin előfutárának számít.
Hírek, 2021. március. 10.
AS
Az Audi több részletet is elárult és megmutatott a következő elektromos autójáról, a várhatóan Győrben készülő Q4 e-tronról.
Hírek, 2020. november. 16.
AS
Az Audi felfrissítette a legújabb szabadidő-autóját, a Q2 a ráncfelvarrással is megőrizte a vagány stílusát.
Hírek, 2020. július. 8.
AS
Az Audi az e-tron után egy kisebb méretű elektromos szabadidő-autón dolgozik, és a Q4 e-tront most Sportback karosszériával is megmutatja.
Hírek, 2020. március. 25.
AS
A Golf, a Leon és az Octavia után megérkezett a Volkswagen-csoport kompakt modellcsaládjának negyedik tagja.
Hírek, 2017. január. 2.
AS
Még a Q7-esnél is brutálisabb terepjáróval készül az Audi: hamarosan bemutatkozik a Q8 prototípusa, amiben elektromotor is dolgozik majd.
Bemutató, 2016. június. 6.
AS
Bemutatkozott az Audi A5 és S5 második generációja: a német márka sportkupéja megtartotta stílusos arányait, de minden téren továbbfejlődött.
Hírek, 2016. április. 28.
AS
Megjelent az Audi kompakt modelljének ráncfelvarrott kiadása, a győri üzemben is gyártott A3 formája és műszaki tartalma is enyhén változott.
Hírek, 2016. február. 12.
AS
Még erősebb változatban is bemutatkozott az Audi Q3 sportkivitele, az RS Q3 Performance öthengeres erőforrásának teljesítményét 368 lóerőre növelték.
Bemutató, 2016. január. 13.
AS
Az új generációs Audi A4 Avant alapján is elkészült a szabadidő-terepjárós allroad quattro kivitel, amely megemelt futóművével és összkerékhajtásával mindenhol helytáll.
Hírek, 2015. október. 3.
AS
Az Audi A4 új generációjából is elkészült a sportos modellváltozat, a háromliteres, hathengeres motor teljesítménye 354 lóerőre növekedett.
Hírek, 2015. augusztus. 5.
AS
Megérkezett az Audi S8 még erősebb változata, az egyedi külső megjelenésű S8 Plus nagyobb teljesítményű motort kapott.
Hírek, 2021. április. 14.
AS
Az Audi egyszerre két teljesen elektromos hajtású autót mutatott be, a Q4 e-tronnal együtt jelent meg a kupéformájú Sportback változata.
Hírek, 2021. február. 9.
AS
Az Audi bemutatta a következő elektromos autóját, az e-tron GT-t, ami a formájával és a teljesítményével is lenyűgöző.
Hírek, 2020. augusztus. 13.
AS
Az RS3 érkezésére még várni kell, de az S3-at már bemutatta az Audi az A3 új generációjából, ötajtós és lépcsőshátú karosszériával is.
Hírek, 2020. április. 21.
AS
Az ötajtós Sportback után lépcsőshátú karosszériával is bemutatta az Audi az A3 új generációját, ami népesebb mezőnybe érkezik.
Hírek, 2017. február. 20.
AS
A BMW és a Mercedes-Benz után az Audi is előáll a saját sportos szabadidő-terepjárójával, ám a kupéformától eltérő külsőt kap az új Q8.
Hírek, 2016. november. 7.
AS
A kupé és az ötajtós Sportback után nyitott tetős változatban is bemutatta az A5 új generációját az Audi, a vászontetős kabrió tavasszal érkezik meg a kereskedésekbe.
Hírek, 2016. május. 24.
AS
Minden idők legerősebb TT modelljét mutatta be az Audi, a kupé és roadster karosszériával is elérhető RS új fejlesztésű öthengeres motorja emlékezetes hangot ígér.
Hírek, 2016. április. 5.
AS
A Q3-nál is kisebb szabadidő-autót mutatott be az Audi a genfi autószalonon, az új Q2 a nagyobb testvérekben látott felszereléseket kínálja.
Hírek, 2016. január. 14.
AS
A detroiti autószalonon h-tron quattro concept néven mutatta be hidrogénhajtású üzemanyagcellás szabadidő-autója tanulmányát az Audi.
Hírek, 2015. október. 27.
AS
További kategóriák
Még erősebb kivitelben is elkészült az Audi RS6 és RS7, a sportos kombi és kupé-limuzin teljesítménye hatszáz lóerő fölé növekedett.
Hírek, 2015. október. 3.
AS
Teljesen elektromos hajtású szabadidő-autó prototípusát készítette el az Audi, az e-tron quattro alapján néhány éven belül szériagyártású modell is bemutatkozhat.
Hírek, 2015. július. 15.
AS
Újabb prototípus készült el az Audi önvezető autójából, az RS7 alapjaira épített robotautó pedig gyorsabban teljesítette a sonomai versenypályát, mintha ember vezette volna.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár