Audi
Legfrissebb anyag: 2021. április. 19.
Audi fórum
Blog legújabb hírei
Bemutató, 2015. június. 29.
AS
A márkára jellemző formával, modern műszerfallal, könnyebb karosszériával és takarékosabb motorokkal jelent meg az Audi A4 új generációja.
Hírek, 2015. április. 30.
AS
Belépőmodellel bővül a győri gyártású sportkocsi kínálata, mostantól az 1.8 TFSI lesz az Audi TT-hez választható legkisebb erőforrás.
Bemutató, 2015. február. 27.
AS
A vonásai ismerősek, pedig teljesen új az Audi R8 második generációja, amely erőteljes V10-es motort kapott, de elektromos hajtással is készül majd.
Bemutató, 2014. december. 16.
AS
Az elődjénél kicsivel kisebb és jelentősen könnyebb lett az Audi Q7 második generációja, amelyet már konnektorról tölthető dízelhibrid változatban is lehet majd kapni.
Bemutató, 2014. december. 3.
AS
Első ránézésre olyan, mint egy hagyományos A3 Sportback, pedig valójában az elektromos és a hibrid autók előnyeit ötvözi az e-tron: kipróbáltuk a hamarosan itthon is kapható konnektoros Audit.
Hírek, 2014. november. 14.
AS
Elérkezett a modellfrissítés ideje az Audi legkisebb modelljén, az A1 formája alig változott, de a felszereltsége gazdagabb lett, a motorpaletta pedig háromhengeres turbómotorokkal bővült.
Beszámoló, 2014. november. 6.
AS
November elejétől már sorozatban készül a harmadik generációs Audi TT nyitott tetős változata, ezzel az újonnan épült győri járműgyár teljes kapacitással termel.
Hírek, 2014. október. 22.
AS
Márkakupát indít az Audi az új generációs TT alapjára épült versenyautókkal a DTM betétfutamaként, ahol előzéshez gombnyomásra válik majd erősebbé az autó.
Hírek, 2014. október. 2.
AS
A korábbi crossover tanulmányautó után ötajtós limuzinként is elkészült az új Audi TT, a Sportback kivitel pedig akár gyártásba is kerülhet a Mercedes-Benz CLA ellenfeleként.
Hírek, 2014. szeptember. 4.
AS
Modellfrissítésen esett át az Audi A6, amely enyhén átrajzolt külsőt, valamint nagyobb teljesítményű, mégis kisebb fogyasztású motorokat kapott.
Hírek, 2014. június. 13.
AS
V6-os biturbó dízelmotorját még egy elektromos feltöltővel látta el az Audi, így az RS5 gázolajos változata ugyanolyan gyors lehet, mint a benzines modell.
Hírek, 2014. május. 27.
AS
Modellfrissítésen esett át az Audi A7 Sportback, az ötajtós kupé-limuzin tisztább és nagyobb teljesítményű motorokat, valamint új lámpákat is kapott.
Hírek, 2015. május. 13.
AS
TT Clubsport Quattro Turbo Technology Concept néven mutatja be legújabb tanulmányát az Audi, a hosszú nevű sportkocsit elektromos turbótöltővel szerelték fel.
Hírek, 2015. április. 17.
AS
Még egy változatban bemutatta Prologue tanulmányautóját az Audi, az Allroad Concept az új A6-os szabadidő-terepjáró kombi kivitelét vetíti előre.
Hírek, 2015. február. 17.
AS
Hamarosan bemutatkozik az Audi R8 második generációja, amelyhez felárért lézeres távolsági fényszóró is rendelhető lesz.
Bemutató, 2014. december. 12.
AS
Minden eddiginél erősebb kompakt autót mutatott be az Audi: az RS3 Sportback győri gyártású öthengeres turbómotorjának teljesítménye 367 lóerő, és karbon-kerámia fékek is kérhetők hozzá.
Hírek, 2014. december. 1.
AS
Prologue Concept néven mutatta be azt az autót az Audi, amelyet korábban A9-ként emlegettek, és amely a márka dizájnjának változását jelzi.
Hírek, 2014. november. 7.
AS
Elérkezett az ideje az Audi Q3 modellfrissítésének, a kompakt szabadidő-autó kisebb fogyasztású motorokat kapott, a sportváltozata pedig erősebb és gyorsabb lett.
Riport, 2014. október. 22.
AS
Szélcsatornát épített a gyártás minőségének biztosítására győri járműgyárának területén az Audi: egy A3 Limousine mellett állva próbáltuk ki a menetszél-szimulátort.
Beszámoló, 2014. október. 16.
AS
A legerősebb Audi-modelleket RS emblémával jelölik, ilyen típusból pedig ma már kicsit is, nagyot is kínál a gyártó: egymás után próbáltuk ki a legizgalmasabbakat.
Hírek, 2014. szeptember. 24.
AS
Nem sokkal a kupé után nyitott tetős változatban is bemutatkozott az Audi sportkocsija, a TT Roadster, amely gyorsan mozgatható vászontetőt kapott.
Hírek, 2014. július. 15.
AS
Huszonöt éve mutatta be az első TDI motort az Audi, ebből az alkalomból pedig még erősebb hathengeres dízellel szerelt A7 Sportback készült a gyárban.
Hírek, 2014. június. 3.
AS
Megújult az Audi ötajtós kupé-limuzinjának csúcsváltozata: az RS7 Sportback továbbra is 560 lóerős és 3,9 másodperc alatt gyorsul nulláról százra, de valamivel takarékosabbá vált.
Hírek, 2014. május. 16.
AS
A győri gyártású S3 Limousine alapjaira 525 lóerős sportautó tanulmányát készítette el az Audi, a prototípus végsebessége meghaladja a háromszáz km/órát.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár