Genesis
Legfrissebb anyag: 2017. június. 14.
Hírek, 2017. június. 13.
AS
Az AutoPacific éves vevőelégedettségi felmérés szerint a vásárlók az összes kategóriában a 2017-es Genesis G90 modelljével a legelégedettebbek.
Hírek, 2016. május. 1.
AS
A Genesis közzétette az első hivatalos fotót a G80 modellről, amelynek legnagyobb újdonsága, hogy Európában dízelmotorral is kapható lesz.
Hírek, 2015. december. 22.
AS
Éppen csak lehullt a lepel a Genesis vadonatúj G90 luxusautójáról, Németországban már javában végzik az autó hosszabb tengelytávú változatának tesztelését.
Hírek, 2015. november. 14.
AS
A Hyundai Motor nyilvánosságra hozta kínálatának csúcsát képviselő G90 luxuslimuzin első rajzait, amely az új Genesis prémiummárka formanyelvét és jövőbeli irányzatát képviseli.
Hírek, 2016. június. 4.
AS
A Genesis luxusmárka az idei Busan Nemzetközi Autókiállításon mutatta be a megújult G80 limuzinját, amely egy sportváltozattal is gazdagodott.
Hírek, 2016. április. 3.
AS
A frissen alapított Genesis luxusmárka bepillantást engedett a jövőben érkező új modelljeinek világába, amikor a New Yorki Autószalonon bemutatta vadonatúj New York Concept tanulmányát.
Hírek, 2015. december. 16.
AS
Dél-Koreában bemutatkozott a Genesis G90 luxuslimuzin, amely a Genesis első modelljeként a jövőbeli paletta csúcsát képviseli.
Hírek, 2015. november. 5.
AS
A Hyundai bejelentette, hogy Genesis néven vadonatúj luxusmárkát hoz létre, amelyben a jelenlegi Genesis luxusautóval együtt hat új modell érkezik az évtized végéig.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár