AS archívum
Legfrissebb anyag: 2021. március. 11.
Hírek, 2015. november. 27.
AS
40 év V8-as Ferrari-modelljei mutatkoznak be nem mindennapi terjedelmű cikkünkben a 308 GTB-től a legújabb 488 GTB-ig. Összehasonlító teszten szerepel a Hyundai Tucson, a Nissan Qashqai és a Renault Kadjar, tudósítunk az Opel Astra és a Renault Talisman menetpróbájáról, és megemlékezünk a 60 éves Citroën DS-ről.
Hírek, 2015. augusztus. 1.
AS
Izgalmas összehasonlító tesztekkel jelent meg az Autó és Stílus legújabb száma. Tesztpályán versenyzett egymással a Jaguar F-Type és a Mercedes-AMG GT, összemértük a hazai piac legnépszerűbb középkategóriás autóit és a legújabb divatos kis crossover modelleket is.
Egyéb, 2015. május. 26.
AS
Árlistánkban a magyarországi autóimportőrök lapzártánkkor közölt bruttó kiskereskedelmi árai szerepelnek, a szalonokban ettől eltérő árak is előfordulhatnak. Listánkban csak a legfontosabb modellváltozatok szerepelnek, az egyes oszlopokban megadjuk az adott kivitel teljesítményét lóerőben és az ajtók számát is.
Hírek, 2015. február. 6.
AS
Nagy teszten vizsgázik az új Volkswagen Passat és Renault Twingo az Autó és Stílus február-márciusi számában. Összehasonlítjuk a BMW 2-es Active Tourert és a Mercedes-Benz B-osztályt, valamint kimerülésig vezettünk három elektromos autót: a BMW i3-at, a Nissan Leafet és a Volkswagen e-Golfot. Próbáltunk még földgázzal hajtott kisautót, konnektoros hibridet, és mindent elárulunk az új útdíjról.
Hírek, 2014. december. 15.
AS
Bejelentették, hogy melyik hét autó esélyes az Év autója díjra 2015-ben: középkategóriás limuzin, presztízsautó, formabontó francia típus és a piac legnépszerűbb crossovere is ott van a listán.
Hírek, 2014. szeptember. 29.
AS
Megjelent az Autó és Stílus legújabb száma, benne két különleges újdonság, a BMW i8 és a Citroën C4 Cactus első tesztjével. Kipróbáltuk még az új Toyota Aygót és a Volkswagen Golf Sportsvant, beszélgettünk a szárazföldi sebességrekordot tartó Andy Greennel és bemutatjuk 1600 km/órára képes új autóját, családi autót ajánlunk másfél millióért, és elmeséljük az idén 40 éves „kocka Volvo” történetét.
Hírek, 2014. május. 30.
AS
Megjelent az Autó és Stílus június-júliusi száma, amelyben részletes teszten mutatjuk be az új Mercedes-Benz C-osztályt, összehasonlítjuk az öt legolcsóbb városi minit, elmeséljük az AMG történetét és kipróbálunk egy magyar fejlesztést, az elektromos hajtású Pulit.
Hírek, 2014. március. 27.
AS
Elsőként teszteltük a háromhengeres motorral szerelt új generációs MINI-t és ebből az alkalomból felelevenítettük az ős történetét. Kipróbáltuk az új BMW X5-öst és a Mercedes-Benz CLA-t, utánajártunk a fedélzeti kamerák jogi hátterének, valamint bemutatjuk az új Twingo magyar tervezőjét és Michelisz idei ellenfeleit. Az áprilisi számot keresse az újságárusoknál vagy töltse le digitális formában!
Hírek, 2014. január. 31.
AS
Elsőként teszteltük a BMW elektromos hajtású autóját, összevetettük az 5-ös BMW-t az E-osztállyal, vezettük a vadonatúj Nissan Qashqait, részletesen megvizsgáltuk a Citroën C-Elysée-t, továbbá próbára tettük a fényszóróizzókat és bemutatjuk az autóipar zsákutcáit.
Hírek, 2013. október. 28.
AS
Mindent lemértünk az új esztergomi Suzuki, az SX4 S-Cross tesztje során, valamint összehasonlítottunk egymással négy divatos kis crossovert és három japán kisautót. Felfedjük az új BMW M3 és M4 Coupé technikáját, bemutatjuk a Renault Magnum utódját és a legérdekesebb lakókocsi-újdonságokat, továbbá eláruljuk az idei téligumi-teszt eredményét.
Hírek, 2013. szeptember. 2.
AS
Mérésünkön vizsgázik az idei szezon három nyitott tetős újdonsága, a Jaguar F-Type, az Opel Cascada és a VW Beetle Cabriolet. Kipróbáljuk a BMW M135i-t és elmeséljük a BMW dízelmotorok harminc éves történetét. Bemutatjuk a világbajnoki címet szerzett Tábori Áront és versenymotorcsónakját, listázzuk a világ legdrágábban eladott autóit, és elmagyarázzuk az új Volvo-motorok működését.
Hírek, 2013. május. 31.
AS
Mindent lemértünk az új kecskeméti Mercedes-Benz CLA-n, összehasonlítottuk a legmodernebb szabadidő-autókat, dízelként és hibridként is kipróbáltuk az új Toyota Aurist, bemutatjuk a szocialista autók soha meg nem valósult prototípusait, és kiválasztottuk az öt legizgalmasabb típust a százéves Aston Martin történetéből. Az Autó és Stílus júniusi számát keresse az újságárusoknál vagy töltse le!
Hírek, 2015. szeptember. 25.
AS
Mindent lemértünk a már nálunk is kapható új V8-as Ford Mustangon, és egy nap alatt hatféle Porsche 911-est vezettünk egy versenypályán: erről is írunk az Autó és Stílus legújabb számában. Továbbá teszteltük a BMW 228i Cabriót és a Peugeot RCZ R-t, bemutatjuk a Lada hamarosan érkező típusait, az első sportos Mazdát és az olasz autótervezés legendáit.
Hírek, 2015. május. 29.
AS
Részletes teszten vizsgázik a legújabb esztergomi Suzuki, a Vitara, és mindent lemértünk a harminc év után első turbómotoros Ferrarin, a Californián is. Első menetpróbáján vezettük a még nagyobbra nőtt Škoda Superbet és a sportos Ford S-Maxot, de teszteltük a BMW X4-et és a Ford Mondeót is, valamint leleplezzük a következő 7-es BMW technikai újdonságait. Keresse az újságárusoknál!
Hírek, 2015. március. 30.
AS
Összehasonlítjuk a legújabb kisautókat: a Hyundai i20-at, a Mazda2-t, az Opel Corsát és a Škoda Fabiát. Részletes tesztünkön mindent lemértünk az új Audi TT-n, a nagy minőségtesztünkön pedig a legjobb és a legrosszabb típusokat mutatjuk be. Vezettük az esztergomi Suzuki Vitarát, teszten járt nálunk a smart fortwo, a Mercedes-Benz CLS és a Lexus NX 300h, továbbá elmeséljük a Renault 16 történetét.
Hírek, 2015. február. 3.
AS
Az Autó és Stílus következő, február-márciusi száma technikai okok miatt a megszokottnál egy héttel később, február 6-ától vásárolható meg az újságárusoknál.
Hírek, 2014. november. 28.
AS
Megjelent az Autó és Stílus december-januári száma két izgalmas újdonság, a BMW M4 és a Porsche 918 Spyder részletes tesztjével. Kipróbáltuk még többek között az új Ford Mondeót és Lexus NX-et, teszteltük a MINI Cooper S-t és a Peugeot 308 SW-t, bejártuk az Audi győri járműgyárát, vezettük a bérelhető Alfa 4C-t, bemutatjuk a legújabb repülő autót és tanácsot adunk téligumi-vásárláshoz is.
Hírek, 2014. július. 25.
AS
Megjelent az Autó és Stílus augusztus-szeptemberi száma, amelyben elsőként teszteltük a BMW X4-et és a konnektorról tölthető hibrid Mitsubishi Outlandert, kipróbáltuk a Rolls-Royce Wraith-t és a Mercedes-Benz A 45 AMG-t, lemértük a különbséget háromféle méretű gumiabroncs között és elmeséljük az idén 80 éves Citroën Traction Avant történetét.
Hírek, 2014. április. 28.
AS
Megjelent az Autó és Stílus májusi száma, amelyben nagy összehasonlító teszteken mérjük egymáshoz az Év autója címét elnyert Peugeot 308-ast és ellenfeleit, illetve egy negyven évvel ezelőtti Fiat 500-ast egy maival. Teszteljük még az új Dacia Dustert, bemutatjuk Obendorfer Dávid formatervező retró autóit, és elmeséljük az ötven éves Škoda 1000 MB történetét.
Hírek, 2014. február. 28.
AS
Pályán teszteltük az Alfa Romeo vadonatúj sportkocsiját, a 4C-t, négy konkurensével hasonlítottuk össze a Golf GTI-t, bemutatjuk az autóipar első női vezérigazgatóját, Mary Barrát, és elmeséljük, hogyan valósította meg álmát, egy ezer lóerős elektromos sportkocsit a horvát Mate Rimac.
Hírek, 2013. november. 29.
AS
Mindent lemértünk a ma kapható legizgalmasabb elektromos autón, az elsőként tesztelt Tesla Model S-en. Összevetjük a kompakt crossover kategória három képviselőjét, teszteljük a hibrid Lexus IS-t, megnéztük, mi a helyzet a Magyar Autóklubnál, és bemutatjuk, milyen alkatrészeket gyártat magyar cégeknél a BMW. Az Autó és Stílus december-januári számát keresse az újságárusoknál vagy töltse le!
Hírek, 2013. szeptember. 27.
AS
Teszteltük a Maserati Quattroporte új generációját: mindent lemértünk a stílusos olasz sportlimuzinon. Kipróbáltuk a világ legjobb autójának szánt Mercedes-Benz S-osztályt és a legnagyobb példányszámban elkelt Toyota Corollát, bemutatjuk a Peugeot takarékos hibridjét és az Opel új turbómotorjait, felidézzük a hetvenes évek legendás sportautóit, valamint eláruljuk, hogyan bővítették az M0-st.
Hírek, 2013. július. 2.
AS
Teszteltük a ma elérhető legerősebb Ferrarit, az F12 Berlinettát, elsőként vezettük az új generációs Suzuki SX4-et, összehasonlítottuk a három legújabb sportos kisautót, négy lépcsőshátú családi modell közül kerestük a legjobb vételt, nyaralás előtt eláruljuk, melyik országban milyen bírságra számíthatunk és elmeséljük, hogyan lehet leszállni helikopterrel a világ legmagasabb hegycsúcsára.
Hírek, 2013. április. 29.
AS
Sportosnak mondott, egymástól különböző modelleket vetettünk össze a tesztpályán, kipróbáltuk az új Octaviát, leírjuk a tapasztalatainkat egy több mint négyszázezret futott BMW 530d-ről, teszteljük az intelligens fényszórókat, keressük a legolcsóbban használható új autót, és egy pedelecre pattanunk az Autó és Stílus májusi számában. Keresse az újságárusoknál vagy töltse le digitális formában!
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár