Alfa Romeo
Legfrissebb anyag: 2022. február. 8.
Alfa Romeo fórum
Hírek, 2022. február. 8.
AS
Az Alfa Romeo bemutatta a kompakt szabadidő-autójának gyártásba kerülő változatát. A hibrid, plug-in hibrid és dízel változatban érkező Tonale minden szempontból új korszakot kezd.
Hírek, 2020. május. 7.
AS
Az alapváltozatok után a csúcsmodellek is megújultak az Alfa Romeo Giulia és Stelvio kínálatában, a Quadrifoglio minden részletében még vonzóbb lett.
Bemutató, 2016. november. 16.
AS
Sokat ígérte már az Alfa Romeo, hogy szabadidő-terepjárót készít, most pedig itt a Stelvio, méghozzá rögtön a legerősebb, 510 lóerős Quadrifoglio kivitelben.
Hírek, 2015. június. 29.
AS
A külső képek után belül is láthatóvá vált az Alfa Romeo középkategóriás modelljének ötszáz lóerős csúcsváltozata, a Giulietta Quadrifoglio.
Hírek, 2015. január. 16.
AS
Tető nélküli kivitelben is bemutatkozott az Alfa Romeo sportkocsija, a kupénál alig nehezebb 4C Spider megjelenésével pedig a könnyű építésű modell opciós listája is tovább bővült.
Hírek, 2014. március. 12.
AS
Spider kivitelben is bemutatta sportkocsiját az Alfa Romeo: a genfi autószalonon látott 4C nem csak a tető hiányában különbözik a kupétól.
Hírek, 2013. május. 8.
AS
Minden eddiginél több európai autó tűnik fel a Halálos iramban hatodik részében, amelyben egy Alfa Romeo Giulietta, egy Ford Escort versenyautó és egy Opel Astra rendőrautó is szerepet kap.
Hírek, 2013. február. 12.
AS
Megmutatta a 4C sorozatgyártásra kerülő változatát az Alfa Romeo, a kétüléses sportkocsit 1,75 literes turbómotorral szerelik.
Hírek, 2012. március. 19.
AS
A genfi autószalon legizgalmasabb Alfa Romeóját nem a márka standján kellett keresni: egy kis karosszériaépítő készítette el a Disco Volante újraértelmezését.
Hírek, 2011. augusztus. 31.
AS
2013-ban elérhetőbb árú sportautóval jelentkezik az Alfa Romeo: a 4C négyhengeres turbómotorja kétszáz lóerős teljesítményre képes.
Hírek, 2011. február. 4.
AS
A 8C kistestvérének szánja az Alfa a 4C néven emlegetett középmotoros kupé, amelynek tanulmányautó-változatát a Genfi Autókiállításon lehet majd látni.
Hírek, 2010. november. 10.
AS
Az Alfa Romeo egy SUV piacra dobását tervezi, melyhez a Jeep Grand Cherokee négykerék-meghajtású rendszerét használnák fel.
Hírek, 2021. február. 17.
AS
A Quattroruote magazin dizájnpályázatot hirdetett, ahol a feladat az Alfa Romeo és a Lancia jövőbeli modelljeinek megtervezése.
Hírek, 2020. március. 17.
AS
Az Alfa Romeo bemutatta a Giulia még brutálisabb változatát, nagyobb teljesítményű biturbó V6-os motorral.
Hírek, 2016. július. 6.
AS
Közép-Európa legnagyobb Alfa Romeo-márkatalálkozóját tartják július 9-én, szombaton Zánkán. Az AlfaCity elnevezésű rendezvényre több mint ezer Alfa Romeót várnak, és itt mutatják be először Magyarországon az olasz gyártó új középkategóriás modelljét, a Giuliát.
Bemutató, 2015. június. 25.
AS
Megjelent az Alfa Romeo rég várt középkategóriás típusa, a Giulia, amely rögtön a több mint ötszáz lóerős csúcsváltozatában mutatkozott be.
Hírek, 2014. március. 24.
AS
Internetes szavazás eredménye alapján döntötte el a túrakocsi-világbajnokság rendezője, hogy az Alfa Romeo 4C lesz az idei szezon felvezető autója.
Hírek, 2013. október. 21.
AS
Kiderült, mi a legjobb körideje az Alfa Romeo legújabb sportkocsijának a gyártók által referenciaként használt Nürburgring Nordschleifén.
Hírek, 2013. február. 28.
AS
További képeket tett közzé új sportautójáról az Alfa Romeo, már nem csak a 4C utastere vált láthatóvá, de néhány újabb adatot is megtudtunk róla.
Hírek, 2012. május. 23.
AS
Bejelentette együttműködési szándékát az Alfa Romeo és a Mazda: a két márka azonos alapokra, de önálló formával és motorral készülő hátsókerék-hajtású sportautót tervez.
Teszt, 2011. október. 6.
AS
Zöld négylevelű lóheréről nevezték el az Alfa Romeo sportos kisautóját. A Mito Quadrifoglio Verde tesztjében azt is eláruljuk, hogy mi közünk a külsejéhez.
Teszt, 2011. július. 7.
AS
Az első tapasztalatok alapján úgy tűnik, a Giulietta megmutathatja, milyennek kell lennie egy olasz autónak, amiből kimaradtak a hibák. Az Alfa Romeo újdonságát 170 lóerős turbómotorral vezettük.
Hírek, 2011. január. 11.
AS
Korábban voltak arról szóló hírek, hogy a Fiat megválhatna az Alfa Romeo márkától, ezt most cáfolták.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár