Hírek, 2024. március. 17.
Bemutatta a legújabb modelljének koncepcióját a Škoda, és az Epiq sorozatgyártású változata a márka legolcsóbb elektromos autója lesz.
Bemutató, 2024. március. 14.
AS
Bemutatta a Ssangyong a második teljesen elektromos hajtású autóját, és a Torres EVX nem csak a hajtásláncában különbözik a benzines testvérétől.
Hírek, 2024. március. 1.
AS
A Renault bemutatta a retró stílusú elektromos kisautója, az új Renault 5 E-Tech Electric sorozatgyártásba kerülő változatát.
Hírek, 2024. február. 26.
AS
Az MG bemutatta a nagyra nőtt kisautóját, az MG3 új generációját, ami meglepően erős hibrid hajtást kapott.
Bemutató, 2024. február. 22.
AS
A Dacia bemutatta a Spring megújult változatát, ami a márka új stílusában készült modern külsőt és naprakész belsőt kapott, és bár a technikája ezúttal nem változott, olcsó elektromos autónak továbbra is beválik.
Hírek, 2024. február. 15.
AS
A Lancia visszatér az európai piacra, és az első új modellje az Ypsilon lesz, ami az ismerős technikára épülve is egyedi stílusú formát kapott.
Hírek, 2024. február. 12.
AS
A Toyota középkategóriás szedánja új külsőt és modernizált belsőt kapott, a hibrid hajtást és a vezetési asszisztenseket is továbbfejlesztették.
Hírek, 2024. január. 29.
AS
A nemrég Magyarországra érkezett BYD bemutatta a következő új modelljét, és a középkategóriás elektromos szabadidő-autó Seal U kedvező áron, jó felszereltséggel lép a piacra.
Bemutató, 2024. január. 26.
AS
A Volkswagen bemutatta a Golf nyolcadik generációjának megújult változatát, ami átfésült formával és továbbfejlesztett plug-in hibrid hajtással érkezik.
Hírek, 2023. december. 13.
AS
Magyarországon is bemutatkozott a MINI két új modellje. A háromajtós Cooper kétféle elektromos hajtással érkezik, míg a Countryman forgalmazása benzinmotorral indul.
Hírek, 2023. december. 8.
AS
A Suzuki bemutatta a Swift új generációját, ami friss formával, új belsővel és egy újonnan fejlesztett motorral érkezik Európába.
Hírek, 2023. november. 16.
AS
A Renault 5 után újabb ikonikus modelljét támasztja fel a francia márka.
Hírek, 2023. november. 15.
AS
A Suzuki bemutatta a Vitara új limitált szériáját, ami látványos kék színt és kevesebb krómot kapott.
Bemutató, 2023. november. 11.
AS
A világ elsőszámú elektromosautó-gyártója a BYD, ami az európai bevezetése után egy évvel a magyarországi piacra is megérkezett, és ennek alkalmából kipróbáltuk két modelljét, a kompakt Atto 3-at és a több mint ötszáz lóerős Sealt.
Hírek, 2023. november. 3.
AS
A Škoda bemutatta a Superb új generációját, ami minden eddiginél tágasabb és jobb autónak ígérkezik.
Hírek, 2023. október. 4.
AS
Két márkakereskedővel és három modellel indul a Build Your Dreams után BYD névre keresztelt kínai márka forgalmazása.
Hírek, 2023. október. 4.
AS
A Suzuki megmutatta az első képeket a Swift következő generációjáról, ami prototípusként már ebben az évben bemutatkozik.
Hírek, 2023. október. 1.
AS
Megnyílt a Lamborghini magyarországi márkakereskedése Budapesten, mostantól hivatalosan is forgalmazzák nálunk az olasz márka sportautóit.
Hírek, 2024. március. 9.
AS
Kiderült, hogy melyik modellek nyerték az Év Magyar Autója díjakat, a zsűriben lapunk főszerkesztője is részt vett. A szakmai verseny ötödik évében is érdekes autók közül alapos tesztek során választottuk ki a győzteseket.
Hírek, 2024. február. 12.
AS
Ötödik alkalommal adjuk át az Év Magyar Autója díjakat 2024-ben, és ezúttal is szavazhatnak olvasóink, hogy melyik autó nyerje a közönségdíjat a nevezett 39 újdonság közül.
Hírek, 2023. november. 8.
AS
Mindent lemértünk a Maserati GranTurismo Trofeo változatán, vezettük a BMW M2 Coupét, a Ford Broncót és a Lexus LM-et, teszteltük az Audi Q8 e-tront, a Citroën C5 X-et, a Range Rovert és a Toyota Corolla Crosst, és tesztpályán próbáltuk ki a Toyota GR86-ot. Bemutatjuk a Festetics Concours d’Elegance legszebb veterán autóit, és összehasonlítottuk a 3-as BMW első generációját a legújabbal.
Hírek, 2023. augusztus. 4.
AS
21 márka és egy magyarországi autógyártó 39 autót nevezett az Év Magyar Autója 2024, a Magyar Év Autója 2024, az Év Zöldautója 2024 díjakra, amelynek győzteseit jövő márciusban hirdeti ki a szakmai zsűri.
Hírek, 2023. július. 22.
AS
Mindent lemértünk a BMW i7-en, vezettük a hibrid Dacia Joggert, a Ford Ranger Raptort, a Lexus RZ-t, a Toyota Priust és a Rolls-Royce Cullinant, teszteltük az MG4-et és a Volkswagen ID. Buzzt, a Honda Civicet és a Mazda CX-60-at, a Maserati Grecale GT-t, a BMW iX1-et és a Mercedes-Benz GLC-t. Összehasonlítottuk a Peugeot 205 GTi-t az e-208 GT-vel, és kipróbáltuk a legelső BMW M5 Touringot.
Hírek, 2023. március. 12.
AS
Kiderült, hogy melyik modellek nyerték az Év Magyar Autója díjakat, a zsűriben lapunk főszerkesztője is részt vett. A szakmai verseny negyedik éve sok izgalmas autót, rengeteg tesztet és szoros küzdelmet hozott.
Hírek, 2023. február. 14.
AS
A téli időszakban nemcsak kívülről, hanem belülről is befagyhat a szélvédő. Az autóüvegezés szakértője, a Sekurit Service elmondja, mi az oka, és mit lehet vele tenni.
Hírek, 2023. február. 9.
AS
Negyedik alkalommal adják át az Év Magyar Autója díjakat 2023-ban, és ezúttal is szavazhat a közönség, kiválaszthatja a kedvenc autóját a nevezett 39 újdonság közül.
Hírek, 2022. december. 1.
AS
Három másodperc alatt gyorsul százra a Mercedes-AMG GT, a Lamborghini Huracán STO és a Porsche 911 GT3, amit a vairanói tesztpályán vetettünk össze. Vezettük az új Honda Civicet és Kia Nirót, teszteltük az elektromos Renault Megane-t és a Kia EV6-ot, valamint a plug-in hibrid DS 4-et, Opel Astrát és Peugeot 308-at. Bemutatjuk a Škoda jövőjét, és összehasonlítottuk az első Golfot a legújabbal.
Hírek, 2022. augusztus. 5.
AS
Az 50 éves a BMW M-et az M4 Competition Coupé, az i4 M50 és az M240i Coupé közös tesztjével ünnepeljük. Kipróbáltuk a Toyota bZ4X-et és a Dacia Joggert, teszten járt nálunk a Kia Sportage, a Škoda Fabia és a Volkswagen Taigo. Kipróbáltuk a Porsche 718 Cayman GTS 4.0-t, a Hungaroringen vezettük a Rolls-Royce Ghostot, és a Mercedes-Benz 190 E-t a legújabb C-osztállyal vetettük össze.
Hírek, 2022. április. 26.
AS
2021-ben ünnepelte fennállásának harmincadik évfordulóját a Saint-Gobain autóüvegek piacán tevékenykedő márkája, az Autover, amely mostantól Sekurit Service néven működik tovább.
Hírek, 2022. április. 8.
AS
Részletes teszten mutatjuk be a megújult Suzuki S-Crosst, bemutatjuk a Honda HR-V-t és kipróbáltuk a BMW 2-es Active Tourert. Nagy teszten járt nálunk a Tesla Model Y, teszteltük a Toyota Yaris Crosst, az Audi Q4 Sportback e-tront, a BMW X4 M Competitiont és a Mercedes-Benz CLS-t. Bemutatjuk a Suzuki Vitara új hibrid rendszerét, és teszteltük a Porsche Cayenne GTS Coupét.
Hírek, 2022. április. 8.
AS
Kiderült, hogy melyik modellek nyerték az Év Magyar Autója díjakat, amelynek zsűrijében lapunk főszerkesztője is részt vett. A szakmai verseny harmadik évében minden eddiginél több modell indult, és néhány kategóriában szoros volt a befutó.
Hírek, 2022. február. 23.
AS
A Matild Palace ad otthont a Pappas Auto új bemutatótermének, amely a Mercedes és a Maybach luxusát mutatja meg.
Hírek, 2022. február. 15.
AS
Idén is autót lehet nyerni az Automobil és Tuning Show belépőjegyével, méghozzá nem akármilyet: egy egyedi tuningolt Mazda MX-5-öt vihet haza a kiállítás egyik látogatója.
Hírek, 2021. december. 17.
AS
Részletes teszten mutatjuk be a Škoda családi elektromos autóját, az Enyaq iV-t. Bemutatjuk még az új Opel Astrát, kipróbáltuk az elektromos BMW iX-et és a Mercedes-Benz EQS-t, teszteltük az Audi Q4 e-tront és a Hyundai Ioniq 5-öt, vezettük az Alpine A110 S-t, két Alfa Romeóval mutatjuk be, mennyit fejlődött az autózás 50 év alatt, és a Ssangyong Chairman sosem használt példányát is megmutatjuk.
Hírek, 2021. október. 21.
AS
Részletes teszten mutatjuk be minden idők legerősebb Audiját, az RS e-tron GT-t. Bemutatjuk a BMW iX-et, kipróbáltuk a Hyundai Ioniq 5-öt, a Škoda Fabiát és a Toyota Yaris Crosst, teszteltük a Renault Arkanát, a Volkswagen ID.4-et és a Fiat 500e-t. Megmutatjuk, mi a különbség a háromféle hibrid hajtás közt, bemutatunk egy gyönyörű BMW Z8-at és egy hihetetlen japánautó-gyűjteményt.
Hírek, 2021. augusztus. 26.
AS
Két év szünet után ismét a benzingőzé lesz a főszerep a teljesen felújított Hungexpón, augusztus 27-29-én tizenötödik alkalommal kerül sor az Automobil és Tuning Showra.
Autó2 régi adások
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában, rendeld meg webshopból vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
FACEBOOK
KORÁBBI SZÁMAINK
Autó és Stílus
Autó és Stílus
Autó és Stílus
Autó és Stílus
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár