Kifogyott üzemanyagnál is segít az Europ Assistance
Hírek, 2012. június. 21.
AS

A közúti balesetek hatvan százaléka nyáron következik be az Europ Assistance szerint, ám assistance szolgáltatásuk nem csak ekkor érvényes: önhiba esetén is segítenek.

 

Továbbra is úgy tűnik, hogy a nyári hónapokban vannak a legnagyobb veszélyben az autósok, hiszen az évek óta tartó tendencia szerint ekkor történik a legtöbb súlyos baleset – állítja a KSH felmérésére hivatkozva az Europ Assistance, amely tavaly az európai országokban nyaraló magyaroktól 1600 hívást kapott, 2400 esetben pedig magyarországi volt a bejelentés.

 

Az assistance szolgáltatás sok helyzetben jelent megoldást, az alapcsomagot pedig havonta már néhány száz forintért is meg lehet kapni. Az Europ Assistance ráadásul most egy új szolgáltatást vezet be: 10 liter benzint küld futárral a helyszínre, ha valakinek a saját hibájából kifogy a tankja. Az AutoSOS 14 567-es segélyvonala önhiba esetén is díjmentes segítséget küld, vagy akár a tolmácsolásban is segít.

 

Az társaság 2011-ben csaknem 15 ezer esetben sietett a bajbajutott autósok segítségére. A leggyakrabban csereautót vagy taxit biztosított, de számos alkalommal gondoskodott a szállás illetve a hazautazás megszervezéséről és költségéről is.

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár