Videón az új Renault Clio Grandtour változata
Hír, 2012. július. 11.
Auto2

Nem tudni, szándékosan, vagy hanyagságból történt-e, ám az új Renault Clio fejlesztését bemutató videó néhány jelenetében minden álcázás nélkül tűnik fel az új kisautó kombiváltozata is.

 

 

A videó végigkíséri a modell fejlesztését a számítógépes vázlatoktól a belső tér kialakításán és a tesztelés különböző fázisain át egészen a próbagyártásig. Ezen felvételek némelyikén feltűnik a még be sem mutatott családi kivitel is.

 

Így már a rajzasztalon is láthatunk egy grafikát az új változatról, leginkább azonban a futómű tesztelésére szolgáló padon figyelhetjük meg az autót, melyek alapján megállapíthatjuk, hogy megőrzi az ötajtós változat rejtett hátsó kilincseit, valamint a karosszéria hosszabb hátsó túlnyúlásával növeli a csomagtér kapacitását, melynek ajtaja egészen a lökhárító aljáig ér.

 

 

Az új Clio Grandtour valószínűleg örökli az ötajtós motorkínálatát, így minden bizonnyal megkapja a 90 lóerős dízelt és az 1,2 literes, 120 lóerős benzines turbómotort is.

 

A Clio negyedik generációja az őszi Párizsi Autószalonon tartja világpremierjét, ahol várhatóan az új Grandtourt is megismerhetjük majd.

 

 

Forrás: carscoop.blogspot.com

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár