Klubrádió és Autóklub-székház
Hírek, 2012. szeptember. 18.
AS

Mi köze van a Klubrádió egykori eladásának a régi Autóklub-székházhoz? Egyrészt ott működött. De olvasóink szerint a rádió eladása is a most körvonalazódó menetrend szerint zajlott. Ez önmagában nem törvénytelen, de nagy veszteséget okozott a Klubnak, és így a klubtagoknak. Ha egy ilyen üzletkötés után nem felelősségre vonás következett, hanem jutalomosztás, az már erősen elgondolkoztató.

 

Ez az eladás azonban csak egy veszteséges üzlet volt, a mostani már nagyobb összegű, az egész klub működőképességét veszélyezteti. Ha most is úgy történnek a dolgok, mint egykoron, akkor tényleg jöhet az új gazdasági társaság és az új klub, megszabadítva minden kolonctól, többek között a klubtagoktól.

Akkor, abban az üzletben a tagság csak azt a rádiót vesztette el, amit azért kapott ingyen a szervezet, hogy legyen egy közlekedési rádió. (Az más kérdés, hogy egy szerethető, jó rádió jött így létre, ahol én is dolgoztam, és sok barátom még mai is ott dolgozik, remélem sokáig. De itt most az eladás mozzanátáról van szó!)

A székházért sem fizettek sokat. Az önkormányzat 2003-ban, tehát nem is olyan régen, ha jól tudom, 70 milliót kért érte. Ezt árulták most 1 milliárd feletti összegért.

A rádió anno ebben a székházban működött. Eltelt néhány év, és nincs se rádió, se székház. Eltünt a vagyon. Hová tűnt? Hol van? És ezt szó nélkül tűri a tagság?

Én nem.

 

Az 5000000000007-es számú klubtag

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár