Az Autóklub válaszolt
Hírek, 2012. október. 16.
AS

Az Magyar Autóklub gazdasági főtitkárhelyettese, Kiss Józsefné válaszolt legutóbbi kérdéseimre. Hogy megfelelő és elfogadható-e a válasz, azt kérem döntse el mindenki saját maga.

 

Az én levelem:

Kiss Józsefné részére


Tisztelt Főtitkárhelyettes Asszony!


Telefonon többször is hagytam üzenetet az Ön számára, de eddig – sajnálatosan nem hívott vissza, ezért most levélben teszem fel kérdéseimet. Egyrészt klubtagként, másrészt újságíróként várom a válaszát. Tudomásom szerint mivel a vevőjelölt Turan-Invest nem fizetett szerződés szerint az Autóklub régi székházáért –, Önöknek most elnökségi határozat és a hatályos törvények alapján önrevíziót kell végrehajtani, és módosítani kell a mérlegadataikat. Kérdésem: az önrevízió után mekkora vesztesége lett a MAK-nak a 2011-es évben? Kérdésem továbbá, hogy a helyes mérlegadatokat mikortól teszik ki a honlapjukra?


Várom mielőbbi válaszát. Üdvözlettel:

 

Dömsödi Gábor

Tagsági szám: 50000-00007

 


A válasz:

Tisztelt Klubtagunk !


Az elmúlt időszak történései alapján úgy gondolom, hogy újságírói megkeresése nyomán tényszerű és tárgyilagos tudósításra nem számíthatok, így arra az Országos Elnökség döntésével egyezően nem kívánok reagálni.

Klubtagként megnyugtatom, hogy a Magyar Autóklub, a székházzal kapcsolatos adás-vétel könyvelése során is a hatályos jogi és számviteli szabályozásnak maradéktalanul megfelelve jár el és a jogszabályi kötelmeknek megfelelően teszi közzé éves beszámolóját a honlapon.


Tisztelettel: Kiss Józsefné MAK gazdasági főtitkárhelyettes

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár