A Magyar Autóklubnál 5600 forintba kerül a tiszteletbeli tagság
Egyéb, 2012. december. 18.
AS

Levelet kaptak a Magyar Autóklub tiszteletbeli tagjai. Ebben a Magyar Autóklub pénzügyi nehézségeire hivatkozik, és ezért nagy tisztelettel 5600 forintot kér a tiszteletbeli tagsági igazolványért.

 

Levelet kaptak a Magyar Autóklub tiszteletbeli tagjai. Ők olyan személyiségek, például autóversenyzők, akik esetében a klub büszke arra, hogy tagjai között tudhatja őket. Ezért eddig, több évtizede, minden évben elküldte nekik az ingyenes tagsági igazolványt.

Az érintettek most is megkapták a levelet, de ebben a MAK pénzügyi nehézségeire hivatkozik, és ezért nagy tisztelettel 5600 forintot kér a tiszteletbeli tagságiért.

Ekkora tehát a baj a Magyar Autóklubnál? Pedig a nyilvánosságra hozott mérlegük szerint 800 millió forint nyereséggel zárták a múlt évet. Vagy ez nem igaz? Akkor miért nem teszik közzé az önrevíziózott mérleget, hogy mi, klubtagok is megtudjuk, milyen súlyos a helyzet? Talán azért nem, mert akkor felmerülne a főtitkár és az elnök felelőssége? Mert akkor nem kaptak volna prémiumot a teljesítményük alapján? Mert akkor le kéne mondani a szolgálati A8-as Audiról?

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár