A Magyar Autóklubnál 5600 forintba kerül a tiszteletbeli tagság
Egyéb, 2012. december. 18.
AS

Levelet kaptak a Magyar Autóklub tiszteletbeli tagjai. Ebben a Magyar Autóklub pénzügyi nehézségeire hivatkozik, és ezért nagy tisztelettel 5600 forintot kér a tiszteletbeli tagsági igazolványért.

 

Levelet kaptak a Magyar Autóklub tiszteletbeli tagjai. Ők olyan személyiségek, például autóversenyzők, akik esetében a klub büszke arra, hogy tagjai között tudhatja őket. Ezért eddig, több évtizede, minden évben elküldte nekik az ingyenes tagsági igazolványt.

Az érintettek most is megkapták a levelet, de ebben a MAK pénzügyi nehézségeire hivatkozik, és ezért nagy tisztelettel 5600 forintot kér a tiszteletbeli tagságiért.

Ekkora tehát a baj a Magyar Autóklubnál? Pedig a nyilvánosságra hozott mérlegük szerint 800 millió forint nyereséggel zárták a múlt évet. Vagy ez nem igaz? Akkor miért nem teszik közzé az önrevíziózott mérleget, hogy mi, klubtagok is megtudjuk, milyen súlyos a helyzet? Talán azért nem, mert akkor felmerülne a főtitkár és az elnök felelőssége? Mert akkor nem kaptak volna prémiumot a teljesítményük alapján? Mert akkor le kéne mondani a szolgálati A8-as Audiról?

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár