Szabadidős külsőt kapott a Renault Scenic
Hírek, 2013. február. 4.
AS

Scenic Xmod néven mutatta be kompakt egyterű modelljének szabadidő-autós külsővel ellátott változatát a Renault.

 

 

Szabadidő-autós külsőt készített a Scenic számára a Renault. Az Xmod kivitelt nem csak megemelték, de egyedi karosszéria-elemekkel is ellátták. Új a hűtőmaszk, a nappali menetfényes lökhárító, a kerékjárati ívek és a küszöbök toldata, valamint a könnyűfém kerekek is.

 

 

Az utastérben egyenes aljú kormánykerék, alumínium pedálok és váltógomb, bőr-alcantara kárpitozás valamint az R-Link multimédiás-navigációs rendszer jelentik az újdonságot.

 

 

Összkerékhajtás nem készült a Scenic Xmod számára, ehelyett egy új kipörgésgátlóval talál tapadást az autó. A sebességváltó melletti forgókapcsolóval lehet a Road, Expert és Loose Ground üzemmódok közül választani.

 

 

Az előbbi az országúti útviszonyokhoz igazítja az ESP működését, a középső már a kerekek fékezésével segít tapadást találni, míg a laza talajra való módban a motor forgatónyomatékát is korlátozza az előrejutás érdekében.

 

Korábbi szabadidős egyterűk

 

Nem ez az első szabadidős Scenic a Renault kínálatában: az első generáció modellfrissített kiviteléből készült az RX4, összkerék-hajtással és a hátsó ajtón elhelyezett pótkerékkel, míg a második széria Conquest kivitele már csak a karosszériaelemekben tért el a többi Scenictől.



Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár