130 km/óra felett autóztak a lakott területen való gyorshajtás idei rekorderei
Hírek, 2013. március. 13.
AS

Az utóbbi időben több autóst is 130 km/óra feletti sebességnél fényképeztek le lakott területen a rendőrség traffipax készülékei, a rekorder Miskolc belvárosában száguldott 137-tel.

 

 

Felállította a lakott területen való gyorshajtás idei rekordját az az autós, aki Miskolc belvárosában, a Soltész Nagy Kálmán úton 137 km/órás sebességgel száguldott el egy infra technológiával felszerelt traffipaxos autó előtt, 300 ezer forintra bírságolták.

 

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrök éjszakai mérésre is alkalmas sebességmérővel rendszeresen tartanak ellenőrzéseket a megye útjain, egy ilyen esti sebességellenőrzéskor rögzítette a készülék a gyorshajtót, aki a megengedett óránkénti 50 kilométeres óránkénti sebesség majdnem háromszorosával száguldott Miskolcon.

 

 

Az ORFK februári gyorshajtó-rekorderei között ugyanakkor több olyan autóst is találunk, aki 130 km/óránál gyorsabban hajtott lakott területen, például Békésszentandrás és Sződliget belterületén, ők is 300 ezer forintos bírságot kapnak. Az autópályán lefényképezett rekorder 231 km/órával száguldott az M6-os autópályán, 130 ezer forintos bírságot szabott ki rá a rendőrség.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár