Megújult a Shell töltőállomások étel-italkínálata
Hír, 2013. április. 22.
Auto2

Az idei évtől deli2go néven megújult kínálattal, friss szendvicsekkel és süteményekkel, átalakult étkezősarokkal várja az utazókat több mint kétszáz magyarországi Shell töltőállomás.

 

 

A hollandiai és nagy-britanniai bevezetést követően Magyarországon is megújult a Shell töltőállomásainak étel- és italkínálata. A deli2go néven bemutatkozó választék bevezetésével egyszerre az étkezősarkot is átalakították mind a 220 benzinkúton, ahol a termékek kaphatók.

 

 

A kínálatban előrecsomagolt és helyben készített ételek is megtalálhatók. A csomagolt bagettek, szendvicsek és tortillák rövidebb lejárati idejűek, mint az ilyen élelmiszereknél megszokott, így gyakrabban cserélődnek, a helyben készült ételeknél pedig a négyóránkénti csere garantálja a frissességet.

 

 

A szendvicsekbe olyan feltétek választhatók, mint a csirke-bacon, a paradicsom-mozzarella vagy a garnélarák-tojás, de grillezett virslis hot-dog is elérhető. A sütemények közül a croissant, a gyümölcsös és csokoládés muffin, a sajtos és tepertős pogácsa, valamint a fánk is megtalálható, amihez frissen őrölt kávék közül lehet választani.

 

 

A deli2go kínálata a Shell közleménye szerint ideális az utazás közbeni pihenőkre, hiszen változatos tápanyagokat tartalmazó friss alapanyagokból áll. Praktikus papírcsomagolásuknak köszönhetően pedig menet közben is fogyaszthatják az utasok.

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár