Megújult a Shell töltőállomások étel-italkínálata
Hírek, 2013. április. 22.
AS

Az idei évtől deli2go néven megújult kínálattal, friss szendvicsekkel és süteményekkel, átalakult étkezősarokkal várja az utazókat több mint kétszáz magyarországi Shell töltőállomás.

 

 

A hollandiai és nagy-britanniai bevezetést követően Magyarországon is megújult a Shell töltőállomásainak étel- és italkínálata. A deli2go néven bemutatkozó választék bevezetésével egyszerre az étkezősarkot is átalakították mind a 220 benzinkúton, ahol a termékek kaphatók.

 

 

A kínálatban előrecsomagolt és helyben készített ételek is megtalálhatók. A csomagolt bagettek, szendvicsek és tortillák rövidebb lejárati idejűek, mint az ilyen élelmiszereknél megszokott, így gyakrabban cserélődnek, a helyben készült ételeknél pedig a négyóránkénti csere garantálja a frissességet.

 

 

A szendvicsekbe olyan feltétek választhatók, mint a csirke-bacon, a paradicsom-mozzarella vagy a garnélarák-tojás, de grillezett virslis hot-dog is elérhető. A sütemények közül a croissant, a gyümölcsös és csokoládés muffin, a sajtos és tepertős pogácsa, valamint a fánk is megtalálható, amihez frissen őrölt kávék közül lehet választani.

 

 

A deli2go kínálata a Shell közleménye szerint ideális az utazás közbeni pihenőkre, hiszen változatos tápanyagokat tartalmazó friss alapanyagokból áll. Praktikus papírcsomagolásuknak köszönhetően pedig menet közben is fogyaszthatják az utasok.

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár