Kiderült az új Nissan Leaf magyarországi ára
Hírek, 2013. április. 25.
AS

Elárulta a Nissan magyarországi importőre, hogy mennyibe kerül majd a teljesen elektromos hajtású Leaf idén bevezetésre kerülő megújult változata: az ígéreteknek megfelelően kilencmillió forint alatt marad.

 

 

Idén jelenik meg a magyarországi piacon a teljesen elektromos hajtású Nissan Leaf, most pedig az ára is kiderült. Az értékesítés rögtön a megújult változattal indul, amelyet már Nagy-Britanniában, Sunderlandben gyártanak. Az autón több mint száz kisebb-nagyobb módosítást végeztek, többek között áramvonalasabb hűtőmaszkot szereltek fel, a futóművet az európai igényeknek megfelelőre hangolták, a tömeget 32 kg-mal csökkentették. A teljesen integrált motornak és töltőnek hála a csomagtér mérete 40 literrel bővült, a hatótávolság pedig 175-ről 199 kilométerre nőtt.

 

 

A megújult Leaf háromféle felszereltségi szinttel készül, nálunk ezek közül a Visia lesz elérhető, amelynek alapára a Nissan korábbi ígérete szerint valóban kilencmillió forint alatt marad: 8 774 500 Ft lesz. Az autóhoz két opciót lehet rendelni: az egyik a Nissan Connect 2.0 navigációs rendszer tolatókamerával 220 ezer forintért, a másik pedig a 6,6 kW-os, 32 amperes töltő, amellyel a töltési idő a felére csökken, ennek felára 270 ezer forint. A piaci bevezetés kezdetén az egyetlen Leaf márkakereskedő a budaörsi Nissan Gablini lesz. A típus június közepétől rendelhető, az első járművek július elején érkeznek meg a márkakereskedésekbe.




Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár