Spanyolországban tesztelik a megújuló Dacia Dustert
Hírek, 2013. május. 29.
AS

A Dacia ősszel mutatja be a Duster hobbiterepjáró frissítését, amelyen a gyártó csapata éppen Spanyolországban dolgozik.

 


A Dacia 2010-ben dobta piacra első szabadidő-autóját, amely remek terepjáróképessége és megfizethető ára miatt gyorsan népszerűvé is vált. Persze ehhez az is hozzájárult, hogy a stílusos külső mellett a vásárlóknak le kellett mondaniuk a hosszú felszereltség listáról, és meg kellett elégedniük ugyanazzal az egyszerű belső formavilággal, amit a Loganban és a Sanderóban is megtalálható volt. Ám a mostani Dacia modellek, így a legújabb Logan és Sandero már nemcsak alacsony árával, de felszereltségével is hódít, hiszen rendelhető hozzájuk érintőképernyős navigáció, tolatóradar és sebességszabályzó, ráadásul minőségérzetük is sokat javult, így a Dacia úgy döntött, a Dustert is erre a szintre hozza fel.

 


Ezt alátámasztva sikerült lefényképezni a megújuló Dacia Duster tesztpéldányát Spanyolországban. Az elöl-hátul takaróelemekkel tarkított tesztautó álcázása ellenére azonnal Dacia Dusterként azonosítható, amely minden bizonnyal új első-hátsó fényszórókat, átrajzolt lökhárítókat és új hűtőrácsot visel. A tesztautó belső terében nincs sok változás, azonban a műszeregység a legutóbbi Loganból származik és az autót tempomattal is felszerelték.

 


A Duster motorkínálata nem változik, maradnak a Renault benzines és dízelmotorjai, viszont az 1.5 dCi dízelmotor megkapja az Eco2 csomagot, amellyel az autó még gazdaságosabbá és környezetkímélőbbé válik. Az új Dacia Duster a szeptember 10-én kezdődő Frankfurti Autókiállításon mutatkozik be.
Forrás: autoevolution.com

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár