Magyarországon is elérhetővé vált a megújult Suzuki Swift
Hírek, 2013. augusztus. 5.
AS

Már nálunk is megrendelhető a Suzuki Swift modellfrissített változata: az esztergomi kisautó kínálata új színekkel, összkerékhajtású kivitellel és ötajtós sportmodellel bővült.

 

 

Magyarországon is bevezette a Suzuki a Swift modellfrissített változatát. A három éve megjelent kisautón csak kisebb módosításokat végeztek, a kínálatot pedig két új fényezéssel, az azúrkékkel és a napsárgával tették érdekesebbé.

 

 

A karosszérián mindössze a hűtőmaszk és a lökhárító formája változott. Újdonság a LED-es nappali menetfény és a visszapillantó tükrök házába épített irányjelző. Ezeket csak a legjobban felszerelt GS modellek kapják meg, amelyek egyébként is igen gazdagon ellátottak. Az alapfelszereltségük része ugyanis a hét légzsák, az ESP, a 16 colos könnyűfém kerekek, a kulcs nélküli nyitás-indítás, a tempomat, az automata klímaberendezés, az ülésfűtés és a Bluetooth kihangosító.

 

 

Mostantól nálunk is kapható az összkerékhajtású Swift, az opció az 1,2 literes benzinmotorhoz érhető el. A kisautók kategóriájában egyedülálló 4x4-es modell 75 kg-mal nehezebb a fronthajtásúnál, nulláról százra 12,3 helyett 13,4 másodperc alatt gyorsul, az átlagfogyasztása 5 helyett 5,5 l/100 km, de a végsebessége ugyanúgy 165 km/óra. A Swift 4x4 csak a közepes GLX felszereltséggel rendelhető, a felára 400 ezer forint, így 3 890 000 forintba kerül.

 

 

A másik újdonság a Swift Sport ötajtós karosszériaváltozata: az 1,6 literes, 136 lóerős benzinmotorral szerelt sportmodell praktikusabb kiviteléért 100 ezer forinttal többet kérnek, mint a háromajtósért, így 4 990 000 forint az ára. Az ötajtós Swift Sport 8,7 másodperc alatt gyorsul százra és 195 km/óra a végsebessége, az átlagfogyasztása 6,4 l/100 km.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár