Ismerős formában tért vissza a Nissan Terrano
Hírek, 2013. augusztus. 21.
AS

Indiában gyártják és az ottani piacra szánják a Nissan Terrano új generációját, amelynek alapja a nálunk is népszerű Dacia Duster.

 


Az indiai Mumbaiban mutatták be a Nissan új terepjáróját. Az új generációs Terrano kedvező árú autónak készült, az alapja ennek megfelelően a Dacia (az ottani piacon Renault) Duster, amelyet azonban kívül-belül alaposan átalakítottak.

 

 

Kívülről az autó főképp oldalnézetből hasonlít a Dusterre, ám a tervezők a Nissanra jellemző első kialakítással és a hátsó lámpák átalakításával egyedivé tudták varázsolni a Terrano megjelenését.

 

 

Belül is érezhető a Duster öröksége, ám az új kormánykeréknek, a műszerpulton található levegőbeömlők formájának és a kezelőszervek átalakításának köszönhetően az összkép jóval közelebb került a japán márkától elvárt szinthez.

 


Ettől eltekintve azonban a Terrano minden tekintetben azonos a Dusterrel, így – habár a műszaki adatokat nem hozták nyilvánosságra – minden bizonnyal a Nissan új modellje is ugyanazokkal a benzines és dízelmotorokkal kerül majd forgalomba, mint a Renault/Dacia terepjárója.

 

 

Indiában szeptember elejétől kapható az új Nissan Terrano, amelynek ára várhatóan magasabb lesz, mint az alapjaiul szolgáló Renault Dusteré.

 

Forrás: carscoops.com

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár