Feltűnő külsőt kapott a megújult Toyota Land Cruiser
Hírek, 2013. augusztus. 26.
AS

Modellfrissítésen esett át a Toyota legnagyobb terepjárója: a Land Cruiser még jellegzetesebb külsőt kapott, és felszereltségét is aktualizálták.

 

 

Hatalmas hűtőmaszkja és LED-es nappali menetjelzővel szerelt fényszórói még karakteresebb külsőt adnak a Toyota Land Cruiser számára, amely 2010-es bemutatása után most ráncfelvarráson esett át. Az első és a hátsó lámpák is újak, mindegyikben megtaláljuk a Land Cruiser feliratot is.

 

 

 

Utasterében is történtek változtatások. A műszerfalra a Toyota legújabb generációs navigációs berendezése került, ami átrendezte a középkonzolt: képernyője fölé került a CD-lejátszó nyílása, a korábbi fejegység helyét pedig az összkerékhajtás és a különböző terepprogramok kapcsolói foglalták el. A Land Cruiser viselkedését a talajviszonyokhoz lehet igazítani, és egy kúszófunkcióval önállóan is képes a terepen araszolni a méretes autó. A hétcolos képernyőn nem csak a navigációt, hanem az autó közvetlen környezetét is figyelemmel követhetjük egy kamerarendszernek köszönhetően. Új a műszeregység, amelynek közepére egy 4,2 colos színes kijelző került, itt például a különböző aktuális dőlésszögeket látja a vezető.

 

 

A motorkínálat nem változik: a 3 literes dízelmotor 190 lóerős és 420 Nm a legnagyobb nyomatéka, a 4 literes V6-os benzines pedig 282 lóerős és 385 Nm nyomatékra képes.

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár