Látványos tanulmánnyal érkezik Frankfurtba a Kia
Hírek, 2013. augusztus. 29.
AS

A Kia közzétette Niro névre keresztelt új koncepciójának első fotóit, amelyet a 65. Frankfurti Autószalonon mutat majd be a nagyközönségnek.

 


A Kia Niro egy közeljövőben esetlegesen megvalósuló kiskategóriás crossover formavilágát vetíti előre, amely ráadásul egy teljesen új, innovatív meghajtásrendszerrel rendelkezik majd, ám ennél többet csak a szeptember 10-én esedékes bemutatón tudhatunk meg erről. Az autó a bemutatás helyszínétől kevesebb, mint egy kilométerre, a Kia frankfurti tervezőstúdiójában született meg, Gregory Guillaune vezető tervező irányítása alatt.

 


A látványos, két szárnyas ajtóval felszerelt crossover kupé dinamikus formavilága mellett természetesen magán viseli a márka jellegzetes hűtőmaszkját, miközben erőteljességét a hatalmas keréktárcsák és a rozsdamentes anyagok kontrasztja erősíti. Az Európában megalkotott és az európai ízlésvilágot tükröző Niróval a Kia elsősorban a vásárlói igényeket kívánja felmérni, amelynek alapján dönthetnek a jövőbeli modellek megjelenéséről.

 




A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár