Már nálunk is kapható a Suzuki SX4 S-Cross
Hírek, 2013. szeptember. 13.
AS

Megérkezett az esztergomi gyártású SX4 S-Cross a magyarországi Suzuki-kereskedésekbe is, az alapmodell ára klímaberendezéssel ötmillió forint alatt marad.

 

 

Bevezette a magyarországi piacra is hazai gyártású kompakt crossover modelljét a Suzuki. Az 1,6 literes, 120 lóerős benzinmotorral és ötfokozatú váltóval szerelt, elődjénél jóval nagyobb és tágasabb, 430 literes csomagtartójú SX4 S-Cross alapmodellje 4 980 000 forintba kerül. A GL felszereltség hét légzsákot, ESP-t, négy elektromos ablakemelőt, elektromosan állítható és fűthető visszapillantó tükröt, manuális klímaberendezést, központi zárat és USB-s CD-rádiót ad, de a tempomat és a guminyomás-ellenőrző is az alapfelszerelés része – a képeken látható fehér autó ez a kivitel.

 

 

Az 5 300 000 forinttól kapható GL+ már kétzónás automata klímaberendezést és kulcsnélküli nyitás-indítást kínál, ezen felül 16 colos könnyűfém kerekeket, ködfényszórót, bőrkormányt, elektromosan behajtható és irányjelzős tükröket tartalmaz, a hátsó üléseknél kartámasz és két fokozatban állítható támla is van.

 

 

A krómozott tetejű díszrácsáról felismerhető – a képeken zöldcitrom színű – GLX felára további 900 ezer forint, amiért LED-es menetfénnyel szerelt, automata magasságállítású, fényszórómosós, vetítőlencsés fényszórók, fény- és esőérzékelő, elsötétedő belső visszapillantó, Bluetooth kihangosító, ülésfűtés, valamint elöl-hátul tolatóradar jár. A csúcsot a GLX Panorama szint képviseli, amelynek további 900 ezer forintjáért a kategória legnagyobb, kétrészes, nyitható panoráma üvegteteje, start-stop rendszer, 17 colos könnyűfém kerék és bőrkárpitozás jár.

 

 

Az 1,6 literes, 120 lóerős dízelmotorral szerelt SX4 S-Cross alapára 5 780 000 forint. A benzineshez 300 ezer forintért fokozatmentes CVT váltót lehet kérni, a négy üzemmódban (automata, sport, havas-sáros és fixre zárt) használható összkerékhajtás felára pedig 600 ezer forint, ez a kézi és automata váltós benzines, valamint a dízel modellekhez is rendelhető.

 

 

A Suzuki idén ötezer autó értékesítését tervezi a magyar piacon, ebből ezret tesz ki az új SX4 S-Cross. A korábbi SX4 egyféle benzinmotorral, első- és összkerékhajtással, kedvezőbb alapárral továbbra is a kínálatban marad. Az új SX4 S-Cross első menetpróbája az Autó és Stílus júliusi számában olvasható, amelyet ide kattintva már digitális formában is megvásárolhat.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár