Kétezernél is több Golfot várnak a Hungaroringen tartandó találkozóra
Hírek, 2013. szeptember. 20.
AS

Második alkalommal rendez Golf-találkozót a Hungaroringen a Volkswagen, ahol bemutatkozik a hetes Golf GTI és Variant változata. Az eseményre több mint kétezer Golfot várnak, és egy Guinness-rekord megdöntését is tervezik.

 

 

A Golf-találkozó szervezőinek célja a tavalyi esemény túlszárnyalása lesz: 2012-ben összesen 3956 darab Volkswagen, köztük több mint kétezer Golf érkezett a Hungaroringre. Az első hat generáció széria- és tuningváltozatai mellett elsőként mutatkozott be a hetes Golf. Újdonságokból idén sem lesz hiány, hiszen első alkalommal itt lesz megtekinthető a hetedik generáció GTI és Variant kivitele, amit ki is lehet próbálni.

 

 

Guinness-rekordkísérletre is készülnek a szervezők: a Volkswagen importőre szeretné megdönteni a 2010-ben Brazíliában felállított rekordot, amikor 25 ezer ember előtt 460 autó formálta meg a világ addigi legnagyobb autómozaikját. Most arra készülnek, hogy a mogyoródi pályán 534 autóból a Golf nevét fogják kirakni. A találkozó ideje alatt zajlik majd a Volkswagen Golf GTI Castrol Cup egyik futama a Hungaroringen, ahol 310 lóerős autók versenyeznek egymással.

 

 

Az autós rendezvényről nem hiányoznak a női- és gyerekprogramok sem, továbbá vezetéstechnikai pálya, gokartpálya, gyorsszerviz és számos más érdekesség várja a látogatókat. A belépődíj 200 forint, amiért az első 2500 résztvevő tombolajegyet is kap, ennek fődíját, egy 1989-es kettes Golfot pedig a találkozó zárásaként sorsolják ki. A Golf-találkozóról bővebb információ a www.golftalalkozo.hu oldalon található, ahol lehetőség van az előzetes regisztrációra. Az érdeklődők természetesen nem csak Golfokkal érkezhetnek a Hungaroringre, márkától és típustól függetlenül a szervezők mindenkit örömmel várnak a helyszínen.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár