8 évesnél idősebb autóknak indított szervizakciót a Porsche Hungaria
Hírek, 2013. október. 2.
AS

A négy évesnél idősebbek után most a nyolc évesnél idősebb autók számára indított 35 százalékos kedvezményt jelentő szervizakciót a Seat, Škoda és Volkswagen importőre.

 

 

Három évvel ezelőtt vezette be Szerviz 4+ programját a Porsche Hungaria öt márkája számára, ennek keretében az Audi, Seat, Škoda, Volkswagen személyautók és Volkswagen haszonjárművek négy évesnél idősebb típusaihoz kuponfüzetben kínáltak húsz százalékos kedvezményt számos szervizmunkára. Mostanáig 33 ezren vették igénybe az akciókat, amelyek közül a legnépszerűbbnek a fékbetét- és féktárcsa-csere, valamint a szezonális átvizsgálás bizonyult.

 

A program népszerűségét látva idéntől Szerviz 8+ néven a nyolc évesnél idősebb autókra külön szervizprogramot dolgozott ki az importőr. A Seat, Škoda és Volkswagen típusokhoz elérhető csomagok esetében a kedvezmény mértéke a 65 százalékot is elérheti. A Szerviz 4+ akcióhoz képest különbség, hogy amíg ott eredeti gyári alkatrészeket használnak a karbantartás során, addig a Szerviz 8+ esetén a szintén gyári, de Economy névre hallgató alkatrészkínálatból dolgoznak. Ezek az alkatrészek ugyanolyan minőségűek, mint az eredetiek, de mivel az autó korának megfelelő technológiával és anyagokból készültek, ezért az áruk jóval kedvezőbb. Ahogyan az eredeti, úgy az Economy alkatrészekre és beépítésükre is két év garanciát vállal a gyártó.

 

Nagy érdeklődésre számít a Szerviz 8+ akcióval a Porsche Hungaria, a márkakereskedésekben beszerezhető kuponlapok kedvezményét ugyanis eddig már 2100-an vették igénybe, a legnépszerűbb szervizmunkának a szezonális átvizsgálás mellett a gyertyacsere bizonyult. Mostantól a Porsche Hungaria különböző márkáinak szervizajánlatait az egységes Go! Service program foglalja össze, a Škoda és Volkswagen márkáknál pedig már szervizkeresőt, parkolójegy-vásárlót, segélyhívót és baleseti jegyzőkönyvet is tartalmazó mobiltelefonos applikációt is le lehet tölteni.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár