A modellfrissített sorozathoz igazodik a BMW M5
Hírek, 2013. október. 7.
AS

A közelmúltban kisebb modellfrissítésen átesett 5-ös sorozathoz csatlakozik a legerősebb kivitel is: az M5-ösön is alig változtat a BMW.

 

 

Alig észrevehetően változik a BMW 5-ös sorozatának legerősebb tagja. Az új M5-öt szemből a LED-es fényszóróról, a hűtőmaszk megduplázott rácsozásáról és a sarkába tett típusjelzésről lehet felismerni, míg hátul szintén a lámpa változott meg, a bura alatt vékonyabbak lettek a fénycsíkok.

 

 

Belül is hasonlóan apró változásokra kell számítanunk: megújult a kormánykerék, krómkeretet kapott az iDrive vezérlőgombja, aminek a felülete már érintőpados is lehet, erre például a navigációs rendszer használatakor lehet betűket rajzolni.

 

 

Ahogyan minden modellfrissítésnél, most is elérhetők lesznek új színek és kárpitok, az opciós listát pedig ütközésfigyelő rendszer, fényszóró-asszisztens és online zenehallgatás bővíti. A 4,4 literes, dupla turbós V8-as motor teljesítménye nem változik, továbbra is 560 lóerő, amit a Competition csomag megrendelésével 575-re lehet növelni.

 

Megújult a kormánykerék

 

Az iDrive felülete érintőpados lett

 

Újak a LED-es fényszórók vakításgátló asszisztenssel

 

Szimpla helyett dupla rácsozású a hűtőmaszk, a sarkába típusjelzés került

 

Vékonyabbak lettek a hátsó lámpa fénycsíkjai

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár