Hegedűs Oszkár maradt a MAK elnöke
Hírek, 2013. december. 23.
AS

A Magyar Autóklub Országos Küldöttközgyűlése ismét Hegedűs Oszkárt választotta meg – egyhangú szavazattal – az egyesület elnökének. A sajtóközleményt idézzük.

 

A Magyar Autóklub 2013.12.19-én – az országos tisztújító folyamat utolsó szakaszaként –megtartotta a beszámoló és tisztújító küldöttközgyűlését.

A hat éves időszakra vonatkozó beszámolót a Felügyelő Bizottság és az Etikai Bizottság jelentésének meghallgatását követően a Küldöttközgyűlés egyhangú szavazattal fogadta el azzal, hogy a Magyar Autóklub Küldöttközgyűlése a 2008–2013 év közötti időszakra vonatkozó beszámolót, a MAK Országos Elnökségének, Elnökének a döntéseit, a Főtitkár intézkedéseit és a testületek, bizottságok döntéseit jóváhagyásával elfogadta, megköszönve a társadalmi tisztségviselők és az apparátus munkatársainak a tevékenységét.

A Magyar Autóklub Országos Küldöttközgyűlése ismét Hegedűs Oszkárt választotta meg – egyhangú szavazattal – az egyesület elnökének, az alelnöki tisztségeket, a következő választási ciklusban Dr. Hatala József, Kenderesy János és Dr. Varga József töltik be. Megválasztották az Országos Elnökség tagjait, a Felügyelő Bizottság Elnökét és tagjait továbbá az Etikai Bizottság elnökét és tagjait.

A Magyar Autóklub társadalmi testületei az év folyamán teljeskörűen, valamennyi regionális szervezetben megújításra kerültek. Mind a hét régióban megválasztották a küldöttgyűléseken a regionális elnökségeket és a számvizsgáló bizottságokat.

A Közép-Magyarországi Regionális Szervezetének elnöke dr. Andics László, a Dél-Dunántúli Regionális Szervezet elnöke ifj. Koncz István, a Dél-Alföldi Regionális Szervezet elnöke Lehmann István, az Észak-Alföldi Regionális Szervezet elnöke Koltai Ottó, a Közép-Dunántúli Regionális Szervezet elnöke dr. Farkas Károly, a Nyugat-Dunántúli Regionális Szervezet elnöke Barta András.

 

Eddig a közlemény, és most emlékként a székházavató ünnepség, ami a csőd felé lökte a MAK-ot: ide kattintva megnézhető.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár