Hegedűs Oszkár maradt a MAK elnöke
Hír, 2013. december. 23.
Auto2

A Magyar Autóklub Országos Küldöttközgyűlése ismét Hegedűs Oszkárt választotta meg – egyhangú szavazattal – az egyesület elnökének. A sajtóközleményt idézzük.

 

A Magyar Autóklub 2013.12.19-én – az országos tisztújító folyamat utolsó szakaszaként –megtartotta a beszámoló és tisztújító küldöttközgyűlését.

A hat éves időszakra vonatkozó beszámolót a Felügyelő Bizottság és az Etikai Bizottság jelentésének meghallgatását követően a Küldöttközgyűlés egyhangú szavazattal fogadta el azzal, hogy a Magyar Autóklub Küldöttközgyűlése a 2008–2013 év közötti időszakra vonatkozó beszámolót, a MAK Országos Elnökségének, Elnökének a döntéseit, a Főtitkár intézkedéseit és a testületek, bizottságok döntéseit jóváhagyásával elfogadta, megköszönve a társadalmi tisztségviselők és az apparátus munkatársainak a tevékenységét.

A Magyar Autóklub Országos Küldöttközgyűlése ismét Hegedűs Oszkárt választotta meg – egyhangú szavazattal – az egyesület elnökének, az alelnöki tisztségeket, a következő választási ciklusban Dr. Hatala József, Kenderesy János és Dr. Varga József töltik be. Megválasztották az Országos Elnökség tagjait, a Felügyelő Bizottság Elnökét és tagjait továbbá az Etikai Bizottság elnökét és tagjait.

A Magyar Autóklub társadalmi testületei az év folyamán teljeskörűen, valamennyi regionális szervezetben megújításra kerültek. Mind a hét régióban megválasztották a küldöttgyűléseken a regionális elnökségeket és a számvizsgáló bizottságokat.

A Közép-Magyarországi Regionális Szervezetének elnöke dr. Andics László, a Dél-Dunántúli Regionális Szervezet elnöke ifj. Koncz István, a Dél-Alföldi Regionális Szervezet elnöke Lehmann István, az Észak-Alföldi Regionális Szervezet elnöke Koltai Ottó, a Közép-Dunántúli Regionális Szervezet elnöke dr. Farkas Károly, a Nyugat-Dunántúli Regionális Szervezet elnöke Barta András.

 

Eddig a közlemény, és most emlékként a székházavató ünnepség, ami a csőd felé lökte a MAK-ot: ide kattintva megnézhető.

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
utas 2014. február. 17.
Kedves Dg1!
Ennyi volt? Hogy áll az ügyészségi feljelentés? Vagy valóban csak áll?
Igazán sajnálnám, mert 20 éves ugyan azok a nyugdíjasok (szó szerint) asszisztálnak pénzért dr. K.Z. és H.O. számára. Abban reménykedtem, hogy mindennek van határa, de hol a határ???
Vagy ez a hitbizomány dr. K.Z. számára határtalan? Akkor csak gratulálni tudok a valaha szebb napokat látott Autóklub tagjainak: ha ezt hagyták/hagyják, akkor meg is érdemlik.
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár