Modern kisautókkal állt elő az indiai Tata
Hírek, 2014. február. 4.
AS

Bolt és Zest néven mutatta be két új kisautóját az indiai Tata a delhi autószalonon, a kiskocsik saját fejlesztésű turbós benzinmotort vagy olasz dízelt kapnak.

 

 

Bemutatta két új kisautóját az indiai Tata, az ötajtós Bolt és a lépcsőshátú Zest az Indica és különböző változatai helyébe léphetnek. A ferdehátú Bolt karosszériája 3,83 méter hosszú, 1,7 méter széles és 1,55 méter magas, a tengelytávja 2,47 méteres. A lépcsőshátú Zest ennél tizenhat centivel hosszabb, de még így is éppen négy méter alatt marad, ami kedvezőbb adózási kategóriába sorolja Indiában.

 

 

A kiskocsikat a nemrég bemutatott vadonatúj, saját fejlesztésű, 1,2 literes, 85 lóerős, 140 Nm nyomatékú turbós benzinmotorral szerelik, de helyette választható a Fiattól származó 1,3 literes turbódízel is, a Bolt esetén 75, a Zest kínálatában pedig 90 lóerővel.

 

 

Szervokormány és blokkolásgátló található a biztonsági felszerelések között, az elődeinél jóval modernebb kinézetű műszerfalon pedig a Harman által fejlesztett infotainment rendszert helyezték el ötcolos érintőképernyővel.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár