Minden téren fejlődött a Subaru Legacy
Hírek, 2014. február. 10.
AS

Még ha nem is lett olyan látványos, mint a prototípus, helykínálatában, kényelmében és vezethetőségében is fejlődött a Subaru Legacy új generációja.

 

 

Chicagóban az autószalonon mutatta be a Subaru a Legacy vadonatúj generációját. A középkategóriás modellt megelőző prototípus látványos arányai ugyan hétköznapibbra szelídültek, de a részletmegoldások és a stíluselemek a koncepcióról lehetnek ismerősek.

 

 

Minden téren többet nyújt elődjénél az új Legacy. Utastere eddig is a kategória legtágasabbjai közé tartozott, de az újdonságban még nagyobb a tér, és a csomagtartó befogadóképességét is növelték. Kényelmesebb, csendesebb és biztonságosabb is lett a típus. Adaptív tempomat, holttérfigyelő és sávelhagyásra figyelmeztető rendszerek is elérhetők hozzá.

 

 

Motorterében kétféle erőforrás lehet: a 2,5 literes, négyhengeres, 175 lóerős és a 3,6 literes, hathengeres, 258 lóerős benzinmotorok. A Subaru hagyományai szerint mindkét erőforrás bokszer hengerelrendezésű, és fokozatmentes váltón át állandó, szimmetrikus összkerékhajtáshoz kapcsolódik.

 

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár