Turbómotor hajtja az Opel Adam sportváltozatát
Hírek, 2014. március. 3.
AS

Adam S néven mutatta be divatos városi minijének sportváltozatát az Opel: a kiskocsiba 150 lóerős benzines turbómotor került.

 

 

Bemutatkozott az Opel Adam sportváltozata, amely Adam S néven lesz kapható. A divatos kiskocsi legerősebb változatát egy 1,4 literes, négyhengeres, benzines turbómotorral szerelték, amely 150 lóerős teljesítményre és 220 Nm nyomatékra képes.

 

 

A hatfokozatú kézi sebességváltóval szerelt Adam S végsebessége 220 km/óra. A kisautóhoz feszesebb futóművet és OPC fékrendszert fejlesztettek, utóbbi elöl 16, hátul 15 colos tárcsákat tartalmaz. A 18 colos könnyűfém kerekekre 225/35-ös méretű abroncsok kerülnek.

 

 

Az utastérben az integrált fejtámaszos Recaro sportülés jelzi, hogy az Adam sportváltozatáról van szó. A felszereltség része továbbá az automata klímaberendezés és az okostelefonnal kapcsolódó IntelliLink érintőképernyős rendszer.

 

 

Az Adam S a genfi autószalonon mutatkozik be, akárcsak a nyitható tetővel szerelt szabadidős Adam Rocks, valamint az Adam egyliteres, háromhengeres turbómotorja.

 

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár